Mythcraft Role Play - Lord Of The Rings

RaltaH00k

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
38
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5
Puanları
0





SUNUCU HAKKINDA
IP : 82.96.119.78:25665
SUNUCU DURUMU : AÇIK
Forum Sitesi : http://mythcraftturk.boards.net/

Başvuru Formu : http://mythcraftturk.boards.net/thread/14/ba-vuru-formu?page=1&scrollTo=30
Wiki Adresi : http://mcmythcraft.wikia.com/wiki/Mythcraft_Wiki [Wiki beta durumundadir, geliştiriliyor.]

Facebook : TIKLAYIN
Twitter : TIKLAYIN
YOUTUBE : TIKLAYIN




GİRİŞ

Öncelikle hepinize merhabalar;
Ben,Mythcraft RPG sunucusu adına konuyu sizlerle paylaşacak,Role Play anlamında bir adım ileri giderek ciddi bir ortamda düzgün rollere katılmak isteyen arkadaşlara sunucumuzu tanıtmaya çalışacağım. Mythraft RP sunucusu kesinlikle Role Play öncelikli bir sunucudur, Hardcore RP kuralları geçerlidir ve RP disi hareketlere gerçekten ağır cezalar verilir, kısacası gerçekten iyi bir Role Play deneyimi yakalamak isteyen arkadaşlar dışında, sadece PvP ya da Survival olarak oynamak isteyenlerin başvurmasını önermiyoruz.

BİLGİ
Mythcraft bir yüzüklerin efendisi rp serveridir. Hikayemiz 4. cagda gecmektedir ve mcmythcraft.wikia.com dan okunabilinir. Serverin genel sistemi, farklı diller konuşulan ırkların, gerçekçilik kazandırılması açısından farklı diller konuşan oyunculara paylaştırılmış olmasıdır.Örnek vermek gerekirse, Rohan dili ile Gondor'da konuşulan, eski Numenor dili ile elfçenin karışımı olan Gondorian farklı oldukları için, Gondorlu oyuncuların ingilizce, Rohanlı oyuncuların türkçe konuşması gerekmektedir.Yabancı kökenli oyuncuların birbirlerinin dilini anlamadıkları için role büyük katkı sağlandığını düşünüyoruz.Sunucumuz 2 yıldır aktif bir şekilde çalışmaktadır. Gerçek yapısına uygun bir Orta Dünya haritası, tüm coğrafi özellikleri ile hazırlanmış, üzerindeki yapıların büyük bir kısmı tamamlanmıştır.Sunucuda iş bölümü vardır ve meslekler aktif olarak kullanılmaktadır.Örneklemek gerekirse, sunucuda Rohanlı bir oyuncu,oduncu olmayı seçmediği sürece ağaç keserek odun toplayamaz.Ya da savaşçı olmayan bir oyuncu demir zırh giyemez, demir kılıç kullanamaz.Sunucuda akfit bir ekonomi söz konusudur, her ülkenin kendine ait ticari ürünleri mevcuttur ve bu ürünler, o ülkeden gelen kervanlar dışında, o ülke ziyaret edilmeden alınamaz.Her halkın ayrı bir para birimi vardır ve ekonomideki değişimlere oranla paraların değeri düşüp azalabilmektedir.Sunucudaki tüm özellikleri yazmak isterdim, ancak ne kadar uzun bir konu olursa o kadar sıkıcı bir konu olacağını biliyorum, bu sebeple merak edenler sistemlerimizi wiki adresimizden inceleyebilirler.






IRKLAR HAKKINDA

GONDORİAN

Gondorda yaşayan halk Gondorlu olarak adlandırılır. Orta Dünyada krallıklar kuran Dúnedain arasında en ünlüleri kuşkusuz Güney Krallığının Gondor İnsanlarıdır. Isildur ile Anárion Gondor’un beyaz kulelerini Güneşin İkinci Çağı’nın 3320. yılında, Arnor’daki Kuzey Krallığını kuran babaları Elendil ile birlikte Númenor’un yokedilişinden kaçtıktan sonra inşa etmişlerdir. Sunucudaki konumları insan uygarlıkları arasında en yüksek yerdedir.Şehir devleti olmaktan çıkmış,bir imparatorluk olma yolunda ilerlemektedirler.


