Premiummm çabuk içeri gir!!

bora27

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0

arkadaşlar buraya üye olup size verilen link ile 9 arkadaşınızı üye yapmanız yeterli olacaktır.

Sistem nasıl çalışır?

Sistemin işleyişi oldukça basittir. Bu açıdan diğer karmaşık sistemlerden ayrılmakta ve katılımcıların değişik şartlar altında boğulmasını engellemektedir. Bu sayfada yazılı olanlar dışında herhangi bir şart bulunmamaktadır!

Sistemi hızlıca anlatmamız gerekirse;
Öncelikle bir katılımca sisteme üye olur, üye olmak için bir referans koduna gerek yoktur. Üye olduktan sonra referans sayacı sıfır olarak başlar ve kendisine ait bir adet referans linki olur. Bu referans linki üzerinden üye olan kullanıcılar katılımcının sayacına eklenecektir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta insanlara sistemi önerirken mutlaka kendi linkinizi vermeniz gerektiğidir.

Referans linki üzerinden 9 kişi kaydolduğunda, katılımcı Minecraft Gift Code sırasına girer. Bu sırada yeni katılan 9 kişinin ise kendilerine özel referans kodları olacaktır ve onlar da sisteme yeni üyeler katmaya başlayacaklardır. Bu düzen sürekli devam edecek ve sistemin üye havuzu gitgide genişleyecektir.

Havuz genişledikçe sistemin geliri artacaktır ve 9 üyeyi biriktiren kişilere bu gelir üzerinden Gift Code dağıtımı "önce toplayan önce alır" prensibine göre dağıtılacaktır.
 


serkuzey

Kömür Madencisi
Mesajlar
103
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
lan bi gerizekhalimiyiz calcaksin hesabimizi :D
 

Üst