Java Projesi [Plugin değildir]

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,419
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,542
Puanları
3,070
Oyun yapacaksın da Java ile mi yapacaksın akıllı öğrencim, Java candır tabi de diğer dilleri de bilmen lazım sonuçta hepsinin amacı farklı ki Java'nın oyun yapılacak bir dil olmadığını savunduğumu biliyorsun. Optimizasyon sıkıntıları yaşamanın yanında büyük çaplı bir oyun yapmaya çalışırsan fazlasıyla zorlanacaksın, ha seçim senin. Ben de seni özlemişim bu arada, iyi bak kendine :D
Önce Schaffer79 sonra KRHN şimdi yine Schaffer79...

Benim amacım oyunu yapmak değil zaten. Benim amacım java dendiğinde akla hemen minecraft gelmesini durdurmak. Bundan nefret ediyorum çünkü. Java demek sadece minecraft demek değil. Eğer istersem C++ ile de böyle bir oyun yapardım. Bu da artık yanlış anlaşılmasın. Eğer denemezsek asla yapamayız. Sen de hep böyle demez miydin?

Ben de seni özlemişim. Bildirimlerde ismini gördüğümde çok merak ettim. Bu konuda önce sana teşekkür etmem lazım herhalde. Benim bilgisayarla sadece oyun oynamak olan merakımı bu oyunların içindeki tüm noktalara kadar çekmeyi başardın. Benim ilgimi çekmeyen bir şeye alıştırmak çok zordur. (Trajedik bir yazı*)

Not: Sırf yine minecraft olarak anlaşılacak diye başlığa [Plugin Değildir] yazıp konuda kalın kalın yazdım. Düşün artık...
 

DonduranAtes

Zombi Katili
Mesajlar
232
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
143
Puanları
340
Oyun yapmak için java artık çok kötü bir tercih bence. Unity motorunu kullanmanı öneririm, hem boşuna beynini gereksiz hatalarla yormamış olursun hemde performans ve zaman tasarrufu sağlarsın. Java ile oyun yazacaksan, web tabanlı oyunlar 2 boyutlu mobil oyunları gibi oyunlar yazabilirsin. FPS oyunu istiyorsan bence unity :) Unity C# dilini kullanır, C# ve Java birbirine yakın dillerdir kod biçimi aynıdır zorlanmazsın.
 

Kronik2143

Elmas Madencisi
Mesajlar
835
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
447
Puanları
1,090
Herşeyi boşver Unreal Engine 4 Candır elimde eğitim kitabı var malesef sistem gereksinimleri karşılamadığı için elimde kaldı öylece.
 

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,419
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,542
Puanları
3,070
Öhöm Öhöm...
MegaCrafter' Alıntı:
Benim amacım oyunu yapmak değil zaten. Benim amacım java dendiğinde akla hemen minecraft gelmesini durdurmak. Bundan nefret ediyorum çünkü. Java demek sadece minecraft demek değil. Eğer istersem C++ ile de böyle bir oyun yapardım. Bu da artık yanlış anlaşılmasın.
 

Üst