ne buluyorlar şu oyundan

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
527
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
738
Puanları
1,390
LoL e laf atmayın gidin bir saat oynayın ne kadar güzel bir oyun olduğunu görürsünüz Grafikleri bin kat daha güzel bu oyundan Grafik sorunum yok Minecraftı da çok seviyorum ama bu oyunun grafikleri aşırı berbat Resmen tetrisi oyun diye sunmuşlar.
Okuduğum kadarıyla niyetin konuşmak değil tartışmak.
Siz anlamazsınız diyeyim. Sana benzeyen bir arkadaşım var, bende oynamışımdır ''ib,undertale,yanderella'' hepsini 7-8 defa bitirebiliyorsun. Her bitirişinde farklı bir son olabiliyor. Asıl önemli olan nokta Undertale'ye laf atıp Lol'e laf geçirmemen! Eğer laf atacaksan önce kendi oynadığın oyuna bak! Lol oynamışlığım var arkadaşım zorla oynattı çok geniş bir oyun güzel karakterler var fakat benlik bir oyun değil!

Şimdi düşünürsek, romantizm sevenler ile aksiyon sevenler bir tutulur mu? İşte bu yüzden zevkler tartışılmaz. Eğer sorunun Grafik ise, sen ne Mario ne de TLoZ oynamamışsındır. Sen Cs ile büyüyüp Gta ile yaşamışsın. Şahsen GTA V olsun hiçbir oyunu ''Ib'' yerine değişmem! Tamam sevmen gerekmez yine de ''Tetrisi oyun diye sunmuşlar / Grafikleri Aşırı berbat! / Lolün grafikleri bin kat daha iyi!'' gibi cümleler kurman bir hakarettir! Güldürme beni! Ne yani Lol'ün grafikleri bin kat daha mı iyi?
 

cinar073

Yeni Üye
Mesajlar
0
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Oyunun hikayesini bı bakın varya oyunun yapımcısından bile özür dileyeceksiniz. Bu arada oyunun kalitesini değiştirmez siz oyunun kalitesi kötü diye sevmiyorsanız YUH SİZE YANİ!!!!
 

Üst