"Minecraft Story Mode" REZİLLİĞİ !

yentibaba

Altın Madencisi
Mesajlar
375
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
301
Puanları
590
Ruh hali
Canım kardeşlerim, Minecraft Story Mode için "oynadım" kelimesini kullanmanız oyunu bilmeyenler için yanıltıcı bir kelime olur. "İzledim" demek daha doğru olacaktır. Çünkü oyunda 3-5 klayve ve fare tıklaması dışında hiçbir iş yapmıyorsunuz . Ortama sunmak gerekirse yarım saat içerisinde sadece 10-15 arası tuşlama yaparsınız. Oyun resmen ANİMASYIN. Birçoğunuz animasyon sevdiği için elbette hoş bulmuş olabilir saygı duyarım. Fakat bir çizgifilme 35TL vermek akıl kârı değildi. Ki şu anda 39TL. B1 seviyesinde ingilizcelere sahip olduğunuzu düşünmüyorum (birçoğunuzun), bu nedenle konuyu dahi anlamadan sırf çizgifilm izlemek hoşunuza gitmişse buna da eleştirim olamaz. Saygı duyarım. Sonuçta zevk ve cüzdan kalınlığı meselesi.. 39 TL'den sizi beklemekte bu oyun. Pardon, bu film.
 

DamRISH

Donuts :3
Mesajlar
792
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
698
Puanları
1,580
Telltate games ile yapmaları zaten bana göre fiyasko olacağının işaretiydi zaten. Minecraft değilde The Walking Dead olacağını tahmin ettim. Oyunu oynamadım ama Bildiğimiz minecraft gibi değil. Puanı yüksekte (Ki adam akıllı puan vermiyorlar artık) olsa o puanı bana göre haketmiyor (10/7 yerine 10/5) daha uygun

Telltate games: Sadece TWD (Whe Walking Dead) tipi oyun çıkartarak zengin olacağını düşünen
firma.

(Genel olarak Minecraft ın küçük yaş kitlesi ve ağır fanları yüzünden oyun sevilmiş gibi görünebilir. Steamdeki çoğu yorumsa okunduğunda yorumdan çok rastgele (I love Minecraft) tipi yazılmış yorumlardır zaten. Sevenleri vardır tabi inkar etmemek lazımda bi Sandbox oyununu bu hale getirmek günahtır ya.)
 
Son düzenleme:

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
Mesajlar
663
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,024
Puanları
1,700
Ruh hali
Bu firma birde Game of Thrones'un oyununu çıkartmıştı gerçektende çok iyi oyunlar yapıyorlar. Hikaye bazlı, bolca seçimli oyunları çok seviyorum. Bana kalırsa oyun güzel, başarılı. :)

Edit: Telltale Games'in yaptığı en rezalet oyun budur arkadaşlar. Böyle dönme yapacağımı bilmiyordum ama gerçekten saçmalık!

Genel olarak Telltale oyunları kendi kişisel zevkime göre kafamdan verdiğim puan 8/10 iken bu oyun 2.5/10 gibi bir puan ...
 
Son düzenleme:

Jacops

Bedrock Kaşifi
Mesajlar
1,656
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,636
Puanları
4,700
Ruh hali
Hikaye bazlı bir oyunu seven biri olarak oyun çok hoşuma gitti.
Çizgiflim değil de çizgi animasyon dersek daha iyi olur.
 

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
930
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
480
Puanları
980
Ya herşeyden önce şu düşünülmeli, Minecraft gibi bir oyundan nasıl iyi Hikaye Modu çıkabilir? Minecraft SandBox bir oyundur. Oyunda doğru düzgün bir senaryo yok. Gidip senaryosu olmayan bir oyuna yarım yamalak bir hikaye eklemeye çalışırsanız olacağı budur. Etkileşimli film türü oyunlarda oynanış neredeyse 0 olduğu için o tür oyunlara çok iyi senaryo, karakterler vb. hazırlanması gerekir. Yani Minecraft gibi bir oyuna iyi senaryo uydurmaya çalışmak başlı başlına saçmalıktır.
 

yentibaba

Altın Madencisi
Mesajlar
375
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
301
Puanları
590
Ruh hali
35tl nedir su parasi

Dabiki janıııım. Elimin Kiri. Amerikadan getirttiğim cikletlerimin fiyatının yarısı :yıkıl:

İOS versiyonunu denedim 12 tl idi :p çöp kısaca,paranıza yazık boşuna heveslenip almayın.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Neyseki senin zararın az olmuş :lol: Şükürki ben de iade ettim aynı gün yarım saat sonrası.
Ki zaten 20dakikadan sonra fena baydı.. :koş:
Sözün özü Minecraft Animasyon Filmi satın almışım bilmeden meğer :ha:
 

Üst