Oyunların iyi ve kötü yönleri 1- Başlangıç ve ilk oyun !

Bu konu sizin için faydalı oldumu ??


  • Kullanılan toplam oy
    9

Black_Burn478

Marangoz
Mesajlar
61
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4
Puanları
0
Öncelikler herkese merhaba ve konuya girdiğiniz için herkese teşekkürler :D şimdi Yağcılık kısmını geçelim ve konuya girelim. Bu konuyu açmamın sebebi sizlere benim sevdiğim oyunları tanıtmak. (şu anda tatildeyim normalde dönünce başlayacaktım ama canım fena sıkıldı :D ) Oyunu bilmeyenleri özellikle sevdirmek ,bilenlerin benim azımdan okutmak ! neyse hadi oyuna geçelim.

Call of duty - Black ops 1- 2





Bence call of duty serisinin en güzel serisi. ben ps3 platformunda oynamıştım nerdeyse 2 defa bitirdim. Oyunun etkileyici grafikler (özellikle black ops 2 de ) özenle hazırlanmış senaryoları ve psikolojik olarak bunalıma girmiş karakterlerin dehşeti :D hepsi birleşince bu etkileyici oyun ortaya çıkıyor. Ama Black ops 1 de yersiz yersiz araya giren videolar oyun sürecinden daha fazla olması oyunun bir elin parmaklarını geçmeyecek kusurlarından en kötüsü .

Black ops 1 in ani ve heycanlı başlangıcı insanı gaza getiriyor. Havada uçuşan eller , pompalı tüfekle parçalanan vücutlar filan :D İnsan relax oluyor.
huzur buluyo adeta :D:D Ama aradığımız aksiyonu son bölümde bulamıyoruz . video video . oyunun gizemli bölümlerini açıklayan son bölümde benim size önerim (eğer ingilizceniz iyi değilse) oyunun sonuna kadar gelip videolar kısmında gezip biraz ders çalışmanız :D vaktiniz o kadar var :D

Black Ops 2 nin en etkileyici özelliği bir kaç farklı sonu olması . evet evet galiba 4 farklı sonu var !. Bunun yanında modifiye edilebilen silahlarda ayrı bi etkileyici . oyunun lan partileri beni benden aldı.

Son olarak bu 2 oyununda en güzel özelliği ; çoğu oyunda gördüğümüz ilerle ve öldür değil. Farklı farklı görevleri var. (mesela elektronik örümcekle havalandırmadan zorlu yerleri geçip yetkilinin gözünün planını almak ve kapıdan geçmek için onu kullanmak gibi )
 


Moderatör tarafından düzenlendi:

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
Mesajlar
1,744
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
583
Puanları
1,580
black ops'da menüde mi oyuna başlarkenmi space basılı tutunca adam elini çözüyormuş doğrumu hiç denemedim ama :D
 

Üst