Cherub:yıkılış

Seri Devam Etsin Mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    5

Okankaraka

Marangoz
Mesajlar
63
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
17
Puanları
410
Öncelikle arkadaşlar ben Werewolf07. Daha önce bu konuyu yanlış yere açmıştım ve şimdi yeni hesabımla doğru yere açıyorum :D

CHERUB:Yıkılış

CHERUB Nedir?

CHERUB, İngiliz İstihbarat Servisi'nin bir koludur.Bu birliğin ajanları on ile on yedi yaş arasındaki çocuklardır.
CHERUB'da görev yapan ajanların hepsi, çocuk bakımevlerinden alınıp gizli kimliklerle çalışmak üzere eğitilmiş yetimlerdir.İngiltere'nin dışındaki kırsal bir alanda saklanmış gizli bir tesis olan CHERUB Kampüsü'nde yaşarlar.

Çocuk Ajanların Ne Yararı Vardır?

Çok... Hiç kimse çocukların gizli kimliklerle görev yaptıklarını pek düşünmez; dolayısıyla çocuklar, yetişkinlerin beceremediği pek çok işte başarılı olabilirler.

Bu Çocuklar Kimdir?

CHERUB Kampüsü'nde yaklaşık üç yüz çocuk yaşar. Kahramanımız JAMES ADAMS, on iki yaşındadır. Özünde iyi bir çocuktur ama başını sürekli derde sokmak gibi bir alışkanlığı vardır. Kız kardeşi LAUREN da CHERUB Kampüsü'ndedir. KERRY CHANG , Hong Kong doğumlu bir karate şampiyonudur. GABRİELLE O'BRIAN, Kerry'nin en yakın arkadaşıdır. Bir başka karete şampiyonu olan BRUCE NORRIS, kendisini sert bir çocuk olarak görür ama hala mavi oyuncak ayısına sarılıp uyumaktadır. KYLE BLUEMAN diğerlerinden daha deneyimli bir CHERUB ajanıdır. James'ten iki yaş büyüktür, yine de ikisi iyi arkadaştır.

Peki Ya Tişörtler?

CHERUB ajanlarının rütbeleri, kampüste giydikleri tişörtlerin renklerinden anlaşılır. TURUNCU tişört ziyaretçiler içindir. KIRMIZI, CHERUB Kampüsü'nde yaşamakla birlikte, ajan olamayacak kadar küçük yaştaki çocukların rengidir. MAVİ, CHERUB'un 100 günlük temel eğitimini almakta olan çocuklar içindir. GRİ tişört göreve çıkmaya hazır olduğunuz anlamına gelir. Bir görevde olağanüstü başarı gösterenlerin ödülü LACİVERT tişörttür. İyi bir ajan olursanız, CHERUB'daki sürenizin sonuna kadar, müthiş başarılarınızın en büyük göstergesi olan SİYAH bir tişört giyersiniz. Emekli olunca, personelin de giydiği BEYAZ bir tişörtünüz olur.

(Gerçek kitaptan alıntıdır...)

(Kendinizi özel hisetmeniz dileğiyle :D -Werewolf07(Okankaraka) (Okan Karakaş))

1.Bölüm :Başlangıç

Bir sonbahar günüydü ve yağmur yağıyordu. CHERUB Kampüsü'ndeki çoğu çocuk akşam yemeği için yemekhane de toplanıyordu. James dışında herkes. James, Görev Hazırlık Binası'nda ona teklif edilen görevin dosyasını inceliyordu. Görev basitti. Tek yapması gereken büyük bir hırsızlık çetesinin başı olduğu düşünülen Mitchel Jones'un çocuklarıyla arkadaş olması ve evlerine minik dinleme cihazları yerleştirmekti. Görevi kabul ettiği takdirde 2 hafta hazırlık süresü vardı. James 'Şaka mı yapıyorsun? Tabi ki bu görevi kabul ediyorum.' demişti. Hazırlık süresinin son günüydü ve her şey hazırdı. James in tek yapması gereken gün boyu kampüste gezinip arkadaşlarıyla takılmaktı. Yani kısacası keyfi yerindeydi. Görev için Los Angels'a gidecekti. Kız arkadaşı Kerry'ye ordan ona güzel bir hediye alacağına söz vermişti ve bunun karşılığnda güzel bir öpücük almıştı. Kahvaltı çıkışında arkadaşlarını buldu. Hep beraber kampüsün dinlenme odasına gidip azcık flim izleyip sonra James'in odasına çıkıp azcık vakit geçirceklerdi.
Tam o sırada görev sorumlusu John Jones'la karşılaştılar. John, James'le özel konuşmak istedi. John 'James her şey hazır göreve biraz daha erken çıkman lazım odana gidip önemli eşyalarını toplayıp arkadaşlarınla vedalaşmak için tam bir saatin var.' dedi. James'in bütün planları altüst olmuştu ve John'un söyledikleri karşısında azından sadece hafif bir inleme çıktı.

