SBMinecraft - SonOyuncu ile birleştik, ayrıntılar konuda.

Exo

Gray
Emektar Üye
Mesajlar
382
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
997
Puanları
0
Öncelikle neymiş lapismiş Türkiye cahil insan kaynadığından bedavayla adam kandırmak kolay bu yüzden bu lapis saçmalığı Türkiye'ye çok çabuk girdi ve ayrılmaz haline geldi. Umarım bu tür sunucular ilerleme yolunda daha da başarılı olacaktır.
gibi yorumların başlı başına hatalı
Git diğer oyunları araştır misal knight online pvp server : PK Database ( direk 83 lvl itemlerin elinde pvpne başlarsın 2 3 saat oynar zevkiini alır çıkarsın )
Homeko DB ( 83 LVL OLMAK VE ITEMLERINI KASMAK 2 - 3 Gününü alır)
Myko DB ( 83 lvl olmak ve itemlerini kasmak aylarını alır belki 4 belki 5 ay sonunda anca kasarsın)
Metin2 içinde bu böyledir. Tüm sunucularda kolay orta zor kavramı var. Çünkü herkes oturupda senin veya bir başkası gibi 1 günün yarısından fazlasını oyuna harcamıyor.
lapisli sw mallarla dolu lapissiz sw kaliteli adamlarla dolu ayrımını yapman yanlış
Burda her insanın kendine göre zevki var birisi sadece annesinden 1 günlük izin almıştır ki yaş kitlesinin 10 yaş olduğu oyun kitlesinden bahsediyoruz Evde çalışması gereken dersleri okuması gereken kitapları dershaneler vsvs böyle faktorler bu oyuncu kitlesini sonoyuncu tarzı minigameslere yada hemen 1.5 saate p4 set yapabileceği lapisli swlara itiyor sen okul işleriyle meşgul kitleye Örümcek beyinli insanlar diyorsan sen burda hatalısın arkadaşım.
Senin dediğin nedir biliyormusun.

Evet arkadaşlar ben kolay server sevmem zor server severim ben zor server seversem sizde zor server seveceksiniz ben ne istiyorsam o olacak eğerki olmazsanız örümcek beyinli , aptal , cahil bedavaya kandırılabilir insanlar topluluğusunuz.......
Buda benim görüşüm

Okul işleriyle meşgul olan birinin öncelikle bu forumda ve o oyunda işi ne? O kadar meşgul olan adam okulunu düşünür. Neymiş bi çok oyundada aynısı varmış? Karşılaştırdığın oyunların ne kadar farklı olduğunun farkındamısın? Minecraft yaratıcılık üstüne kurulmuş bir oyundur. Yapabileceklerinin bir sınırı yoktur. Madem PvP yapmak istiyorsunuz Team Death Match adı altına minigameler var. Siz öncelikle tecrübenizi geliştirmelisiniz. Ayrıca senin dediğin nedir kısmında hiçbir şekilde argo kullanmadım ve söylediklerim çarptırılmış bir şekilde yansıtılmış. Tahminen sizde bu topluluk içerisinde bulunduğunuzdan bu kadar sert çıkışlarda bulunuyorsunuz. Tartışmaya uzamaması ve konunun baltalanmaması için bunun kendi görüşüm olduğunu herkesinde katılması gerektiğini düşünmüyorum diyerek sözümü bitiriyorum.
 

SBMinecraft

Yeni Üye
Mesajlar
0
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
12
Puanları
0
Aslına bakarsanız bu güncellemeyi getirmeden önce daha fazla oyuncumuz vardı çoğu oyuncu yeni sisteme uyum sağlayamadı ama hiçbir şeyi eski haline döndürmeyi düşünmüyoruz, amacımız SBMinecraft'ı herhangi bir sunucuya benzetmek değildi buna yabancı sunucular da dahil sadece artık herkesçe kabul gören bazı katılaşmış gelenekleri değiştirmek ve kolaylaştırmak istedik çünkü Minecraft oyun kategorisinin yanı sıra üretken insanlar içinde çok güzel bir çalışma ortamı.

