Halgame.batihost.com[Faction]/1.8.X/Rütbe/GemiSavaslari/SandikAcma/Gunwars/Jeton/KöylüTakas/......

Halilibo01

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Sunucu Durumu: Online!
IP:halgame.batihost.com
TS3:
37.123.98.108
Güncelleme: Gemi Savaşları Eklenmiştir
"Tek Başına Savaş Olmaz,Klanını Kur Savaşa Katıl"

Artık Maplarimiz Gelişiyor Artık Yanlız Değiliz, Akcansa Holding'in Katkılarıyla Sizler İcin Baştan Sona Kadar Sorunsuz Yapılar Yapıyoruz. Sende Bize Katıl.



Nedenmi Biz ?? Arkadaşlar bende oyuncuydum,sizin gibi serverden servera geçerdim. Sabit kalacak bir server arardım :( :( . Ama buna yani bu ilgisizliğe dur dedim şu an bile 1000 kişili serverdede aynı insan 1 kişi olan serverdeda aynı insan. Ben sizin derdinizi anlıyorum ve elimden geldiği kadar insanlara yardımcı oluyorum. Bende oyuncuydum arkadaşlar ben demiyorum işte şu var serverda bu var serverda demeye gerek yok eğer sen inanıyorsan gelir görürsün serverimizi . serverimizi yeni açtık evet eksiklerimiz var Haklısınız fakat sizin yardımlarınızla bu eksikleri gidermeye çalışıyoruz. eğer gerçekten ama gerçekten inanıyorsan bilirsinki servere adam fazla online var diye gelmez server için gelir.






Yapılarımız sizin için AkçanSA holding'den yardım aldık ve gün geçtikçe yapılarımızı gelişiriyor kendimiz yapıyoruz evet serverimizda 2 3 alıntı map var düzeltiyoruz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



















Sizin için serveri 3 yıl boyunca garanti devam ettireceğiz bundan asılsızca emin olunuz. siz oyuncular serverimizi beğenmedinizmi ? eksikmi buldunuz ? haklı olabilirsiniz o yüzden haydi durma sende gel eksiklerimizi söyle aynı gün giderilsin :) :)


Altyapımız batihost . bazılarınız batihost hakkında kötü düşünebilir ama eğerki onlarında bir insan oldugunu hatırlar ve düşünürseniz ancak anlarsınız.
Ts3 Kanalımız sizler için son sürat devam etmektedir. oyuncularımızla yetkililerle artık daha rahat konuşabileceksiniz.




 


FuryRS

Elmas Madencisi
Mesajlar
846
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
272
Puanları
650
Ruh hali
Öncelikle Temennim Sunucunuzun Gelişmesidir. Ayrıca Söylemek İstediğim Birkaç Şey Var. Eğer Oyunculara Lagsız Bir Hizmet Vermek İstiyorsanız Ts3 Hizmetini Farklı Makinede Yapmalısınız. Gerçi Aynı Makine de Olduğunu Bilmiyorum Ama Neyse. Onun Dışında IP Adresine Gelelim Sunucuyu 3 yıl açık tutucam diyorsun. Eğer 3 yıl açık tutucaksan domain almanı tavsiye öderim. Gerçi Yine Reklam Sorunu Çekiceksiniz Büyük İhtimalle. Her şeyin Dışında Bu Sunucu İşinde Gerçekten İlerlememiz Gerekli. Belki Yakında Sizlerde Bir MCSG HyPixel Gibi Bir Sunucu Olursunuz Kim Bilir. Başarılar... Ts3 Konusu Biraz Araştırılır :D... SOn Söylediğimi Dikkate Alma :D
 

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
639
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
229
Puanları
340
Buildleri geliştirmelisiniz.
 

UcanKofte

Elmas Madencisi
Mesajlar
768
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
627
Puanları
1,090
3 yılmı? Buzdolabı aldığımızda o kadar uzun garanti vermiyor nerden geliyor bu güven :)
 

TRMN

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
35
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0

Sponsorunuzu Seçerken Daha Dikkatli Olun. Size Yarar'dan Çok Zarar Sağlar.Aile Şirketiniz Olduğu Belli Sizin Açınızdan Kötü Bir Durum Web Tasarımcınız İle GÖrüşüp Yeni Bir Alan Adı Yeni Site Yaptırmanızı İsterim.
 

Üst