Minecraft End ??

KorayDoruk

YASAKLANDI
Mesajlar
30
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
End Nedir? Nasıl Gidilir?
Merhaba Arkadaşlar

İşte bir konuda daha birlikteyiz bu konumuzda End nedir? Nasıl gidilir? bunları anlatcağım.

End Nedir?
End Oyunun sonudur. Endde netherda da olduğu gibi canavarlar vardır ama netherdakine göre daha az çeşit ama daha güçlü canavarlardır. Bu canavarların biri hırsız olarak bildigimiz Enderman ' dir. Digeri ise oyunu bitirmek için öldüreceğimiz Dragon yani Ejderhadır.

End'e Nasıl Gidilir?
Ende gitmek gerçekten zordur. Ende gitmek için yine bizlere malzemeler lazım bunlardan biri enderpearl diğeri ise Blaze Rod yani Blaze çubuğudur. Enderpearl Endermanlerden düşer ve size en az 20 tane lazım olacak yani gece gündüz enderman arayacaksınız. Blaze Rod ise netherde yaşayan Blaze canavarından düşer bundan da en az 10 tane bulmanız lazımdır.
Topladığımız Blaze çubuklarını ise Blaze Powdera yani blaze tozuna dönüştürmemiz lazım




Dönüştürdükten sonra Blaze Tozunu ve Ender Pearl'leri alt ve üst olarak koyduğunuzda size bir adet Eye Of Ender yani Ender gözü verecek. Bana göre 12 tane ender gözü portala gidecek 8 tane ender gözü portalı bulmanıza yardım eder.

Eye Of Ender (Ender Gözü)



Ve unutmadan söyleyeyim ende gitmek içinde bizlere portal lazım ve bu portalları bulmada bize ender gözleri yardimci olcak.
Ender gözünün 1 tanesini havaya atın ve gittiği yöne doğru gidin ve yere düştügünde ender gözünü alın yine atın en son artık bir yere gitmeyeceksiniz ve attıkça yere doğru gitmeye başlıyacak.O anda düştüğü yerin altını kazın en son bir boşluğa düşeceksiniz ve size özel bir alan çıkacak.Resmi aşağıda.Bu portalın kenarındaki yerleri 'Ender gözü' ile doldurun ve portal açılacak.



Hepsini doldurduktan sonra ortada siyah bir bölüm çıkacak içine atladığınızda sizi ende ışınlayacak. Alttaki resimdeki gibi:



Ende gittikten sonra karşınızda büyük kuleler endermanler ver birde Ender Ejderhası olcak Ender Ejderhası Obsidian'den yapılan kulelerin üstündeki şeylerden güç alıp canını dolduruyor.İlk olarak onları yoketmemiz gerekiyor.Yoketmek için kartopu ya da okla vurun ve etrafta kalmıyacak şekilde bitirin kaldı size tek başına Dragon.Dragon size yaklaştığınızda vurun ya da havalandığında okla öldürün.Ölünce tonlarla exp düşecek ve Dragon Egg çıkacaktır.




Evet arkadaşlar bu konumuzunda sonuna geldik hepinize dragonu öldürmenizde başarılar diliyorum.
 


MrOxi

Zombi Katili
Mesajlar
172
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
32
Puanları
0
Tebrikler son derece iyi bir anlatım olmuş.
 

Black Jesus

Zombi Katili
Mesajlar
169
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
46
Puanları
140
Nitrado'daki B3LA mısınız? Yoksa alıntı mı?
 

Üst