Minecraft Lordu Bölüm 2

eqopa

Zombi Katili
Mesajlar
183
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
37
Puanları
140
1. bölümden için: https://forum.gamer.com.tr/threads/...-bir-hikayeleyle-eqopa-yine-karşınızda.42484/

Bölüm (2)

Görkem, kendine doğru gelen ihtiyar adamın yüzünü bir yerden hatırlıyordu. Gözünü açıp kapadığında tam karşısında duran ihtiyar adamı görünce Görkem, irkildi ve sıçradı. İhtiyar adam:

"Korkma delikanlı. Senin gibi özel biri korkuyu yok etmeyi öğrenmeli. Sen Minecraft Lordusun. Minecraft'ın sonsuz dünyasına, sonsuz canavar geliyor. Bunu bilmelisin. Buraya gelmenin sebebi senin güçlerini kullanılır hale getirmek. Şimdi, bana doğru gel ve gözlerini kapat. Başını dik tut, hadi gelsene!

Görkem adamın yanına geldi ve dediklerini yaptı. Adam, onun başını ellerinin arasına aldı ve ona güçlerini gösterdi. Görkem bir anda gözlerini açtı. Çevreye baktığında hiçbir şey görmüyordu. Nerdeyse delirecekti ki ihtiyar adamın sesini duydu. Ses uzakladan geliyordu. Ses ona "Gözlerini açmaya çalış. Sen lordsun, yapabilirsin dayan dayan!!" diyordu. Görkem bin bir güçlükle gözlerini açtı. Bir şey hissetmiyordu ama adam kaybolmuştu. Yine uzaktan bir sürü şey geliyordu. Sesleri çok korkutucuydu. Yaklaşık 1000 zombi, 1000 iskelet, 1000 örümcek lorda doğru geliyordu. Birden bütün sesler ve hareketler yavaşladı. Beyninde bir ses vardı. "Gücünü hisset!" diyordu. Görkem birden her şeyin normal olduğunu gördü ve gücü hissetti. İlk olarak kendine bütün uzak doğu sporlarını öğretti. Sonra görünüşünü değiştirdi. Kapkara saçlar, kapkara bir deri çeket, kapkara bir kot pantolon ve siyah converse ayakkabılar giydi. Elinde çok büyük bir güç hissediyordu. Bütün yaratıklar geldiğinde durum böyle olmuştu:

http://inciswf.com/15kisiyesaldirdimlan.swf .........

_____________________________________________________________
More coming soon... (Devamı yakında...)
 


SonerTR

Sudan Çıkmış
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Başlangıcı güzel.Devamını bekliyorum.:hihi:
 

Üst