Tablecraft | Yeni Ve Kaltieli Faction Pvp Server | Diğerlerini Unutun ! | 91.121.44.198:60

Poor Craft

Marangoz
Mesajlar
45
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar,
TableCraft ekibi olarak, sizlere Faction PVP Serverlar'ın içinde çığır açmaya ilerleyen bir servera davet ediyoruz, adminler ilgilenmekte, rehberler ilgilenmekte ekstra olarak sürekli bol event yapılmaktadır gelen kişilerin %90ı memnundur. Serverda kimsenin hakkı yenmez bu konuda çok özen gösterilir, örnek vermek gerekirse PVP'den kaçan kişiye kill atılır gibi birçok kurala dahil olan bir server. Hepinizi bekiyorum! :)

SPAWN


Spawn doğum noktasdır, spawnda doğduktan sonra /warp komutu ile ışınlanabilirsiniz, eğer para kazanmak isterseniz /jobs yazıp katılabileceğiniz mesleklere bakabilirsiniz.

MARKET
Market alım ve satım yapabileceğiniz noktadır, örneğin elmas lazım oduğu zaman gidip elmas alabilirsiniz fakat onun dışında madenden elmas ile dönerseniz elmas satabilirsiniz.


ARSA


Arsadan kendinize 1 adet arsa alarak ister tarla yapin ister ev kurun isterseniz size ayırılan 10x10 bölümde isterseniz göğü delerek 1 adet gökdelen isterseniz 1 adet apartman yapabilirsiniz zevk

meselesi.

ARENA
Arenada ister arkadaşınızla ister oyundaki düşmanınız ile savaşarak gerçek galibi belirleyebilirsiniz, ama dikkat edin ne malum size 2 kişi dalmayacakları? unutma PVP arenadan kaçmak kill sebebi!

ORMAN
Eğer bir factiona dahilseniz ormanda arkanızı kollayın çünkü sizin için pusuda yatmış kişiler olabilir! Ormanda kendinize ev yapabilirsiniz ama o evi bulurlarsa griffleyebilirler biz ise karışamayız, onun için evlerinizi wgleyin


Sunucu Adı: TableCraft
Sunucu Kapasitesi: 20 Kişi
Sunucu IP : 91.121.44.198:60

 


ProStrikes1

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
35
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
0
Admin Bile Küfür Ediyor ARkadaş ne biçim serverse
 

SarpTR

Sudan Çıkmış
Mesajlar
9
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Güzel server belki gelirim.
 

bilgekaan

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
admin 20 kişi az ya giremiyorum şu an üyeliğim var sw de adim HasTrBosS
 

Üst