ROHİRRİM

At Diyarı olarak da bilinen Rohan Güneşin Üçüncü Çağı’nda, 2510 yılında kuruldu. Celebrant savaşında Gondor tam yenilmek üzereyken yardıma gelen Eorl’a, Gondor Kralı tarafından verilen bu topraklarda yaşayanlar, kendilerine “At Efendileri” anlamına gelen Rohirrim ve ülkelerine de Rohan adını verdiler. Rohan; doğuda Anduin Nehri, güneyde Beyaz Boru Dağları, kuzeyde Dumanlı Dağlar ve Fangorn Ormanı ile sınırlanmış geniş ve yemyeşil düzlüklerin bulunduğu bir ülkeydi. Rohan ülkesi beş bölgeye bölünmüştü: Doğuağılı, Batıağılı, Doğu Emnet, Batı Emnet ve Bozkır. Çağlar boyunca birçok saldırıya uğrayan Rohan’ın başkenti Edoras idi.Rohanda yaşayan halkın adıdır ağırlıklı olarak Batı Emnet’e kurulmus Kral Garwine Lightmane’in inşa ettirdiği Batıgöl Kasabasında yaşarlar Çok güçlü savunma kaleleri (Miğfer Dibi, Doğu Emnet kalesi) bulunan bu halk Sürü dinine inanmaktadır At tapınakları olan ve ata tapan bu halk, süratli atları sayesinde hızlı saldırı yapabilen fakat kültür olarak geride kalmış bir konumdadır. Konuşdukları dil Rohirric (Türkçe) olarak adlandırılır.



Orclar [Gelişmiş Başvuru Ile Alınmaktadır]

Güneşin İkinci Çağı’nda Anduin Nehri’nin doğusunda Sauron tarafından mesken tutulan bir bölge vardı. İki çağ boyunca Sauron’un ve onun kötü güçlerinin merkezi olan bu bölgenin ismi Mordor yani “Kara Diyar” dı. Mordor doğal bir kale gibiydi üç tarafı aşılması neredeyse imkansız dağ sıraları ile korunuyordu. Kuzeyde Kül Dağları ve batı ile güneyde Gölgeli Dağlar ile sınırlanan Mordor’a sadece iki giriş vardı: Kuzeybatıdaki Cirith Gorgor ve batıdaki Cirith Ungol. Cirith Gorgor girişi Mordor’un iki büyük yaylasına yani; Gorgoroth Yaylası ve kölelerin toplandığı Nurn Yaylasına açılırdı. Bu büyük yaylalar ayrıca ork ordularının da barındırıldığı yerdi. Mordor’un kalbinde Orodruin yani Kıyamet Çatlakları bulunurdu. Onun hemen yanında Ash dağlarının kuzeydoğusunda Sauron’un kalesi Barad-dûr bulunuyordu.Orclarin hepsi mordor factionina katilmak zorundadir. Efendilerini sevmeseler bile Nazgul ve Kara Lorda duyduklari korku nedeni ile sorgulamadan itaat ederler. Aralarinda güvenilmez ve kavgacidirlar. Mordor orclari diger orclar aksine daha üstündürler ve kavga dolu bile olsa aralarinda bir ticaret ve zanaat düzenleri vardir. Savaslar disinda mordor diyarinda istedikleri gibi yasarlar. Ama efendileri onlari savastan savasa sürüklemeye bayilir. Orta dünyanin lanetidirler. Orclar köle gibi gözükselerde kötü olmanın zevkini bilen orctan şaşmayacaktır.



