Mine World !!! (Kesin Okuyun :D)

dexterx123

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
16
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
90
Arkadaşlar bu hikaye de minecraft ta olmayan şeyler de çıkacak. Bu hikaye Mine World isimli küplerden oluşan tamamen benim hayalgücüme dayanan gezegende geçiyor
1. Bölüm: Mine World isimli bir gezegende yaşayan Steve in ve bütün oradakiler Dünya daki insanlardan farkları yoktu. Ama o gezegende dinazorlar, uçan ejderler(bunlar evcilleşiyor tabi ki benim hayal gücümde) var.
Steve yine bir sabaha uyandı. Halasıyla kalan Steve bir dahidir. Kahvaltının hazır olacağını bildiği için hemen mutfağa gitti.
Halası: Aaaa, Steve niye kahvaltıya pijamanla geliyorsun!
Steve : Yaa tamam be hala tamam. Steve hemen odasına gidip deri ceketiyle zincir pantolonunu giydi. Çünkü o zamanlar ejderlerin hepsi eğitilmemiştir. Arasıra yani çoğunlukla şehre saldırdıkları için zırh giyiyordu. Mutfağa geri dönünce Steve hemen kahvaltısını yapıp dışarı çıktı. Avlanacaktı. Bunun için kılıcı, oku ve yayı hazırdı. Atıl Kurt isimli bir kurtu vardı. Bir de dinazoruna binince her şey tamamlandı. Dinazoru o yerlerdeki en hızlı dinazordur. Steve dinazoruyla giderken birden BOOOOOOOOOMMMMMM!! diye bir ses duydu. Hemen ne olduğunu görmek için oraya gitti.
 


dexterx123

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
16
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
90

tamam o tarkandan alıntıydı. Ama mesaj geldiğine göre devam edeceğim. Bu arada zaten kurtun ismini bende saçma buldum sonradan :iskelet:

Eveettt gelelim 2. bölüme arkadaşlar kaldığımız yerden devam:

Steve sese doğru gittiğinde Orada ikizi Brine ı gördü.
-Senin burada ne işin var Brine, dedi.
-Asıl senin ne işin var pislik!
-Brine sen ikizinle nasıl böyle konuşursun haaa!Ama birden Brine ikizi Steve e döndü. Steve kardeşinin gözlerinin bembeyaz olduğunu gördü.
-Brine sana noldu böyle dedi, Steve.
- Yeter artık Stevvvveeee!!!, demesiyle Atıl Kurtun saldırması bir oldu. Ama Brine yerden yeşilimsi çürümüş yaratıklar çıkardı ZOOMMBİİİLEERR!!!:zombi:. Aslında Atıl Kurt onları yenerdi ama Brine ında isteği buydu. Atıl Kurt onları ısırcak Zombi İltihabı kapacak ve köpek zombi olacak. Tabii Steve buna izin verirse. Steve hemen fırladı ve:
-Bırın kemiğinizi alcam :D zombiler:zombi::zombi:, diye bağırdı.Steve kılıcını çekip geçerken Atıl Kurtu zombilerden:zombi::zombi: uzaklaştırdı. Zombilerin:zombi::zombi: Burun hizalarında yani kafalarının yarısını kesti.Brine buna sinirlendi. Steve onu kızdırmak için "gel bakalım küçük Brinecık. Brine bunun üzerine bağırıp ben Herobrine ım artık dedi.
- Yaaa nerenin kahramanı hayal gücündeki imparatorluğunun mu ?
-Hayır. Canavarların kahramanıyım ben. Ben onlara güneş:lav: gibi doğdum.
-Püh sana zombilerle:zombi: iskeletleri:iskelet: yakmışsın yazık değil mi :D
-Suuuuusssss seni laney olası pislik!!! dedi ve Stevin üzerine gözsüz tavuk gözsüz inek iskelet zombi hepsini gönderdi. Aslında gözsüz inekleri göndermesi çok saçmaydı ineği kes lav çıksın canavarlar ölsün. Çünkü küplerden nir dünya olan Mine World te lav yavaş yayılır. Steve inekleri kesti ama o da ne onlar patladı! Steve bayılınca ... hemen yardımına koştu!!!!
Devam edecek ama tahmin edin ne olabilir(Atıl Kurt değil :D)
 

Midoss

Bay Boş
Mesajlar
2,099
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
2,136
Puanları
6,890
Ruh hali
tahmin edin ne olabilir(Atıl Kurt değil :D)


Hımm Brinenin içinde bir savaş yaşanır benliğiyle onu ele geçiren şey arasında Brine ona yardım etmeye çalışır ama benliğini tekrar onu ele geçiren şey ele geçirir

EDİT: güzel gidiyorsun
 
Son düzenleme:

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
Mesajlar
1,744
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
583
Puanları
1,580
Güzelde kurtun adı ne öyle ya :D
 

dexterx123

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
16
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
90
O kadar şeyden sonra devam etmiyecek değildim hani

Ben başka bir şey düşünüyordum ama Mineqolix in fikri daha cazip geldi. Kendi fikrimle onun fikrini karıştıracağım.

Steve bayılınca binek hayvanı olan dinazoru hemen zombilere ateş püskürttü. zombilerin hepsi öldü ama birden Brine çok kızdı. İneklerin parçaları birleşti Brine biraz ekleme yaptı. İnekler birleşip Wither oldular. Şimdi ne olacaktı!!! Ama Steve ikizi Brine a öyle acınası baktı ki Brinenin içinde b benliğiyle onu ele geçiren şey arasında bir savaş yaşandı. Brine ona yardım etmeye çalıştı. Azda olsa işe yaradı. gücüyle ona diamond zırhlar kılıç ok verdi. Ayrıcada Witherın güç doldurup patlamasını engelledi. ama benliğini ele geçiren şey tekrar onu ele geçirdi. Steve dinazoru ve kurtuyla Wither ı yenmeye çalıştı. Çok zordu. Dövüş sırasında wither Atıl Kurtu eline alıp onu büyüledi. O artık Wither Dog tu :D Wither öldükten sonra Wither dogu indirmeleri gerekti ama Steve yapamadı, vuramadı. Çünkü Steve Atıl Kurt ile büyümüştü. Ha birde Brine. Kılıcıyla onu uzaklaştırıyordu ama nafile. Sonunda dinazoru Wither dogu iterek 1 km uzağa yolladı.(İyi ki itti yani :D)Artık Brine okadar kızdı ki bütün dünyayı yok edecekti. Ama yok edersemfethedilecek yer kalmaz diye obsidyenler dizdi. Arasını çakmakla yakıncamor bir şeyler oldu.Bir yandan düşündü ben bunları yaptıysam öfkemi yapıcı olarakta kullanabilirim dedi iki elini portala uzattı :lav: dan daha kırmızı bir şey enerji portalın içine gitti. Böylelikle yeni bir boyut Cehennem Nether doğmuştu !!!!!!!!!!!!!!!
 

dexterx123

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
16
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
90
Arkadaşlar mesaj yazmassanız bende devam etmeyeceğim ve ayrıcada dinazorun ismi ne olsun kafam karıştı soruyorum size
 

Üst