Premium Gerçeği

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
598
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
414
Puanları
810
Merhaba arkdaşlar bu konuyu Minecraft premium hesaplar ile ilgili çoğunlukla ynlış bilinen bir bilgiyi sizlere söylemek istiyorum. Minecraft'ta aslında ''Premium'' diye bir şey yok oyunu satın alıyorsunuz. Minecraft Free to Play bir oyun değil kısacası ''premium'' terimi crack li oyuncuların oyunu satın alanlardan daha çok olması nedeniyle kullanılıyor. (Crack kullananlara bir lafım yok oyunu almaları daha iyi olur paraları yoktur bilemem belirtmek istedim).

Minecraft'da çoğumuzun kullandığı 'Premium' Premium Account yani Para ile satın alınmış hesaptır oyunu satın almıyorsun sadece hesap satın alıyorsun
o yüzden Minecraft.net de download linki bulunuyor. Oradan indirdiğiniz Minecraft'a ise sadece Premium Accountunuz ile giriş yapabilirsiniz. Crack olayına gelirsekte Premium accountu olmayan arkadaşlar Crackli launcherlerden Şifre sorgulaması olmadan oyuna giriş yapabilirler kısaca Minecraft oyununu satın alma diye bir şey yok ,Minecraft oyununda üyelik satın alma diye bir şey var ve bunada Premium diyoruz aslında Premium Üyelik demeliyiz ama üşengeç milletiz işte :)
 

BatuhanZ

Bir Stack
Mesajlar
64
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
33
Puanları
0
Ben Sadece Skin için Aldım hatta almadım kuzen aldı :D
 

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
424
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
120
Puanları
0
- E haklısın... E sende haklısın.
+ E haksız olan kim ?
- Ben. Oturmuş sizi dinliyorum...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Oquzpaul

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
407
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
250
Puanları
980
Tek Gerçek
"Premium" İle "Crack" İ Karşılaştırmamak Lazım
 

Üst