Herobrine Sizce Gerçek Mi? Bunu Öğrenmek Için Konuya!!!

Eren734

Kömür Madencisi
Mesajlar
141
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
11
Puanları
0
Sakin olun arkadaşlar bu ne telaş, altı üstü bir Sandbox oyunu. SandBox oyunundan korkulacak ne var?

Herobrine 1.6.1 (1.6.6 da olabilir) versiyonunda kaldırılan bir yaratıktı. Mağaraya iniyordunuz, arkanıza torch koymak için bir dönüyordunuz Herobrine! Çığlık sesi geliyordu ve oyuncu bilgisayarı kavrayıp duvara fırlatıyordu. Hiç beklenmeyen anda çıkıveriyordu. Fakat size saldırmıyordu.

Herobrine hk. daha sonradan çıkan hikayeler var. Bkz: "The Herobrine" serisi. Şahsen yazarı olduğum, mükemmel bir hikaye. 15 uzun bölümüyle final yapmış bir hikaye. The Dragon isimli diğer adıyla devam ediyor şu an.
vetroit senin herobrine hikayeni okudum çok güzeldi :D
 

troll face

Marangoz
Mesajlar
58
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
0
arkadaşlar herobrine çok çok nadir bir mob değil sadece bir mob ama alphanın başlarından betanın orta dönemine kadar var olmuş sadece mobların yürüyüşlerini denemek için var edilmişdir iştee herobrinenin var olmuşkenki hikayesi:
herobrine alpha sürümünde 0.1 gibi bi zamanlarda oyunda notchun trollüğü için yada mobların haraketlerini denemek için yapılmıştır bi süre sonra herobrine tehlikeli bir varlığa dönüşmüşdür ve oyunu oyuncular yavaş yavaş bırakmıştır notchda sonunda herobrineyi kaldırmaya karar verir ve beta 1.6.6 da kalmıştır belkide betanın daha geçmişinde kaldırılmıştır tam olarak bilmiyorum ama notch'un her versiyonde removed herobrine yazmasının sebebi hala inananların kararını değiştirmesidir.
 

rayandu06

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,069
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,915
Puanları
0
her sürümde removed herobrine yazmasının sebebi bence herobrine kaldırıldığında oyuna bişiler oluyor. Notch da kaldıramıyor
 

xWaysGamingx

Kömür Madencisi
Mesajlar
108
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
70
Puanları
0
Arkadaşlar, gerçekten herobrine test amaçlı oyunda bulunmuş ve sonra kaldırılmıştır.''Removed Herobrine''Notch'un bir şakasıdır.Aynı zamanda bu kadar korkuyosanız o pixel bi adam(ki artık oyunda yok) bilgisayarı kapat bak bakam noluyo ona.
 

Flandre

Zombi Katili
Mesajlar
166
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
43
Puanları
140
her minecraft oynayışımda mağarada elmas bulmaya çalışıyorum herobrine görmedim hoparlörün sesini kapatarak oyna ama sadece modda görülüyor herobrine
 

kayracebi

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
mod yüklemeden herobrine sadece rüyanda görebilirsin hem herobrineler sadece mağarada değil her yerde olabilir
 

Üst