(Çok Tırstım)

akıllaı avcı

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
12
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
ben minecrafta ilk başlayınca herobirineyi bilmiyodum bir yerden vidiosunu izledim artik tuvalete gidemiyodum :zombikatili:sonra aliştım korkmuyorum ama şuanlar minecraft oynarken evimi dağın tepesine yapıyom herşeyimi daimod dan yapmaya başladım evim hariç tabi :kötüsırıtış: bide daimod lar herobirineyi çeker hemde mıknatıs gibi hatta herobirine madenlerde dörtlü daimodlar oluyo ama madende yani hazır deyil sonra daimodu kırıyon herobirine çıkıyo valla çok korkuyon buyuzden madene giderken her önlemi alın evininizi yüksek yerlere yapın ve mutlaka evinizde bi kule olacak ki herobirine gelirken ok yamuruna tutacan :D
bu arada minecraftı multapilayer türkçe yamasında herobirine çıkabilir
 

CriM1Nal

Marangoz
Mesajlar
52
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
0
yav Bİ BEN Mİ BUNALDIM ŞU HEROBRİNE KONULARINDAN!!!Arkadaş gelmiş bi sorununu yazmış diğer arkadaşlarda gelmiş ona yardımcı olmuş bu kadar bitti.Ama malesef 5 - 10 yaş grubu yüzünden her konuda bi herobrine bi herobrine oluyo bıktık artık yeter!ıktım şu 5 - 10 yaş grubundan!!!
 

Ancalagon

Zombi Katili
Mesajlar
248
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
40
Puanları
0
Vay arkadaş! Neymiş, "Herobrine vardır" "Herobrine yoktur" hepimiz susalım! Bunu notch biliyor ve sır olarak kalacak, acaba Notch'un herobrine hakkında verdiği cevaplar neden böyle kısa? Bunun olup olmadığını ancak Notch bilir, tam olarak kanıtımız yokken konuşmayalım.[DOUBLEPOST=1375440239,1375440159][/DOUBLEPOST]tabi bide kalemde bulduğum "Scared?(Türkçesi: Korkuyor musun?)" tabelası var ama başka bir şey de olabilir, mesela, endermanlar, bloklar ve tabelalar koyabilir, bunu unutmayın!
 

İnferi

Zombi Katili
Mesajlar
190
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
31
Puanları
0
kırık disk ten korkuyorsan sen bence masaüstü arkaplanını koyu renkte yapma :D
 

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
1,099
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
344
Puanları
0
Amnesia oynayın korku fln kalmaz demir gibi olursunuz (kendimden biliyorum)
Not: Anne ve Allah korkusunu geçirmez
 

Üst