Premium Almak Hakkında Yardım!

TheRedstoneMuhendisi

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
20
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
7
Puanları
0
Bugün Skinimi Değiştirdim Hala Sorun Yok Biri Şifremi bilse bile minecraft.nete grirerken güvenlik soruları koydum
Yok sen anlamıyorsun. Senin bi problemin var anlama yeteneğinde. Adamın ne e-mail'ine ne şifrene ne de güvenlik sorusuna ihtiyacı var. Adam mojang'a kart bilgileri ile o hesabın kendine ait oladuğunu ispatlayabilir ve bunu yaparken NE GÜVENLİK SORUSUNA NE ŞİFRENE NE DE E-POSTA'NA İHTİYACI OLUR!!
Ben diyeceğimi dedim. Kısa bi süre sonra vay efendim hesabım gitti yardım edin diye konu açma lütfen. Zaten artık bu forumda pek bulunmayaağımdan o konuyu da göremem muhtemelen.
İnsanlara bir soru soruyorsun, onların cevabını görmezden gelip kendi bildiğini okuyorsun. E o zaman neden insanlara danışıp boşu boşuna fikirlerini alıyorsun?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ben TheRedstoneEngineer. Mute yediğimden bu hesabı kullanıyorum.
 

mertmete57

Taş Madencisi
Mesajlar
67
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Durumu Biliyorum Kardeş Ama Almış Bulundum Ve Şuana Kadara Sorun Çıkmadı Diyorum Ki Satan Kişi Dürüsttür Ve Hesabı Geril Almaya Çalışmaz Diye Umuyorum Yani Şuana Kadar Almadı hem bu minecraft tity hesapları başka insanlardan alıyor bu site salakmı o zaman ben 60 liraya premium alayım gideyim minecraft tity'e 10 liraya satim sonra ticket alıp hesabi geri alayım sonra gideyim minecraft pazarına 10 liraya satıp tekrar geri alayım çok mantıklı. bu sitelerin bi bildiği var bence[DOUBLEPOST=1441449489,1441449407][/DOUBLEPOST]Not: Arkadaşımdan öğrendeim o da almış 4 aydır kullanıyormuş ilk aldığında girememiş minecraft tity e posta atarak yeni hesap talep etmiş ve almış
 

Üst