TANRI ! Var mısın ? Yok musun ?

Crosevice

Demir Madencisi
Mesajlar
277
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
134
Puanları
440
Ve çok yerinde de bir kural bu. Forumda din konusunu en az 10 kere tartıştık. Her konu da hiçbir sonuca varmadan tek tek kapatıldı ki kapatılmasa bile kolay kolay sonuca varılmayacaktı zaten. Kim neye inanırsa inansın. Nasıl olsa ölmediğimiz sürece doğru şeye inanıp inanmadığımız kesin değildir. (Tabi bu durumda en az pişman olunacak şeye (İslam'a) inanmak daha iyi geliyor ama neyse...)

Kısaca konuya lütfen devam etmeyelim. Boş yere parmak yormayalım.

26- Siyaset & İnanç Kuralı

Forumda siyaset ve din konularının konuşulması yasaktır. Forumda hiçbir şekilde parti propagandası yapılamaz, hiçbir üye inancı sebebi ile eleştirilemez. Herkes inanç konusunda özgürdür ve bir bireyi inancından ötürü ötekileştirmek doğru değildir. Buna ek olarak hiçbir inanç ile hiçbir şekilde dalga geçilemez, eleştirilemez. Ülke içi siyasetçilerinin görselleri (caps dahi olsa) paylaşılamaz veya profil görseli olarak ayarlanamaz; tarihi kişiliklerin görsellerinin paylaşılması bu kurala aykırı değildir.


@MegaCrafter arkadaşımızın mesajını güncelliyor ve bu konunun Gamer kurallarına aykırı olduğunu tekrardan hatırlatmak istiyorum. Eğer ki bir kere bu konulara girilir ise farklı görüşler sunan arkadaşlarımıza, diğerlerinin görüşlerine saygı duymayan kişiler tarafından ezici ve hakaret içeren mesajlar iletilebilir ve bu doğrultuda kavga çıkarılabilir. @AdexTR
 

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
Mesajlar
663
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,024
Puanları
1,700
Ruh hali
Tanrının varlığı aranılabilir.
Henüz olmadığı söylenilemez.

Büyük bir çantanın altına kalemimi koyup, bulun dediğimde sadece üstten bakıp "burada kalem yok." diyemezsiniz.
Çantanın her yerine baktıktan sonra kalem orada vardır ya da yoktur;
Biz sonsuz evrenin her köşesine bakmadan nasıl "yok." diyebiliriz?
 

RuzonTR

YASAKLANDI
Mesajlar
94
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
147
Puanları
170
Bu konu forum kurallarını ciddi şekilde ihlal ediyor.
 

Üst