Minecraft Dünyası 17 ve 18

aabbcc

Zombi Katili
Mesajlar
171
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
12
Puanları
0
Uff ya!Moralim bozuldu şimdi.17 ve 18'i yazdığım halde silinmiş.17 ve 18'i yine yazıyorum ama bu özet gibi bir şey olacak.Lütfen kusura bakmayın.(Umarım bu da silinmez:D)
17. ve 18. Bölüm Karmaşası Blaze Sopaları Bulundu Haydi Dünyaya :D (Güzel isim değil mi?Tabii ki orjinal 17. ve 18. bölümlerin ismi değil.İsimleri doğru hatırladığımdan emin değilim.Bu yüzden isimler değişik ve garip oldu :DHer neyse çok konuştum.)
Kate ve Angelina saatlerdir kaleyi arıyorlardı.Kate ona:
-Dumana dönüşüp kaleyi arasan...
-Üzgünüm Herobrine kölesi olduğum için bu yeteneği bana vermişti.
Sustular.Biraz daha aradılar.Kate
-Baksana ben açım sen de açsın galiba piknik yapalım hem kendimizden bahsedelim.
-Bana uyar.
Yemek yerken konuşmaya başladılar.
-Ben eyaletin en büyük okuluna gidiyordum.Normal bir kızdım.Bu arada sana ilginç bilgiler vereceğim.Burada bir gün yarım saattir.Biz buradayken dünyada bir kopyamız var.Biz Herobrine'yi durdurunca buradaki kopyamız silinecek.Benimle ilgili bir bilgi.Ben buraya dünyadan geldim ve bana da Herobrine'yi durdurma görevi verildi.Fakat ben bu görevi yerine getiremedim ve Herobrine'nin kölesi oldum.
-İlginç.
Piknikten sonra kaleyi aradılar ve buldular.Kalede 64 tane Blaze öldürerek 64 tane Blaze sopası topladılar.Daha sonra kaleden çıkıp portalı aradılar ve buldular.Dünya'ya geldiklerinde Kate'nin tek başına yaşadığı evin yanındaydılar ve ev yanıyordu.

Bu kadar.Bazı ayrıntılara girmedim.Kafanız karışabilirdi çünkü yazarken benim de kafam karışmıştı.Okuduğunuz için teşekkürler.
 



Üst