Sen necisin?

fyreUK

Demir Madencisi
Mesajlar
317
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
330
Puanları
0
Modcu,Haritacı,Anti Lapisci,Rpgcici,işsizi,rapçisi,İyi builderi
 

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
Mesajlar
499
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
528
Puanları
1,640
Her ne ki doğru yoldaysa onun taraftarıyım ^_^
 

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
511
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
894
Puanları
590
Gençler bir sakin olun forum kavga ortamına döndü bune ya kırılma noktasını zorluyorsunuz abi
 

abenzu(yeni)

Taş Madencisi
Mesajlar
80
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
22
Puanları
0
2 ile 5. sayfa arası ful tartışma. Rapor edeyim mi lan hepinizi!
 

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,462
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,642
Puanları
3,340
2 ile 5. sayfa arası ful tartışma. Rapor edeyim mi lan hepinizi!
Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması

Uygunsuz içerikler rapor edilmeli. Bu tür içeriklerin alıntı yapılarak cevaplanması, içeriğin yayılmasından dolayı bu tür mesajlarda uyarı alabilirsiniz. Konulara "rapor edildi" ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.
 

abenzu(yeni)

Taş Madencisi
Mesajlar
80
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
22
Puanları
0
Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması

Uygunsuz içerikler rapor edilmeli. Bu tür içeriklerin alıntı yapılarak cevaplanması, içeriğin yayılmasından dolayı bu tür mesajlarda uyarı alabilirsiniz. Konulara "rapor edildi" ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.
Eee birlikte gideriz işte fena mı?
 

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,465
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,734
Puanları
3,140
Irkçılığın mantıkdışı olduğunu tartışmaya gerek yok, empati yaparsan ve biraz düşünürsen çok rahat bir şekilde keşfedebilirsin bunu :D

Milli benliğini unutan birinin olduğunu da düşünmüyorum. Yozlaşma var, evet. Fakat yozlaşmayı engellemek şiddetle değil tatlı dille olur, sen burada tatlı dil kullanmıyorsun ki güzel kardeşim, sen burada sadece milleti iğneleyip tepesinin tasını attırıyorsun :D

Aslında birbirinizin dediği şeylere saygı duymayı bilseniz, hiçbir şekilde huzursuzlukta çıkmayacak. Karşındakine saygı göstermezsen, saygı da beklememelisin. Mizahtan yoksun değilim, sadece burada tanımadığın birine mizah yapıyorsun dostum. Seninle yakınlık derecemiz sadece rumuzun hakkında olan bilgim, senin de bundan fazlasından pek haberin yok fakat sen bana sulu şakalar yapıyorsun ^_^

Umarım sana sert çıkışmamışımdır, sert çıktıysam sen kusura bakma

Russkaja'dan gelsin mi ? Gelsin be...
Söyleyin dostlar, insanlık için söyleyin.


 

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,201
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
864
Puanları
1,990
Ruh hali
al bir koka kola iç broly'nin atakları sizde kafa yapmış xd

Sesli güldüm lo :)

Anti animecilere bulaşma alırım foyanı aşağı B)
Biz animeciyiz ulen ! @Uchiha_Madara birde imam olacaksın başkalarının zevkine saygı duy ımam haddini bil imam sakalını keserim IMAM !!!!!
Seni gırtlaklarım !
ok başlıyom.
anti animeci, troll , hewalin biriyim.

Ayrılın yahu! Böyle saçma sebeplerden kavga edilir mi?

ÇIL DI RI YO RUM SAKJHASKJFAHSFKJSAHFKJASFHASKJFHASKJFHASJKFAS

Ben çoktan delirdim, raporsuz deliyim ben :)

Minyon yokki :( Ve minyonlar çizgi film değil 3 animasyon. (qapaq)
Çizgifilm de animasyon
ama 2d farkettiysen qeqo
evet ama o çocukça anime çocukca değil @Uchiha_Madara
Animasyon animasyondur, huur adsfg*sdafg*h
Hayır değil yanılıyon orda ama çocukca
Anime asosyal ergenler içindir.[DOUBLEPOST=1440000508,1440000471][/DOUBLEPOST]
Yeter çıldıracam akslhgalkhgskahgklahklahgkshaklhklahgklsahgajksghsalkghaklsghasklhgsahgakhgahgslakghkalghaklghasklghaklghslakghsklagksahgklashgalkghashglakhgalkhglkhgaklsghaklghaklghklaghlashalghalgh

Yeter yav, bu çocukça şu ergence, azıcık saygılı olun birbirinize!

