MySurvival Minecraft Pocket Edition Alpha v0.8.1 Sağlam Survival Server!

mrtknt11

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
15
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar. TurkeyCraft; yani eski Server'imiz birkaç aksilikten dolayı kapandı. Bazı arkadaşlarımız lagın çok olduğunu söyledi. Ben de bu sorunları çözerek tekrar server açtım ve bu sefer Server'imizin adı MySurvival'dir. Server bazen kapanabilir demiştim önceki Server'imde. Şimdi hiç kapanmayacak! Sabit IP olmadığımız için gece yarısı IP adresi değişebilirse sabah paylaşılır; belli belirsiz IP değişirse 10 dakikada sorun hemen çözülür. IP adresi değişme işine de çok ama çok nadir rastlarsınız; keyfinizi bozmayınız. IP adresini sonipadresi.tr.gg adresinden öğrenebilirsiniz. Lafı fazla uzatmadan geçelim.

Pluginler Nelerdir?
1-)SimpleWarp
2-)SimpleAuth
3-)TeleportRequest
4-)PowerMute

5-)PrivateAreaProtector

Hangi Plugin Ne İşe Yarar?
1-)SimpleWarp: SimpleWarp ile adminler yeni araziler yapabilir. Mesela; siz /warp elmasci yazınca elmasci yerine gidiyorsanız; admin de bir yer kaydedip /warp yer yazınca oraya gitmenizi sağlar. Tamamen adminin kullanabiliği; üyelerin çok işine yarayacak bir uygulamadır.
2-)SimpleAuth: Bu; tamamı ile bir güvenlik sistemidir. /register <şifre> ve /login <şifre> komutları bu pluginden meydana gelirler. Aynı zamanda üyeliğinizi iptal etmek isterseniz /unregister <şifre> yazarsınız.
3-)TeleportRequest: Bu plugin ise tamamı ile bir /tpa pluginidir. /tpa <isim> yazarsınız ve karşınızdaki /tpaccept yazarsa yanına ışınlanırsınız. Aynı zamanda /tpdeny yazarsa kabul etmemiş olur ve siz oraya ışınlanamazsınız.
4-)PowerMute: Bu sistem kötü sözler yazan oyuncuları susturmak içindir. /mute <oyuncu ismi> yazarsınız oyuncu mutelenir. Tamamı ile bir admin pluginidir.
5-)PrivateAreaProtector: Belli bir alanı korumaya almaya yarayan plugindir. Adminlerin kullanması için tasarlanmıştır ve çok işe yarayabilen bir plugindir. Alan koruması yapar.

Spawndan Birkaç Ekran Görüntüsü Alabilir Miyim?



Peki Şu Anki IP Adresiniz Nedir?
88.251.76.174:19132

IP Adresi Değiştiği Zaman Son IP adresini Nereden Bulabilirim?

Bu çok değerli bir bilgidir. Yer imlerine kaydetmenizi tavsiye ederim. Sitenin adresi sonipadresi.tr.gg olmaktadır.

Evet arkadaşlar; her şey bu kadar. Sakın ama sakın yukarıdaki bilgileri okumadan geçmeyin. Aksi takdirde birçok sorunla karşılaşırsınız.
 


SimasJasin

Taş Madencisi
Mesajlar
97
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
7
Puanları
0
bu çok saçma yani ip adresi bunun için no-ip i kullanabilirsin
 

mrtknt11

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
15
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
0
Simas kardeşim no-ip nedir biraz anlatır mısın?
 

mrtknt11

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
15
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
0
Sağ ol usta ayarlıyorum şimdi onu da. [DOUBLEPOST=1398508975,1398508478][/DOUBLEPOST]
bilgisayarına kurduğunda mesela bir noip adresi açıyorsun mysurvival.noip.com diye mesela program açık olduğu her zaman ip adresi bu olur internette bulabilirsin
Usta açılmıyor No-IP.biz'in register kısmına girilmiyor. Bir taktiği var mıdır? [DOUBLEPOST=1398517690][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/konu/cra...erverimiz-sağlam-bir-Şekilde-açılışta.196414/ Buraya gelin arkadaşlar.
 

Üst