Liseli Olmak

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,472
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
395
Puanları
590
Çok fenaydı 2 senede oldu bitti bunlar :D. Bu 2 senede ne olacak bakalım.
 

Gavatos

Demir Madencisi
Mesajlar
296
En iyi cevaplar
3
Beğeniler
168
Puanları
690
Ruh hali
Senden öndeyim. Daha anaokulundayken milletin kafasına lego atardım. :)Ayrıca tevessüp ederim (doğru yazdım mı bilmiyorum) anaokuluyla lise aynı mı
Bende senden öndeyim ayakkabılık dolabından rastgele bir ayakkabı seçer giyerdim :D
 

eklenti

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
634
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
211
Puanları
340
9,10 ygs çalış 11,12 lys çalış. başka bişi düşünme forumu bırak bilgisayarı çöpe at telefonu kır tabletini kardeşine ver, insanlıktan çık, benim yapamadığımı yap
 

LordTs

Umut
Emektar Üye
Mesajlar
1,450
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,885
Puanları
3,190

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
Mesajlar
2,831
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,348
Puanları
6,790
Adalet bölümlü bir lise olduğu için tüm sınıflarda bayan mevcudiyeti daha çok.Ayan ablalarda var tabii ki :D Sakalı olan kız gördüm(çok ciddiyim) ama karışık yani normal olan kızlarda var :D
fen lisesinin kızları her lise için kesin değil ama bizimki offf
 
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
12. sınıflar zaten kafayı derse vuruyor ama 11. sınıflar genelde sırtlan edasıyla kurban arıyor. Taktik istersen şunları verebilirim;

Seni tutup "ğeülmspemiuszy var mı" dediklerinde "ne?" yerine "efendim?" dersen olası bir "zıttt ahahauhuhahauha" saldırısından kurtulabilirsin(denendi çalışıyor(en azından merhametli olanlarda))
Okul tuvaletinde kapalı tuvaletlerden musluklara en uzak olan tarafa git ki üstten su fışkırtırlarsa daha az gelsin(aynı zamanda kapıya da yakın dur(ama sakın kapıya veya duvarlara değme kirli oluyor))
 

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
Mesajlar
1,500
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4,490
Puanları
4,920
Ruh hali


"AntiSpam"

Tabi şehvetle bakmayız karı kıza ya :( Ayıptır.

Tanıdık yüzler görüyorum @Rayandu'cuğum.

+++

Bu arada tavsiye olarak da şunları diyeyim: (12. sınıftayım.)

İlk 2 senenin tadını çıkar. (Bak tadını çıkar diyorum, fokunu çıkar demiyorum. Derslerini dinle, günlük tekrarını yap 1 saat kadar; yazılı zamanları da bir önceki gece veya duruma göre birkaç gün öncesinden sağlam çalışırsan yeterli olur diye düşünüyorum.)

Neden ilk 2 senenin tadını çıkar dedim peki? Çünkü zaman sandığından çok daha hızlı geçecek. Şu anda "Daha 4 senem var, ne diyor bu ihtiyar moruk?" kafasında olabilirsin. Gayet normal, ben de öyleydim. "Daha 4 sene var bu sınav, üniversite vs. gelmez ki ohoooo..." derdim hep. Ama zamanı geldiğinde başına balyoz gibi de inecek zamanın su gibi akıp gittiği gerçeği. Bir bakmışsın 9. sınıfın ilk dönemi bitmiş, sonra yaz olmuş. Aynı şekilde 10, 11,12 ... Arkana dönüp baktığında yüzünde yeri geldiğinde aptal, yeri geldiğinde duygusal bir gülümseme bırakacak anıların olsun bu nedenle. Elbette pişmanlıkların da olacak, kimse kusursuz değildir.

11. sınıfa geldiğinde işe dört elle sarılmaya başla. (Hatta 10. sınıfın yazından itibaren de başlayabilirsin, eğer gerçekten yüksek ve sıradan olmayan hedeflerin peşindeysen.) Çünkü son 2 senenin şakası olmuyor. Özellikle de son senenin. 11. sınıfta iyice derslere gömülüp kafanı patlat, asosyal ol da demiyorum; nasılsa 12. sınıfta o moda gireceksin. Dersleri çok sağlam kavra ama kendine de vakit ayır o zamanlar gelince.

Kişilik tavsiyeleri olarak da, asla cıvık biri olma. Ama asosyal da olma. Aradaki dengeyi kur, akıllı davran. Olumlu düşün, mantıklı hareket et.

Merak ettiğin bir şey varsa bana sorabilirsin ayrıca, yardımcı olmaya çalışırım.

Bu kutuyu da buraya salıp gideyim yavaştan:

 

CapScroll

Zombi Katili
Mesajlar
167
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
51
Puanları
240
En önemli şey ortam ve karı kız işini lisede düşünmemek. En iyi şekilde dersine çalış ve müthiş bir üniversitede müthiş ortamlar yaparsın zaten.
ayıp be kardeşim 3 yıldır lisede okuyorum böyle nasihat görmedim dersi boşver sen kızlarla ilgilen kardeşim derse çokta önem verme 9. sınıfı atlatırsan gerisi rahat ve en küçük fırsatta izin almaya çalış değerlendir herşeyi
 

onuraygntrr

Demir Madencisi
Mesajlar
272
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
206
Puanları
0
28 Erkek 1 Kız (Sakal bıyık bırakıyor - Kollar façalı ) :(
 

UcanKofte

Elmas Madencisi
Mesajlar
768
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
627
Puanları
1,090
27 kız 9 erkek ehueheueuh
32 kız 3 erkek canısı :p
Konuya gelirsek,dostum 3-4 yıldır lise okuyorum ,Yapabilceğin en iyi şey popi olcam yok ortam yapıcam falan derken bağımlılık yapıcak maddelere bulaşma ,okulun spor takımlarına girmeye çalış hayatın baya değişir (Yurt dışına bile gidersin)faaliyetlere katıl,kıyafet ve saç tipine önem ver bu okuluna ve kendine saygını gösterir.Hocalarla ve arkadaşlarınla aranda belli bir samimiyet kalsın aşırısı hiç hoş olmaz.
 

Üst