@KebabReyiz -> Pekala kabul ediyorum, DBZ de bir anime. Öyleyse 30 yaşında adam bile olsak, ergen kalacağız, öyle mi? Dragon Ball'cıların (Kaptan Tsubasa gibi 80'lerde başladı, hatırlatırım) çoğu koca koca adamlar. Bazı yerlerde de düz mantık işe yaramaz, bunu unutma. Öyle genelleme ile bu işler yürümez. Tamam, diğer animeler saçma olabilir, ergence vs. olabilir, onu ben bilemem (zaten küçüklüğümden beri tesadüfen televizyonda bulduklarım dışında-onların hiçbirini seyretmemiştim) Bakugan-Kaptan Tsubasa-Dragon Ball dışında da hiç anime seyretmedim, ilgimi çekmiyor. Ama bu beni saygısız yapmıyor. Üzgünüm ama sizin birbirinize yaptığınız şu anda bundan ibaret.

Anime dediğiniz şey de böyle bir şey; özellikle eskilerde şunu fark edersiniz: Küçükken seyredersiniz (Örn.: DBZ ve Kaptan Tsubasa) ve 40 yaşında adam da olsanız, -Allah korusun bir travma falan geçirmezseniz veya kafanızı bir yerlere çarpmazsanız- o sizin aklınızdan çıkmaz. Ve bu tip eski animelerden ders de çıkarırsınız. Mesela ben hayatta asla pes etmemek gerektiğini bu yolla öğrendim.

@Trazin -> İkinizin yaptığı da "Ayna ayna" meselesine dönmüş durumda, kolayını bulsanız video atıp birbirinize "Thug life" çekersiniz, o derece bir kavga yani. Bırakın şu kavgayı kardeşim, ikiniz de seviyenizi düşürüyorsunuz sadece.

Animasyon da çocukça değildir, anime de.

Animasyon için -> Kötü Kedi Şerafettin der geçerim. Vizyona girecekmiş, bunun çocukça olmasının mümkünatı yok, çizgi romanında Garfield'ı boğazlayan kavgacı bir kediden çocuklara hitap etmesini en baştan bekleyemeyiz zaten. Bunun gibi daha birçok örneğimiz olacak zaten birkaç sene içerisinde. Biraz araştırın da gelin, hangi kanaldaydı bilmiyorum ama televizyonda bile çıktı yani bu sabah. Her animasyon çocuk işi değildir. Sadece Pocoyo veya Pepee seyrederek gelmeyin buraya. (Kimse alınmasın, misalen söyledim. Çocukça animasyonlar seyredip, yetişkin animasyonlarını boşvererek; sonra da genelleme yapmamanız gerektiğini söylemeye çalışıyorum, anlayan aldı zaten mesajı) :D

Anime için -> Az önce bahsettim daha. Asosyal ergen işi değildir. Hele hele asosyal işi hiç değildir. Benim birçok tanıdığım var, şu Tsubasa'yı seyredip hala sosyallikte master yapan. Goku'yu Vegeta'yı bilen, denk geldiğinde seyreden. Ama gel gör ki, hiç animeyle vs. işi olmayıp da sırf ders çalışarak veya sevmediği bir gruba düştüğü için asosyalleşen tipler de var. Kısaca mı? Anime ile asosyalliğin bir alakası yoktur. O tamamen kişinin yapısına ve çevresinin davranışlarına, kişinin çevreye gösterdiği/gösteremediği uyuma bağlıdır. Anime ile asosyal olan yok mudur? Vardır, olabilir. Sonuçta dünyada 7 milyar insan yaşıyor, hangi birini bilebiliriz ki? Ama "Her animeci asosyaldir ve ergendir" gibi bir yorum çıkartmak gerçekten saçma oluyor. Antici olacaksınız diye genellemeler yapmayın lütfen. Saçmalamanız ile sonuçlanıyor çünkü. Her konuda böyle. Resmen şu anda sizin yaptığınız "... takımını tutan herkes aptaldır" demek gibi bir şey. En az bu dediğim kadar saçma bir şey sizin dediğiniz de. Çünkü her insan kendince bir bireydir. Siz burada kalıplaşmış bir ön yargı yapıyorsunuz. Ön yargının kötü olduğunu da herkes bilir.

Umarım aklınız başınıza gelmiştir ve Anime-çizgi film-animasyon gibi konularda birbirinize saygılı olmayı biraz da olsa öğretebilmişimdir. :)

(NOT: Yanlış hatırlamıyorsam, Anime zaten "Japon çizgi filmi" demekti, yani Anime ile çizgi film aslında aynı şeydir. Çizgi film animeyi içine alır. Tıpkı metal müziğin, Heavy metal'i içine alması gibi.)

Hadi eyvallah :)[DOUBLEPOST=1440020111][/DOUBLEPOST]

Tam aradığım şey işte. Beni anlatıyor :D Ama benim birisinden nefret etmem için en azından bir sebebim vardır, sebebim yoksa kimseden nefret etmem. Orası ayrı. Üstteki kısımlarına tamamen katılıyorum.
 

Üst