Herobrine'ın Hikayesi ve Gerçekliği

AlienB-e-a-m

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
38
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
bana göre Notch en büyük yanlışını yaptı Herobrine yi ekledi ve silinmiyor!
 

Ancalagon

Zombi Katili
Mesajlar
248
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
40
Puanları
0
herobrine.ogg yi görünce silmek istedim ama silince de oyun açılmadı[DOUBLEPOST=1372414499,1372401103][/DOUBLEPOST]herobrine.ogg yi gördüm minecraftta kale yaptığımda tabelada "scared?" yani korkuyor musun yazıyordu ve ben bunu yazmamıştım sonra arkama döndüğümde kalem yoktu sadece bedrock yani katman kayası vardı ve önümde de herobrine.
 

Mkarslan_happyspor

Demir Madencisi
Mesajlar
269
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
48
Puanları
0
herobrine.ogg dosyasının adını trollface.ogg karşımıza trollface çıkar ve bizi troller :D (beyin free, plstin powerseller :D )
 

batuhna

Marangoz
Mesajlar
43
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Bazı bilgisayarlarda format attıktan sonra minecraftı uptate edince crash vermiyor sizin bilgisiyarınız o bilgisiyarlardansa
herobrine'nı görürsünüz
 

Grim_railer

Marangoz
Mesajlar
43
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Herobrineyi minecraftı premium olarak satın alamayan genç bir çocuk yapmıştır ve modla Beta sürümlerine bunu bi şekilde eklemişdir (Çakma indirme linklerini nete koyarak tabii ki ) bunu yapmasının sebebi ise açıktır oyunu oynayanları oyundan uzaklaştırmak ! Hem Notch niye yapsınki böle bir şey sadece oyunu bıraktırıyor :D
 

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,234
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
333
Puanları
1,080
Arkadaşlar ben inanmıyorum.
Yaklaşık 3 yıldır.
Yani 2010 yılından beri minecraft oynuyorum :)
O zamanlar Alpha dönemiydi.
Çok az oynayan vardı ben 2010 yılından beri survival dünyası oynarım tek başıma herhangi bir kanıta rastlamadım :)
 

al1mert

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,292
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
479
Puanları
0
şu bunca sarfettiğin laf içerisinde,sadece ilk 2 satır ve 6,7,8. satırlar doğru.
1 ve 2 : ncelikle bu yazının altında herhangi bir tartışma çıksın istemiyorum.Herobrine konularının altında hep bir tartışma çıkıyor :bored:
6,7,8
Ama insanlar Herobrine'ın olduğunu düşündürmek istiyordu.Bunun için texture pack ve modlar yaptılar.Ama bunların gerçek olmadığını biliyoruz.
bu arada mağarada meşale gördüm diye herobrine var sana AĞIR NOOB arkadaşımızada hayal gücü için tebrikler...
**** birde herobrine.ogg dosyası var diyen arkadaş,eğer sen o dosyayı foruma upload edip mc deki klasör yerini söylersen schreffsizim ki forumun her yerine herobrine vardır diye yazı geçecem ve taksim meydanında etekle dolaşıp la la la america şarkısını söleyip havada 3lü parende atacam.(gerçi öyle bir klasör olsaydı ve görseydim bile,çok çok afedersiniz notch bizimle y***** geçiyor sanırdım.

yani bi dosya var diyorsunuz,kanıt ne? bi yerden duydum bu dosyanın olduğunu.o zaman hitler'de dünya barış örgütünün ilk kurucusuydu.
yaw sağdan soldan duyma kulaktan dolma yalan dolan şeylere kendinizi kaptırmayın,bu arada şu "herobrine tartışması bitsin artık" denen konulardanda sıkıldım(bu konu dahil değil ama yinede ısrarla herobrine konusu açmanızı anlayamıyorum)yani adam olan adam tartışma bitsin diye tartışma çıkarmaz.




PEKİ NEDİR HEROBRİNENİN GERÇEK HİKAYESİ ?