2.Bölüm :Görev

James uçağa binerken Kerry ona 'Kendine dikkat et şapşal şey.' demiş ve onu öpmüştü.James ise 'Bundan daha zor görevlere çıktım herhalde baş ederim.' demişti.
Yolculuk gayet güzel geçti.CHERUB James'e birinci sınıftan yer almıştı.Yolculuk boyunca koltuğunda ki minik ekranda Mario Cart oynadı.Los Angels da MI5 tarafından göderilen 2 ajan onun görev boyunca sahte anne ve babası olucakdı.Uçak tan indiğinde saat öğleden sonra 5 di.MI5 in 2 ajanı (adları Joseph ve Rose idi.)onu fiyakalı bir araba ile havaalanından aldı.Yarım saatlik yolculuğun ardından çok lüks bir mahalleye geldiler neredeyse bütün evler bir malikane kadardı.Araba güzel bir evin garajına park etti.Ev 2 katlı ve genişti.Arka bahçede bir yüzme havuzu vardı.Hemen bir kaç sokak ötede Mitchel Jones'un malikanesi duruyordu.Malikane en az James in evinin 2 katıydı.Ama James görev boyunca 2 katlı bu evde yaşamaya bayılcağından emindi.

3.Bölüm :Sırlar

James Los Angels a geleli neredeyse 1 ay olmuştu.Şimdiye kadar Mitchel ın 12 yaşında ki oğlu Charles la sıkı fıkı olmuş ve hergün okuldan sonra evlerine gidiyordu.Charles'ın evinde bir XBOX'ı,bir PS3'ü ve son model bir GAMECUBE'u vardı.Charles la hergün bunlarla oynuyorlardı.Bugün de Charles la oynamaya gitti.
Tam PS3 den GAMECUBE geçecekken dışardan iki el silah sesi ve ardından acı dolu bir erkek çığlığı geldi.Charles ve James hemen arka bahçeye koştular.Yerde yatan kişiyi görünce ikiside donup kaldı.Yerde yatan ceset Mitchel Jones a aitti.
(Arkadaşlar görüşlerinizi belirtiniz benim için çok değerli :D )

4.Bölüm : Polis

Charles yarım saattir şok taydı.James ilk şaşkınlığını üzerinde attıkdan sonra görev sorumlusu Jonh
Jones u aramıştı.John hemen bir polis ekibini eve yönlendirmişti.James polisin konuşmalarını duymuştu.
Bİr memur diğer memura 'Göğüse ve kafaya birer el ateş edilmiş.Hiç şansı yokmuş...'demişti.James
Charles'a çok üzülmüştü.Çocuğun annesi oleli 2 yıl olmuştu ve tek akrabası olan büyükbabası geçen yıl
ölmüştü.Artık Charles'ın kendinden başka kimsesi yoktu.

5.Bölüm: Yeni CHERUB

James John la konuşmuştu.John'a Charles ı CHERUB'a alabilirlermi diye sormuştu.John 'Bunu Zara ile
konuşucam.' demişti.James in ümit etmekten başka şansı kalmamıştı.Charles'ı hangi bakımevine
götürüldüğünü öğrenmişti.Bir kaç sıkıcı günden sonra John James'e güzel haberi vermişti.Charles ı
CHERUB a kabul edebilirlerdi.James John'a Charles'ın kaldığı bakım evinin adını vermişti.John Charles'ı
koruyucu aile olarak alıcaktı sonra ona uyuşturucu iğne yapıcak ve CHERUB'a götürecekti.Eğer testi
geçebilirse temel eğitime girecekti.James Charles'ın testi geçeceğine emindi.

6.Bölüm: Kampüs

James LosAngels'da 1 hafta daha kaldıktan sonra geri CHERUB Kampüsü'ne götürüldü.James uçak
yolculuğunun yarısında Kerry'e hediye almayı unutuğunu hatırladı.Kerry onu öldürecekti.Uçak Londra'ya
indiğinde bir mini copper onu havaalanından aldı ve kampüse götürdü.Kampüs'e döndüğünde Charles'ın
temel eğitime gittiğini duydu.Bir an Charles a acıdı.Temel eğitim gerçekten 100 gün süren bir kabusdur.

7.Bölüm: Temel Eğitim

Charles temel eğitimden nefret ediyordu.Eğitmenler hayatı cehenneme çeviriyordu.Bay Large her eğitim gören çocuktan nefret ediyordu.Kendisi tam bir sadisti.Bunun yanında babasını kaybetmenin acısını yaşıyordu.Bazı geceler rahatsız yatakta bunun yüzünden sesizce ağlıyordu.Ama bir yandan CHERUB'a girdiğinede memnundu.Gizli görevlere gidip suçluları yakalatmak çok havalıydı.Küçük bir çocuk iken gizli ajancılık oynardı tanıdığı bir kaç arkadaşıyla.O zamanlarda gerçek bir ajan olacağı aklının köşesinden geçmezdi.
Bay Large sabahın 5'inde yangın hortumu ile çaylakların yatak odasına daldı.Yangın hortumundan fışkıran soğuk su zaten ince battaniyelerin altında bütün gece titreyen çaylakları baştan sona ıslattı.Ardından 'Kalkın sizi tembel tenekeler!' diye bağırdı.Charles bu adamdan ölesiye tiksiniyordu.
Bu sabah 1 saat egzersiz vardı ardından silah kullanım dersine gireceklerdi.
Temel eğitim gerçekten zordu.

