Oyunbaz Network | Jackpot | Online Market | Hazine Avı ve Dahası!

AtomTR

Demir Madencisi
Mesajlar
255
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0




Herkese selamlar. Beni YouTube'dan tanıyan tanır (Oyunbaz).
Uzun bir zamandır başlattığım Oyunbaz.Network projesi ile size yenilikçi ve sıkılmadan saatlerce değil günlerce oynayabileceğiniz bir sunucu yapıyorduk. Aslında sunucumuz çoktan hazırdı, fakat oyun zevkiniz oyundaki hatalar ile takılmalar ile işkenceye dönmesin diye 9 ay üstünde uğraştık . Türkiye'deki diğer sunuculardan farkımız ne diye sorarsanız size verebileceğim cevap öncelikle Türkiye'de bu işi şirket kurarak yapan sayılı sunuculardan bir tanesiyiz. Evet, masrafımız fazla oldu şirket kurmak vb. işler için para harcadık. Fakat hepsi sizin ödeme yaptığınızda hiçbir sıkıntı olmadan sistemin işlemesi ve bu işi legal olarak yapmak içindi. Bunun sonucunda ise size Dünya'nın en sorunsuz ve stabil çalışan ödeme sistemini getirdik. (G2A) Bunun dışında farkımız ise sunucumuzda hiçbir takılma olmadan oyun oynamanız için özel (dedicated) sunucular kiraladık ve sunucumuza girdiğiniz andan itibaren farkedeceğiniz bir şey daha var oda yenilikçi fikirlerimiz. Türkiye'de daha önce eşi benzeri görülmemiş yenilikçi fikirlerimizle yeni bir oyun zevki yaşatmaya çalışıyoruz.
Sunucumuz:

Sunucumuz Voxility tarafından 480 GBiT + Muvhost tarafından Türkiye lokasyonlu DDoS Saldırı Korumasına sahiptir yani Dünya'daki en büyük saldırının yaklaşık 1 TBit değerinde olduğunu düşünürsek sunucumuza yapılan DDoS saldırılarının %99.9 oranında engelleneceğini iddia ediyorum.
Web Site Profiliniz:



Sunucu Tanıtım Videomuz:

Tecrübeli Yönetici Kadromuz:


Yeniliklerimiz:
JACKPOT


/jackpot <miktar> komutu ile jackpota katılıyorsunuz.
En fazla 14 kişi katılabiliyor ve en az 2 kişi ile çark dönüyor.

Çark döndükten sonra kimin ismi yazıyor ise kazanan o oluyor ve para kazanana aktarılıyor.


SLOT MAKİNESİ

/slot <miktar> komutu ile slot oynayabilirsiniz. Oyunun amacı ise gelen renklerin uyumuna göre paranızı katlamanız.

YAZI/TURA


Gerçek hayattan bildiğimiz bir oyun artık Minecraft dünyasına atıldı. /yazıtura <miktar> komutunu yazdığınızda renk atanıyor bu renkler siyah ve kırmızı olmak üzere hangi renk gelirse o rengin sahibi kazanıyor.

MAYIN TARLASI (VIP)

Windowstan ve bilgisayar oyunundan bildiğimiz mayın tarlası gerçek bir tarlaya benzer. Tarla sunucumuzda bir kısım camdan oluşmaktadır. Sağ tıkladığınız camda yeşil yanarsa bombaya basmamışsınıdır + para alırsınız. Eğer ki kırmızı yanarsa bomba patlamıştır ve oyun burada sona erer. VIP'lere özel bir oyundur.

RULET

Son zamanlarda meşhur olan bu oyunda /rulet <miktar> ile oynanır. Oyun parası ile değil Kredi ile oynanır. Oyunun mantığı ise jackpota benzerdir. Çevrilen çarkta dönen renkleri tahmin etmeye çalışırsınız. Yeşil çıkma ihtimali en düşüğüdür. Kırmızı ve Siyah çıkma oranı ise birbirine eşittir. Eğer ki Kırmızı veya Siyah'ı seçerseniz ve tutturursanız oynadığınız kredilerinizin iki katını alırsınız. Eğer ki Yeşil'i seçerseniz ve tutturursanız oynadığınız kredilerin dört katını alırsınız. Kazançlı ama riskli bir oyundur.