Herobrinenin,gözünüzün önünde olan ama illede bişeyleri fantastik efsanevi şekilde görme isteği , olanları olduğu gibi görmeyi sıkıcı bulma gibi etkenlerle göremediğimiz gerçek...

Ben anlatayım.

Alpha : olayların başlangıcı alpha zamanlarındaydı sanırım.gereksiz bir insan,ortaya şöyle bir hikaye attı : hey millet herobrine diye bir şey var ln notchun kardeşiymiş ölmüş gözünde ampul patlamış faln filan.ondan kısa bir süre sonrada ilk herobrine fotoğrafı geldi zaten.
aslında bu "ilk" herobrine fotorağfı aslında herobrinenin gerçek olmadığını gösteren en belirgin kanıt.

nedenmi böyle söylüyorum ? çünkü bu fotoğrafın yayınlanmasından kısa bir süre sonra fake olduğu ortaya çıktı.ve anlamanız gereken nokta,bunun ilk olması.yani forumda 5 dakika önce paylaşılan bir herobrine fotoğrafının sahte olması bir şey değiştirmez.ama bu fotoğraf ilk... yani bunun sahte olması tüm herobrine hikayesinin sahte olması anlamına gelir.

Daha sonraki sürümler :

bunun üzerine oyuncular herobrine ile ilgili hikayeler modlar ve sahte fotoğraflar çıkarmaya başladı.notch ilk başlarda bunu çok takmıyordu,sonuçtar crafterler için konuşacak ve tartışacak bir konuydu.bu sayede minecraft gündemde kalacaktı.ama sonradan işler sarpa sarmaya başladı.
bazıları olmayan herobrineden korkup oyunu bırakmaya kadar gideceklerini söylüyorlardı.bazıları minecrafttaki gerçekçi ses efekleri yüzünden mağaraya dahi inemiyordu.(ki bunun örnekleri forumda bolca var)o yüzden notch -Removed Herobrine yazısını ekledi.bu sayede,hem herobrineden korkanların içi rahatlamış olacaktı,hemde herobrine konusu gündemde kalacaktı.(birşeyin silinmiş olması öncedende olmuş olması anlamına gelir mantığı)
Bazı nooblar : ve ilginçtir ki minecraftta yeni başlayan bazı nooblar her güncellemede herobrine önceden vardı artık silindi demeyi kendine borç biliyor.
yani , 1.5.2de herobrine removed yazısını gören balıklama atlıyor, 1.5.1 de vardı silindi diyordu. ama aynı şekilde 1.5.1dede removed herobrine yazısı vardı.o zamanlarda 1.5de vardı 1.5.1de silindi diyorlardı...

VE SERSİSTR MATEMATİĞİN AZİZLİĞİNE UĞRUYOR!!!!!!!

1.6.6da kaldırıldığını söylüyor herobrinenin bu arkadaş. önceki sürümlerde varmış bu sürümde kaldırılmış sözde...


