1.4.4 Yamasının Kötü Yanı

mrcrpz01

Kömür Madencisi
Mesajlar
110
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Herobrine diye bir şey yoktur.Ve olmayacaktır.Herobrine sadece beta aşamasındayken yaratıkların hareketlerini denemek için kullanıldı.
Evet Herobrine diye bir şey yok.Hatırlarsanız Human mobu vardı.Kolları falan hep Herobrine gibi duruyordu.Işte Herobrine diye bir şey yok sadece human mobunun skinin değiştirilmiş hali şimdi Herobrine var diyinde görelim.
 

metekral

Bir Stack
Mesajlar
64
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
doğru bilgi herobrine 1.4.5 de silindi ve artık yok alpha ve beta da oynuyorsanız oyunu bırakmanızı tercih ederim herobrine Notch un yanlışlıla bulduğu bişidir 1.4.4 ve 1.4.5 te hem düzenlenmiş hemde herobrine silinmiştir . notch 1.2.5 ten 1.4.5 kadar herobrine i silmeye çalişyordu galiba başardı.
 

ezikleriezen

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
34
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
Minecraft'daki bizden bile daha akıllı tek yaratık Herobrine'dır.O ölümsüzdür çünkü ölüdür.Kendini senin şekline dönüştürebilir.Evine tehdit yazıları ve korkunç yazılar bırakır.Seni tuzaklarla avlar.O MOD YÜKLEMEDEN DE VARDIR!!!

Valla kendim herobrineymiş gibi yazdım yaa:roflmao::D:exhausted: Aldırmayın modda bile zor bulunuyoo
 

ereneren2

Kömür Madencisi
Mesajlar
114
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
ya adam salıyo abi ya he bende dün notch u götdüm sora gökten xzenbilli amca bi beast boy indiridi oturduk çay içtik sora herobtine geldi bana dalmaya calisiti notch da ona çakamerikataşı ve çelik bloğu attı dmek gibi bir şey oluyo inanmayın böylelerine
 

shnider9

Altın Madencisi
Mesajlar
372
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
32
Puanları
0
ya adam salıyo abi ya he bende dün notch u götdüm sora gökten xzenbilli amca bi beast boy indiridi oturduk çay içtik sora herobtine geldi bana dalmaya calisiti notch da ona çak***taşı ve çelik bloğu attı dmek gibi bir şey oluyo inanmayın böylelerine
doğrru ya ben de michael jacksonım
 

Üst