Forumu bırakıyorum

Fatih the Wizard

Zombi Katili
Mesajlar
164
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
93
Puanları
0
Forumda baya eğlendim güzel vakitler de geçirdim iyi insanlar da tanıdım, cidden iyi insanlar. En başta youtube kanalımdan videolar koymak gibi bir reklam amacıyla gelsem de bu amaç zamanla değişti, günlük aktivitelerimden birisi oldu bu foruma girip vakit geçirmek. Az uz da bir vakit değil. Lakin dünki olayda bana iftira attığımı söyleyecek kadar rezil kendini bir *** sanan her yerden prim yapmaya çalışan ve bir delikanlıymış gibi gözükme çabasına girmiş bir çocuk (kim olduğunu söylememe gerek yok az çok tahmin edilebilir) ve dün açtığım konuda ismi geçen eleman gibi yüzsüz, rezil insanlar yüzünden ben burada daha fazla vakit geçirmek istemiyorum. Yine de dediğim gibi çok iyi insanlar tanıdım, onların hepsine teşekkür ediyorum ayrı ayrı. Kendilerini biliyor buraya yazdığım herkes o yüzden etiketleme gibi bir çabaya girmeyeceğim. Ve muhtemelen bu konudan sonra bizim bu delikanlı arkadaşımız daha önce de yaptığı gibi bazı konulara girerek 'şunu bunu bu forumdan gönderdim yeah dersini verdim' vs gibi tavırlara girecektir, girsin. Eğlensin, pek umrumda değil. Ben hayatımda ne kimseye iftira attım ne de kimsenin hakkına girip sebepsiz yere onu kötüledim. Bilen bilir, bilmeyen de ya zamanla öğrenir beni tanıdıkça ya da hiç öğrenmez, bu da pek umrumda değil açıkçası. O yüzden forumda erkeklik kanıtlama çabasına girmiş insanlara sesleniyorum, bu çabadan çıktığınızda bunu kanıtlamış olursunuz.

Hadi eyvallah.
 


ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,326
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
925
Puanları
0
Forumda çıkan her tartışmada gidecek misin yani?


Telefon klavyesiyle cebelleşen masum bir tilki tarafından gönderildi
 

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
Mesajlar
1,820
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
942
Puanları
2,140
Yani öyle bir yazmış ki kendi üstüme alındım.
*Videolarını eleştiren bendim ama sert çıkıştığımı sanmıyorum*
Yolun açık olsun, bb, sayanora, Kaette Kuru Ne!
Görüşürüz.
 

Won5

Patates Avcısı
Mesajlar
469
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
365
Puanları
0
Sen forumu terk edersen onlar sevineceklerdir.Fakat sen forumu bırakmayıp gözlerine gireceksin ve bu durum onları mutsuz edecek.Masum bir kişi forumdan ayrılacağına, hakaret eden ve terbiyesizlik yapan birkaç kişi forumdan temizlenecek.
(Aşırı ciddi olabilirim.)
 

kaan2884

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
24
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
17
Puanları
0
Allah'a Emanet ol, güle güle...
Ve şunu bilki hiç kimse burada birbirine git ya da gel diyemez burası özgür bir forum sonuçta. Sana git ya da gel diyemem. Sonraki hayatında başarılar diliyorum ne diyeyim şu durumda. Ve burası dediğim gibi özgür bir yer herkes laf atabilir sana fakat bence hiç duymamazlıktan gelirsen hiç zorlanmazsın. Onlar kendi seviyesini düşürüp durur ama sen en azından onlara göre daha üstün bir durumda olursun herkesin gözünde...

Neyse Allah'a Ismarladık Güle güle...
 

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
430
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
168
Puanları
0
Yaz 6 sayfalık dilekçeyi ver mahkemeye görsünler günlerini. Bunlar ancak böyle akıllanırlar.
 

lSincapl

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,060
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,108
Puanları
6,790
Yemin ediyorum Rayandu (Anime dışında) tüm düşüncelerime tercüman olmuş. Forumda ki bazı üyelerin cidden oturup ne yaptıklarını düşünmeleri gerek.
 

Üst