Ceku'yla TerraFirmaCraft oynamak istermisiniz ?

MelihCeku

Demir Madencisi
Mesajlar
347
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
109
Puanları
0

merhaba arkadaşlar ben ceku. bu forumda TerraFirmaCraft videolarımı paylaşmıştım. Beni bilen insanlara kendimi anlatmama pek gerek yok. fakat TFC yi bilip de beni bilmeyen insanlar için bir özet geçeyim. ben 17 yaşında resimle,müzikle arası iyi olan. bilgisayara delicesine bağimli olna bir insanım. geçen yıllarda bir youtube kanalı açtım. kendi oynamayı sevdiğim şeylerin videoalrını koydum ve şuana kadar 70+ video olmuş oldu kanalda. normal bir kanala göre fazla sayılabilecek kadar videom olsada abone sayım video sayımın 2 buçuk katı filan. türk youtubeında ünlü olmak için ya küfür,kötüleme yapıp dalga geçiceksin ya da gereğinden fazla konuşup şaka yapıcaksın. ancak ozaman videoların izleniyor. ben bunlardan 2 sini de yapmadığım için pek ilgi çektiğim söylenemez :D her neyse Videoların yarısından fazlası terrafirmacraft ile ilgili.
videolar lets play + hızlı yapım videosu cinsinde. videonun başında ne yapacağımı anlatıp gereksiz ve uzun sürecek kısmı kesip videoda saf bilgi ve eğlence kısımlarını koymaya çalışıyorum. bu şekilde 2 sezonu bitirdim ve gayet başarlı videolar çıktı ortaya. ama bir süreden sonra tekbaşına oynadığım bu dünyada pek fazla eğlence olmadğını anladım. kendim bişeyler yapmaktan ve anlatmaktan eğlensem de videonun hem eğlenceli ve yaratıcı olmasını sağlamak zor oluyor.

bu problemlerden sonra aklıma bir fikir geldi.... benim bir süredir takip ettiğim yabancı bir tfc serveri köy kurma ve role play temalı bir sistemle çalışıyor. serverda teleport yok ama köy oluşturma gibi zevkli bir olayvar. tfc nin doğasına çok uygun olan bu sistemde insanlar köylerinde gerçekten bir zanaatkar olabiliyor.

gelecek günlerde server yenilenecek ve yeni bir dünyada tekrardan doğulup her şey baştan yapılacak. benim de aklımda bir osmanlı temalı köy yapmak var. eğer isterseniz bana bir mesaj atarak ve ya bu konuya yorum yazarak benimle oyuna katılabilir benimle bir köy yapabilirsiniz. bunu arkadaşlarınızla bir oyun oynama fırsatı olarak düşüne bilirisiniz. yorumdan ziyade pm atarsanız daha iyi olur.

malesef premium zorunludur. @Erenbulbul @zombiespaceman1 @ErenBeyazkurt @Humpsel @Tratsel @UmutYıldızYT (önceki konulara yorum yapan şanslılar)
 


Son düzenleme:

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,072
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
736
Puanları
2,380
Ruh hali
Ben yapardımda skype zorunlu mudur? Veya premium
 

RedFail

Elmas Madencisi
Mesajlar
739
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
473
Puanları
1,090
TFC mi. TFC Team Fortress Classic Değil miydi Yaa :D
 

Üst