'Memory' Hatalarına Son! 0 Donma

Conixcit

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar, Minecraft gerçekten az ram yiyen bir oyundur fakat 16GB Ram Bilgisayarınız olsa bile ayarlarını yapmassanız Minecraft bilgisayarınızdan '300MB' ram alır. Fakat oyun En az 250 MB Ram yemektedir bu bir nevi ağzına kadar dolu bardak taşımak gibi, oyuna biraz fazla obje girince bir iki patlama olunca oyun donar heleki '12w38b' ile gelen yeni sesler vb. şeyler yüzünden 8gb ram bilgisayarımda oynayamaz olmuştum işte sorunun çözümü.
Normal 'F3'e basınca görülen sağ üstteki yazı.
Demek oluyorki '300MB' ayrılmış.

Şimdi yapmamız gereken yeni bir metin belgesi oluşturmak bunu masaüstüne oluşturabilirsiniz. Ve metin belgesini açıp alttaki yazıyı metin belgesine yapıştırın daha sonra düzenleyeceğiz.
Kod:
javaw -Xmx1024m -Xms1024m -jar "C:\Users\Kullaniciismiburaya\Desktop\Mineshafter-proxy.jar"
Şimdi burada düzenlemeniz gereken tek şey 'Minecraft' ın yeri. Mesela oyunu açtığınız dosyayı sağ tıklayıp oradaki hedefi "C:\Users\Kullaniciismiburaya\Desktop\Mineshafter-proxy.jar" yerine yazın. Mesela örnek verelim Minecraft 'D:' üzerinde bir yerdeyse 'D:\Oyunlar\Minecraft.jar' yazınız.
Pekala dosya yeri önemliydi şimdi ise tek yapmamız gereken dosyayı doğru formatta kaydetmek.
'Tüm Dosyalar'ı seçip sonra '.bat' formatı ile kaydedin. Şimdi sadece kaydettiğiniz belgeye çift tıklayıp açın.
Artık Minecraft '1GB - 1024MB' Ram üzerinden açılacaktır. Minecraft nether'da bile en kötü şartlarda 500 MB Ram yiyeceği için inanılmaz farkı hemen anlarsınız.

Sadece yorum atıp konuyu güncel tutmanız yeterli.
İyi Maynkraftlar !

Not: Oyun açıldıktan sonra 'Minecraft.bat'ı açmak için çift tıklattığınız şeyin açtığı kalan siyah şeyi kapatabilirsiniz.
 



Üst