Elfler [V.I.P IRK]

Göklerin Efendisi Varda Orta Dünya üzerindeki parlak Yıldızlara yeniden ışık verdiği anda Eru’nun çocukları, Cuiviénen Denizi yani “uyanış suyunun” yanında gözlerini açtılar. Efler olarak adlandırılan bu halk, Quendi idi ve uyandıkları anda ilk gördükleri yeni Yıldızların ışığı oldu. Bu nedenle Elfler, yıldız ışığını her şeyden çok sever ve tüm Valar arasında Elentári yani Yıldızların Kraliçesi olarak adlandırdıkları Varda’ya taparlar. Ve dahası, uyandıkları anda Elflerin gözüne giren yeni ışık orada kalmış ve bu andan sonra gözlerinde parlamaya devam etmiştir.Orclar aksine elfler tek baslarina olabilirler. Elfler doga ile barisik güclü canlilardir. Ormanlarinda yasar demircilik, ticaret kisacasi herseyden anlarlar.


Easterlings (Pasif)

Orta Dünya ile Doğu'nun sınırında bulunan Rhun imparatorluğunun üyeleridir.Çoğrafi koşulları elverişli olmadığı için çiftçilik ve zanaatte diğer toplumlar kadar ileri olmasalar da ticaret konusunda en ileri toplumdur.Kısmi demokrasi ile yönetilirler, ordunun tümü ticaret prenslerine bağlıdır ve görevleri arasında para karşılığı kervanları korumak da mevcuttur.Para birimleri "Denari" dir.


Dwarf [V.I.P IRK]

Karanlığın Çağlarında Melkor ile Utumno ve Angband’daki kötü hizmetkarları Orta Dünyaya hakimken, Orta Dünya dağlarının altındaki büyük salonda Valar Demircisi Aulë, Cücelerin Yedi Babasını biçimlendirmiştir. Melkor ve hizmetkarlarının gücüne karşı Aulë Cücelerini, sağlam ve güçlü, soğuktan ve ateşten etkilenmez ve arkalarından gelecek ırklardan daha dayanıklı olarak yaratmıştır. Aulë, Melkor’un büyük kötülüğünü bildiğinden Cüceleri inatçı, hükmedilmez ve iş ve zorluklara karşı ısrarcı yapmıştır. Cüceler savaşta cesurdu ve onurları ve iradeleri kolay yıkılmazdı.Kısa boylu fazlasıyla kıllı genellikle kilolu dayanıklılardır. Derinlere doğru kazdıkları madenleriyle usta taş oymacıları ve madencilerdir. Baltalar ve kazmalar ile savaşan cüceler madenlere hakim olduğundan çok zengin olabilecek kapasitede ve aynı zamanda dayanıklı seri işçilerdir.





SUNUCUDAN RESİMLER




 


Son düzenleme:

KazKazKaz

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Süper be beni servere kesinlikle almalısınız bu heyecanı yaşamak isterim :)
Oyuncu nick:NeroGamerX
 

sanberk10

Sudan Çıkmış
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
Merhaba güzel bir şey olucak gibi
Nick= SanberkHan
Irkım elf olursa iyi olur :D ne zaman açılacak bide server ?
 

KazKazKaz

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Kardeş ama sizde hayatınızı anlatın demişsiniz.Kolaymı yazmak
 

sanberk10

Sudan Çıkmış
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
Ben başvuru formumu yolladım ama gelmedi galiba mesajlara bakıyorum yollanmadı gibi eğer orada adminseniz bi bakabilir misiniz adım SanberkHan
 
Son düzenleme:

sanberk10

Sudan Çıkmış
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
evet foruma yolladım linkteki ama gelmedi sanırım neden ? bayada uzun yazmıştım ya
 

RaltaH00k

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
38
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5
Puanları
0
Özel Mesaj olarak Sheczar'a yollayın, Online olunca bakar başvurunuza[DOUBLEPOST=1391684422,1391684261][/DOUBLEPOST]Forumdaki Adım Pikmen, bana orada ulaşabilirsiniz
 

Lmpe

Taş Madencisi
Mesajlar
84
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
serveri hiç tadamadım 4-5 kez başvuru iptal edilince bıraktım o başvuruyu doldurmak tam bır işkence benim için
 

sanberk10

Sudan Çıkmış
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
Schezar bu white list alımlarını ne zaman okuyacak ?
 
Son düzenleme:

Üst