Türkler tarafından mahvedilen MCSG serverlerı

BlackRains

Elmas Madencisi
Mesajlar
786
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
473
Puanları
0
İnsanın söz konusu serverlerde ve bazen bütün İnternet'te karşısına çıkan Türk vatandaşı oyuncuların büyük çoğunluğu aciz, bilgisiz, ahlaksız sıfatlarını hakeden tipler olunca elbette genellemelere gidilir, bunu abartmayın.
Servere gelince, aile terbiyesi almamış çocuklar kendi kuracakları aileleri de aynı şekilde yetiştirir. Veya aile kurmaya kadar gitmesek, arkadaşlarını da aynı şekilde zehirlerler. Buradaki zehirden kastım, yukarıdaki sıfatları sergileyen bütün davranışlar. Küfretmek mesela. Tabii, buna hepimiz alışığız. Bu kötü bir şey. Çünkü bu normal bir şey değil ama sıradanlaştı, küçüklerimiz de doğal olarak etkileniyorlar. Her neyse, kamu spotumu burada noktalıyorum. İyi forumlar! (İyi bir forum kalırsa). :sgül:
 

death1369

Zombi Katili
Mesajlar
170
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
58
Puanları
540
türkler kural tanımaz boşuna ugrasmayın :D mesela osmanlı :D
 

Mello01

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
679
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
425
Puanları
680
O battlelog profilinden bulaştı gravatar sanırım aynı ismi kullanıyorum ben koymadım bu resmi buraya[DOUBLEPOST=1435054988,1435054886][/DOUBLEPOST]
Ama her oyunda varlar Battlefield 4 te helinizi ***ecem ha minecraftta ulan hileci ***** gibi şeyler de var LoL sunucusunu tartışmıyorum bile
Senin yaptığn şey ırkçılığa haklılık payı çıkarmaktır. Bir ırktan ne olursa olsun nefret edilmemelidir. Çünkü: "Bu dahil, tüm genellemeler yanlıştır."
 

Üst