UZUN BOYLU NADİR YARATIK !

sizce hangisi olabilir ?

  • zombi

    Kullanılan: 0 0.0%
  • iskelet

    Kullanılan: 0 0.0%
  • creeper

    Kullanılan: 0 0.0%
  • örümcek

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    36

xMrSero

Marangoz
Mesajlar
50
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
Çünkü endermanlar sudan korkar daha doğrusu suyla temas anında canları azalır . Eğer bir endermanın suratına bakıp yanına çağırır ve yanına da su koyarsan sana bir şey yapamaz çünkü su onun canını götürür . Sonuçta yağmur da sudur . Ve endermanlar canı azalınca genelde ışınlanırlar . Bu nedenle yağmur yüzünden canları azaldığından sürekli ışınlanırlar . endermanlar ışınlanarak ilerlediği için senin 1 - 2 dakikada gittiğin yere 1 saniyede giderler yani bu nedenle hareket halindeki bir endermanı yakalayamazsın veya bulamazsın . Eğer illada yanına gidecem diyorsan suratına bakma diğer yerlerine bakabilirsin bir şey olmaz ama suratına bakmamalısın.
Güzel Cevap Kardeşim Etkilendim
 

omertitanic1997

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
37
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
tamam millet öğrendim bunun nasıl bi yaratık olduğunu...bide ben oyunu mob suz oynayamam genelde geceyi severim çünkü endermanlar gece sinirleniyor bende 2 tane blokla onunla uğraşıyom bide ender incisi ne işe yarar?
 

Honeybear

Zombi Katili
Mesajlar
207
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
37
Puanları
0
Ayrıca bozuk müzik diski gibi bir şey düştü demişsin.Onu müzik kutusuna koyarsan korkunç sesler çıkar (Mağarada koşan adam,nefes sesleri,kurt sesleri vs.)
 

Üst