Doğru/Yanlış

Bu yarışma bilgi gerektiren bir yarışmadır. D/Y yarışması başladığında /git DY yazdığınızda arenanın önüne gelirsiniz ve D/Y Görevlisinden içeri girebilirsiniz. Gelen sorulara göre Doğru diyorsanız yeşil tarafa, Yanlış diyorsanız kırmızı tarafa geçmeniz gerekmektedir. Sorunun cevabını yanlış cevaplayan oyuncular arenanın dışına atılacaktır.

Hazine Avı

Sunucuya girdiğinizde doğduğunuz alanda yani spawnda rastgele bir noktada bir hazine ortaya çıkar. Hazinenin koordinatları sohbetten verilmektedir. Hazineyi ilk bulan hazinenin içindeki ödülü alır.

Bu oyunlarımız dışında ayrı bir oyunumuz ise Banka Soygunu
Bu oyun başlatıldığında bankaya gitmeniz gerekiyor (/git Banka), sonrasında bankanın kasasını kırmak için kırık bloğa atlamanız gerekiyor. Bir süre sonra kırık blok tümden kırılacaktır ve sizi bankanın kasasına alacaktır. Bankanın kasasından kırabildiğiniz kadar blok kırın. Eğlenceli ve kazançlı bir oyun.


Geliştirilmiş Pazar Sistemi
Adanızda satış veya alım yapacağınız zaman pazar kurup ne kadardan alacağınıza veya satacağınıza karar verdikten sonra tek yapmanız gereken kaç tane alacağınızı belirlemek. Bu kadar basit.


Yenilikçi Ada Görevleri
Oyun zevkinizi zorlaştıracak görevlerimizi her zaman güncelliyoruz ve yeni görevler ekliyoruz. 70'in üzerinde görevlerimiz bulunmaktadır.


NPC Görevleri
Barmen'den tutun Kaptan'a Bilge Adam'a kadar sunucumuzda bulunan karakterlerden görevler alabilirsiniz, görevler değişebilir ve yeni görevler eklenebilir. Takip etmenizi öneririm.


Sunucumuzdan Bazı Görüntüler:




Sunucumuz anlata anlata bitmiyor değil mi?
Ayrıca sunucumuza getirilecek yenilikler şuanda bile kodlanıyor ve ekleniyor. Bu yenilikleri kaçırmamalısın.
Gerçekten bitmiyor, sunucumuzu daha detaylı görmek istersen hemen oyunbaz.network sitesinden kayıt ol ve Oyunbaz ailesine katıl!
Oyun Adresimiz: mc.oyunbaz.network
Web Sitemiz: oyunbaz.network

Sunucuda Kabul Edilen Versiyonlar: 1.8'den itibaren tüm yeni sürümler

 


Son düzenleme:

Emristy

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
456
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
448
Puanları
820
Ruh hali
Sunucu tam olarak ne zaman açılacak ? bide oyuna para yatıran kazanmasın emek yapan farm yapan kazansın oyunbaz krdş.
 

AtomTR

Demir Madencisi
Mesajlar
255
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Sunucu tam olarak ne zaman açılacak ? bide oyuna para yatıran kazanmasın emek yapan farm yapan kazansın oyunbaz krdş.
Yarın saat 15:00-16:00 civarı açılacak. Ayrıca para yükleyen kazanacak diye bir şey yok. Bu eventlerimizle birlikte zaten para ile alınan her şeyi alabiliyorsunuz. Ayrıca oyun içi paranızı da krediye dönüştürebilir ve gerçek para niyetine kullanabilirsiniz.
 

Kovalski

Hayalet Avcısı
Mesajlar
2,742
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,224
Puanları
6,800
Ruh hali
güzel ama sıkaybıloq
 

RedFail

Elmas Madencisi
Mesajlar
739
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
473
Puanları
1,090
Jackpot sistemi çok basit değil mi :F (kendiminki daha iyi olduğu için ego kasmaya çalışıyorum lütfen sinirlenmeyin)
 

Emristy

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
456
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
448
Puanları
820
Ruh hali
Jackpot sistemi çok basit değil mi :F (kendiminki daha iyi olduğu için ego kasmaya çalışıyorum lütfen sinirlenmeyin)
Jackpot kalkmalı. + Markete bi düzen çekin 1 steck toprak 200kdan satılıyor. Bi azaltıyonuz satışalrı bi çoğaltıyonuz, farmlar ağaçlar 10 saate büyüyor böyle giderse kımse oynamaz.
 

SeRoi

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
30
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
100
Güzel sunucu gerçekten emek verilmiş tavsiye ederim.
 

Üst