Hadi o değilde 1.6 bile çıkmamışken arkadaş nasıl 1.6.6 silindiğini söylüyor herobrinenin :))
buna çok güldüm.(gece gece güldürdün beni,sen beni güldürdün ya allahda seni güldürsün)
bu arada arkadaş belki sonra editler düzeltir o kısmı sonra nediyon sen kafadan bişeymi uyduruyon vs vs gibi şeylerle gelmeyin bana.
ve günün hediyesi olarak sersistrye düdüklü hesap makinesi seti gidiyorr :D
HEROBRİNE ALPHADA VARDIR DİYEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE : kardeşim,alphadan beri herobrine removed yazısı geliyor.bu ne demek ? herobrine silindi demek. ama bunu illede herobrine vardıda sildik içiniz rahat olsun vs vs şeklinde anlayacak kadar hödük olmayın lütfen.alpha zamanında herobrine söylentisi çıkmaya başlıyor,oyuncular minecraftta soğuyor,notchda oyuncuların içini rahatlatmak için herobrine removed yazısını ekliyor.ama bizim sivrizekalı crafterlarımız bir türlü anlayamıyor bunu.notchda bıkmış artık herobrine konusundan.kim bilir günde kaç kişi notchun e mailine : + Notch kanka herobrine varmı? <-- diye mesaj atıyor.notch ne desin yani? hergün binlerce kişiye -olmaz maykıl bendede yok... <-- mu desin? yazk la adama.ayrıca notch 1 taşla 2 tuşda düşürmüş oluyor.1.kuş : herobrine removed yazısı ile gerçekte hiç olmayan herobrineden korkan oyuncuların içi rahatlıyor.(ki herobrine yüzünden oyunu bırakabilirim diyen adamlar var,gerçi bu adamların gerekçeleri : yerin altında maden gördüm meşale filan vardı (mineshaft , sonra bi portalla lavlı bi yere gidiliyodu (nether) sonra ejderha vardı (end) daha sonra büyük mantar ağaçları gördüm (mantar adası) vs kadar ve hatta daha saçma çok daha saçma yorum atan insanlar var)2. kuş : herobrine silindi denmesine rağmen oyuncuların hala herobrine hakkındaki konuları hikayeleri görmesi onun hakkında hikaye yazması vs vs gibi durumlarla minecraftta daha az soğuması.(ben tam anlatamadım ama siz anladınız)

bu arada , lütfen benimle polemiğe girmeyin.yukardaki şeylerin hepsinin doğru olduğunu size kanıtlayamam,ama sıkıysa aksini iddia edin! evet bekliyorum,herobrine ile ilgili en ıfak gerçekçi bir kanıt sunun.bende herobrine olduğuna inanayım.bu arada bana herobrine var gördüm fotoraf çekemedim yok öle oldu yok böle oldu vs vs gibi saçmalıklarla gelmeyin.kanıtınız varsa,hodri meydan.bekliyorum ekleyin konuya bir kanıt.gerçekliğini tartışalım,eğer sahte olduğu kanıtlanamazsa bizde inanalım herobrinenin olduğuna. ; bu arada kaç satır şey yazdım ne yazdığımı bende bilmiyorum buda aylardır herobrine yoktur diye diye cinnet geçirdiğimin kanıtı olarak geçsin kayıtlara.
 

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,234
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
333
Puanları
1,080
Evet,hep saçmalıyorsunuz neyse ben inanmıyorum bu benim fikrim ve saygı duyacaksınız uleyyn !!!!
[Tamam Sakinim] :D
Herobrine saçmalıktır.
Removed Herobrine yazısı sadece oyuna oyuncu çekmek ve dikkat çekmek amacıyla yapılmış bir şakadır. :)
Herobrine hiç olmadı,modsuz oyunda 2010'dan beri görmedim.
Bir efsaneydi ve modla gerçek oldu.Oyuncuların kafasını karıştırdılar ve birbirlerine düşürdüler...
 

al1mert

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,292
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
479
Puanları
0
Evet,hep saçmalıyorsunuz neyse ben inanmıyorum bu benim fikrim ve saygı duyacaksınız uleyyn !!!!
[Tamam Sakinim] :sırıtmak:
Herobrine saçmalıktır.
Removed Herobrine yazısı sadece oyuna oyuncu çekmek ve dikkat çekmek amacıyla yapılmış bir şakadır. :)
Herobrine hiç olmadı,modsuz oyunda 2010'dan beri görmedim.
Bir efsaneydi ve modla gerçek oldu.Oyuncuların kafasını karıştırdılar ve birbirlerine düşürdüler...

herobrine saçmalık evet doğru.
removed herobrine yazısı ise oyunculara herobrinenin olmadığını anlatmak.yani millet bu kadar inanmış ki herobrineye,körü körüne.kafasına vura vura herobrine yok desen anlamıcaklar.bunlarda removed herobrine yazısını ekledi.bari herobrinenin olmadığına inandırmadık sildik diyek de yesinler.
tabi ikinci bi ihtimal daha var.
notch bizimle y****k geçiyor.
 

Üst