Yeter Herobrine Herobrine Alın herobrinenın araştırılmış gerçek hikayesi

musaserim

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
15
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
Herobrine topluluk yapımı bir ürpertici hikaye konusudur.Kendisi bir insandır.Ancak çoğunlukla bembeyaz gözleri olan ölü bir madenci olarak görülür.Ayrıca İsveçliymiş.(Direk İsveç mi deniyor bilmiyorum)


Herobrine'nın Arkasındaki Hikaye
Orijinal hikaye Herobrine'ın rastgele yapılar oluşturduğunu söylüyor.(piramitler ve 2 blok yüksekliğindeki tüneller gibi.)Ayrıca ağaç yapraklarını yaktığı ve parçaladığı,yer altında cobblestone ile ilginç yapılar oluşturduğu söyleniyor.(Redstone torch ile aydınlatılmış Zindanlar gibi.)Genellikle sisin köşesinde görülmesi zor bir yerde ortaya çıkar.
Çeşitleri
Herobrine'nın davranışının bir sürü çeşidi var ama bunlar genel olarak iki başlık altında toplanıyor:
Takipçi Versiyonu:Bu Herobrine,Notch'un kardeşidir.Sizi takip eder ve yanına gitmeye çalıştığınızda kaybolur.Bu Herobrine,Slenderman adlı başka bir ürpertici hikayeden türetilmiş olabilirmiş.(Çok benziyormuş.)
Madenci Versiyonu:Bu Herobrine muhtemelen eşyalarını çalmak için oyuncuyu tuzaklara düşürmeye çalışan intikamcı bir madencidir.Oyuncunun Zindanlarına girmesini bekler,zindanı üzerlerine mühürler ya da oyuncuyu öldürmek için arkasına Teleport olur.
Başka çeşitlerinin oyuncunun yarattığı şeyleri kırdığı ve sandıklarında eşyalarını çaldığı da söylenmektedir ama her söylentinin içinde Herobrine'nın bir "Hayalet" olduğu vardır.(Bundan sonra bir şey daha yazıyor kafam almadı orayı.)


Çıkış Noktası ve Popisi
Herobrine ilk kez onunla karşılaşmayı açıklayan bir resimde ortaya çıktı.Forumda başlık olarak açıldı ama fazla dikkat çekmedi.Bu konu onun Single Player bir oyunda nasıl ortaya çıktığını ve haritada piramitler ve tüneller gibi ilginç şeyler yarattığını söylüyordu.
Bundan sonra Brocast live-streamlerinin birinde insanlara bir oyun oynadı ve kayış koptu.Herobrine herkese tanıtıldı.
Daha sonra başka bir oyuncu Herobrine'ı yaptığı bir lav tuzağı içinde görüntüledi.Live-stream çöktü ve 10 dakika sonra yani Herobrine kaybolduğunda geri geldi.
Bu yayın sırasında oyuncunun karısıyla konuştuğu duyalabiliyor ve milleti kandırdığını(Burada trollediğini diyor çevirmesem daha iyiydi herhalde.)söylediği anlaşılıyordu.Daha sonra bu oyuncu sahte bir oyun çökmesi yarattı.
Bu çökme sırasında tüm izleyenler yeni bir İnternet sayfasına yönlendirildi.Bu sayfada Herobrine'ın yüzü vardı ancak gözleri bembeyaz küpten gözler yerine gerçek gözlerdi ve çılgınca dönüyorlardı.
Sayfanın kaynağı görüntülenmek istendiğinde bir sürü anlamsız karakterden ve harften oluşan bir karmaşa vardı.Alfabede olmayan harfler kaldırıldığında şu not ortaya çıktı:(Orijinali okumanızı tavsiye ederim.)


Bazı işkence kurbanlarının UYANamadıkları bir hayal dünyasına çekildikleri söylendi.Bu kötü durum içerisinde,kurban eski dünyasına benzer bir dünya içerisinde yaşamakta.Tek farkı ise bu dünyada onlara işkence edilmemektedir.Onların UYANmalarını sağlamanın tek yolu kendi hayal dünyaları içindeki bir not ile olacak.Bu not onlara şu anki durumlarını ve UYANmalarını söyleyecek.Hatta bundan sonra bile hayal dünyalarını bırakıp UYANmaları aylar alacak.
(Sizi bilmem ama bana Inceptionvari gibi geldi.)

Bu mesaj okuyucusunu sürekli "uyanmasını" söylüyor ve bir hayal dünyasında yaşadıklarını ima ediyordu.Bu sayfadaki bu gizli mektup onların notuydu.
Çoğunlukla Herobrine'ın video ve yayınlardaki görünüşlerinin yeniden yapılandırılmış resimler,kapılar;modlar ya da oyuncular(isimleri silinmiş)olduğuna inanılıyor.
O günden bugüne Herobrine'ın popüleritesi epey yükseldi...
Notch ilerde oyuna Herobrine'ı katabilirmiş bu da söylenenler arasında.
Ayrıca Notch her yeni bir eklenti çıkardığında sebepsiz yere "Herobrine oyundan çıkarıldı" yazıyormuş.Bana kalırsa bunun arkasındaki amaç da Herobrine'ı oyundan çıkarmaya çalışıyorlar ama o her defasında geri dönüyor gibi göstermek.
 


musaserim

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
15
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
yalan değil %100 gerçektir araştırıp yazdım
 

Kleax

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
12
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Herobrine diye bir şey yok!
 

musaserim

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
15
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
herobrine yazıda olduğu gibi birkaç versionda olup biten bir şey şimdi modlarla ününü sürdürüyor ve ayrıca Kleax ben herobrine gerçek demedim alıntı olduğuda doğru
 

musaserim

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
15
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
herobrine yazıda olduğu gibi 1-2 versionda ortaya çıkıp sonra yok olup ardından modlarıyla ünlü olan bir mobdur ayrıca Kleax bunu araştırdım ve buldum hakkımı yeme ve alıntı olduğu belli
 

Kleax

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
12
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Sen cracklı oynuyorsan benim sorunum ne Herobrine diye bir hesap var ve skinini o şekilde yapmış
 

Kleax

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
12
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Hey allahım sabır ver nppsun ne Transformice Forumu değil burası
 

[MyM]BrayJademence

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
676
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
103
Puanları
0
bence removed herobrine yazmalarının nedeni herobrinenın çıkarıldığını sanıp insanların kanması.Sonra herobrinenın oyuncuları gelip oyunda öldürmesi
 

bboysao123

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
20
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
mk sen ne biçin minecraft oynayıcısın tabii ki herobrine var ama bir kaç sürümlüktü insanları minecraft almamalarını sağladığı için kaldırıldı
 

Üst