8.Bölüm: Katil

Gece serinliğinde bir adam külüstür bir Toyota'dan indi.Bir acelesi varmış gibi hızlı adımlarla yürüyordu.Bir ara sokağa daldı.Bir kaç adım daha gitikten sonra bir ses duydu.Tam yanından karanlıkta bir adam çıktı.'İşini halletin mi?'.'Artık pek sorun çıkartamaz' diye cevap verdi.Karanlıktaki adam tebessüm etti.'Seni gören oldu mu?' diye sordu aynı sert ses tonuyla.Kendinden emin bir biçimde 'Hayır.'dedi.Karanlıktaki adam güldü ve ordan ayrıldılar.Fakat adam yanıldığını bilmiyordu.Onu biri görmüştü.

9.Bölüm: Tanık

Joseph 8 yaşındaydı ve Mitchel'ın öldürüldüğü gün gerçekten onun için kötü bir gündü.Annesi odasını toplamasını söylemişti ama o bilgisayarda oyun oynamak ardından arkadaşlarıyla evlerinden yarım kilometre uzakta olan açık alana gidip futbol oynamak istiyordu.Oflaya oflaya odasını topladı.Bilgisayara bakacak zamanı kalmamıştı.Hemen eline topunu aldı ve spor ayakkabılarını geçirdi.Annesi arkasından 'Akşam yemeğe geç kalma!'diye bağırmıştı.Tamam anlamında başını salladı.Normalde Jones'ların malikanesinin önünden geçmezdi.Ama geç kalmıştı ve Jones'ların malikanesinin arka bahçesi kestirme yolun üzerindeydi.Joseph malikanenin arka bahçesinin yanından geçerken durdu.Yerde asfaltın arasından fırlamış çok güzel mavi bir çiçek vardı.Tam eğilip çiçeği koparacaktı ki arka bahçeden iki el silah sesi ve bir çığlık duydu.Eski çitin arasında minik bir delik vardı.Joseph hemen bu delikten içeri baktı baktığına da o anda pişman oldu Mitchel Jones yerde cansız yatıyordu.Katilinin yüzünü de birkaç saniyeliğine kısacık gördü.Adamın yüzünde sağ yanağında çok belirgin bir dikiş izi vardı.Gözlerinin rengini göremedi ama adamın tenini gördü.Adam aşırı derecede bronzlaşmıştı.Joseph 'in bilidiği tek şey bu adamın görüntüsünü bir daha hiç unutmayacaktı.

 


Datron

Kömür Madencisi
Mesajlar
109
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Hadi arkadasim 1 hafta oldu. Bekliyoruz...
 

Okankaraka

Marangoz
Mesajlar
63
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
17
Puanları
410
Yeni bölümler artık yorumlara gelcek !

10.Bölüm: James

James sabah saat 7 de görev hazırlık binasında bekliyordu.Görev sorumlusu Ewart Asker
onu neredeyse 1 saattir bekletiyordu ve James yeterince sıkılmıştı.Tam odadan çıkmak için kapıya döndüğünde Ewart kapıdan girdi.
Gergin bir şekilde 'Bekletiğim için özür dilerim.'dedi Ewart.
James cevap vermeye fırsat bulmadan Ewart konuşmaya başladı.
'Geçen ay döndüğün görevi hatırlıyor musun ?'diye heycanla sordu Ewart.
'Elbette hatırlıyorum Ewart.Zavallı Charles ın babası Mitchel vurulmuştu.Ne oldu ?' dedi James merakla.
'Galiba elimize Mitchel Jones un katiliyle ilgili bilgiler geçti.' dedi Ewart.
James iyice meraklanmıştı. 'Katili teşhis ettiniz mi?' dedi.
Ewart sıkkın bir şekilde 'Mağlesef katille ilgili elimizde kesin bir kanıt yok.'dedi
James 'O zaman bu bilgiler ne ?' diye sordu.
Ewart ' Sanırsam elimizde bir tanık var.'dedi.
İYİ OKUMALR :D
 

Okankaraka

Marangoz
Mesajlar
63
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
17
Puanları
410
Yeni bölümleri kısa zamanda getirmeye çalışıcam ilginiz için teşekkürler :D
 

eqopa

Zombi Katili
Mesajlar
183
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
37
Puanları
140
Burada, kendi yarattığımız hikayeleri paylaşıyoruz. Bu amaç yoksa zaten ben o kitabi alıp da okuyabilirim. Çok saçma bir işe girişmişsin...
 

Okankaraka

Marangoz
Mesajlar
63
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
17
Puanları
410
Arkadaşım CHERUB diye bir kitap serisi var ve bu seride tam 12 kitap bulunuyor benim yazdığım hikayede CHERUB la ilgili ama benim yazdığım hikaye kesinlikle o seride bulunmuyor ben sadece o seriden ilham aldım ve o seri için kendim bir hikaye yazdım yani hikayeyi ben yaratım :D
 

harikarda

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
28
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
bu hikaye guzel devami gelsin lutfen
 

Üst