Destek olan herkese teşekkürler! Umarız kısa zamanda daha iyi bir kitleye ulaşırız..
 

ercnt

Sudan Çıkmış
Mesajlar
8
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
540
Sunucuya Girememenin Bir Sebebi Daha Var Benim Başıma Geldi Bilgiğiniz Gibi Youtube Bi ara Kapanmıştı Bu Yüzden Çok DNS Ayarını Değiştiren Oldu veya Eklenti Kullananlar Oldu Ben ZenMate Kullanmıştım Bu Sunucuya Girerken Forumdan Giriş Yapıyorsun Fakat Sunucuyla Bağlantı Kurması İçin Normal DNS Olması Gerekir. Ben DNS Farkılyken Denemiştim ve Olmamıştı ZenMate Kapatınca Düzeldi. Bilmeyenler İçin Tekrar Söyliyim
Sunucuya Girebilmek İçin;
www.sbminecraft.com Adresinden Üyelik Açıp Sitede Aktif Olmanız Gerekiyor Yoksa Sunucuya Giriş Yapamassınız. Sadece Kayıt Olmak Yetmiyor Aynı Zamanda Giriş Yapmanız Lazım Yani.
Türkiyede Böyle Sunucuların Sayısı Çok Az ve Değer Verilmiyor Yetkili Arkadaşlar Emeğinin Karşılığını Alamıyorlar. Bi Ziyaret Etmelisiniz Bence.
 

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
Mesajlar
569
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
523
Puanları
1,860
Kesinlikle daha iyisini hak eden bir sunucu ve yönetim ekibi . Başarılarınızın devamını dilerim ...
 

ufukt14789

Zombi Katili
Mesajlar
179
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
68
Puanları
0
Başta Söyleyeyimki; Sunucuya çok emek Vermissiniz ancak değreini Bilmiyorlar..
Sunucunun 100/350 çekmesi için gerekneler;
- Factions Sunucu açın (hiçbir serverde olmayan pluginler ve harita olsun.)
- Daha çok Kişi Gelecek emin olun!
- Sunucuya Küçük çaplı SurvivalGames ekleyin Ki Sunucuda canları Sıkıldıkça HG kasabilsinler
- lapis eklmeyin Aksine, Mobspawner'ler Ve hayvan Spawnerleri ekleyin level kasmak için ideal. oraya /setspawn lapis çekin ki oyuncular lapis yok Diye çıkmasın çünkü Herkes alışmış Bu lapise.
- Bide Şu Forumdan kayıt olayını kaldırın. Kimse Uğraşmaz o yüzden kesin 25-30 oyuncu kayıp ediyorsunuz.
- Sunucuya TF2,Minigames, eklerseniz Zevkli olur oyuncular Canları Sıkıldıkça Minigames kasarlar
- ilerleyen zamanlarda Kitpvp Sunucusu Ekleyin Ancak HUB olmasın yani lobi olmasın Faction sunucusundan /kitpvp yazınca o Sunucuya geçsiz
- Emin ol Vip Satarsın şimdi bu sunucuda 10 Tl Lik Bile Vip satamamıssındır.[ÖRNEK olarak]
- Sunucuda kredi Sistemi olsun /kredi yazınca kredini Gostersin Siteden kredi Yukleme sistemi yapın Bu +10 oyuncu Demektir Bu kredilerle Vip Alınsın. nacak 1 Kredi ortalama 4 Tl olsun Diyelim Vip ise 10 Kredi Ama Vip'i abartmayın yani Edit olmasın sunucuda. [Siz Bunu yapabilirsiniz Eminim]
SBMinecraft - SurvivalGames ile Tutmaz :( üzgünüm nacak bu dediklerimi Bi Denerseniz.. zararı olmaz

13 Yaşında Ki; çocugun Kurduğu sunucuda 40/50 oluyor Kos koca SBMinecraft'ta 10 Kişi oluyor işde çözüm Sunucuyu Böyle kuraranız Süper olacak emin

"Bu mesajı lütfen kötülemeyin beni çok üzrersiniz"
 
Son düzenleme:

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
Mesajlar
508
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
291
Puanları
740
Forumdan, youtube kanallarından ücretli reklam satın alarak sunucuyu çok yükseklere taşıyabilirsiniz. Sunucu gayet başarılı.
 

SBMinecraft

Yeni Üye
Mesajlar
0
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
12
Puanları
0
SBMinecraft ve SonOyuncu artık birlikte olacak, ayrıntılar konuda. Kendinize iyi bakın! :)
 

ta1ha

Sosyal Medya Yöneticisi
Emektar Üye
Mesajlar
125
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
211
Puanları
890
:/ Geçmiş olsun. Bir daha açıcak olursanız bekleriz :)
 

zeynepnaz

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
üye olamıyorum kayıt ol yerine basıyorum hiçbir şey değişmiyor
 

Üst