FWH!Yeni bir minecraft serverı başvuruları bekliyor!

Kaosmatik

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Fight With Herobrine!
Öncelikle server bir aksilik olmazsa 7/24 açık olacak.Whitelist kaldırılmıştır.Server 19.01.2013 tarihinde 12.00-14.00 gibi açılacak ve ip adresi buradan ve forumdan duyurulacaktır.
İP ADRESİ:176.53.19.82
.Ancak ceza sistemimiz sert olucak ve diğer oyunculara rahatsızlık veren oyunculara tolerans gösterilmeyecektir.Server kapasitesi 200 kişidir.
Forum:http://fightwithherobrine.forumup.com/
Serverın İlk amacı bildiğiniz gibi Kalelerimizi ayakta tutmak.Oyunda 4 tane kale var.Sunucu yarı Role Play yarı Survival biçimindedir.Kalelerde block kırma ve koyma hakkı yalnızca Başbakan, başkan yardımcısı ve valilere aittir.
1)Isengard
Herobrine'ın kalesi.Oyuncular tarafından ele geçirilemez ancak içerisine girebilen oyuncular için ganimetler olduğu söylenir.Ancak içeride neler olduğunu kimse bilmemektedir.Çünkü tek parça olarak giripte tek parça olarak çıkan kimse yoktur.
2)Gondor
Oyundaki Başkentimiz.Minas tirith ve Winterfell alınmadan önce Herobrine Gondor'u işgal edemez.Gondor'a 1 Başbakan ve 1 Başkan yardımcısı atanacaktır.Askerleri ise Minas tirith ve Winterfell'e bağlı askerler olacaktır.
3)Minas tirith
Winterfell'in yanındaki kalemiz.1 vali ve 4-5 asker atanacaktır.
4)Winterfell
Minas tirith'in yanındaki kalemiz.1 vali ve 4-5 asker atanacaktır.
Güvenlik
Serverımızdaki karakterinize başkasının erişimini engellemek için servera ilk girişinizde
Kod:
/register sifre sifre
komutuyla sifre kisimlarina yazdiginiz sifreyi servera daha sonra yaptiginiz her giriste
Kod:
/login sifre
komutu ile yazip oyununuza devam etmelisiniz.Serverdaki ve Forumdaki şifrenizi kimseyle paylaşmayınız!
Askerliğe başvurmak için:http://fightwithherobrine.forumup.com/viewtopic.php?t=11&mforum=fightwithherobrine
Başbakanlığa, Valiliğe başvurmak için:http://fightwithherobrine.forumup.com/viewtopic.php?t=9&mforum=fightwithherobrine
Herobrine
Serverımızdaki Herobrine en ağır teçhizatlarla donanmış şekilde oyuncularla savaşacaktır.Ancak Herobrine'dan sadece askerler ve valiler korkmamalı.Çünkü onu bir gün madendeyken veya bir gün ağaç keserken arkanızda bulabilirsiniz!Ancak Herobrine'ın da prensipleri vardır.
Kimseye evindeyken veya afk iken saldırmaz.
Savaş
Herobrine kaleleri ele geçirmek için saat 13:00 de saldırır.Bu yüzden Saat 13'te valiler askerleri ile beraber kaleyi savunmak için hazır bulunmalıdır.
Minas tirith ve Winterfell işgal edilirse asker ve valiler Gondor'a sığınır ve Başkenti savunur.Başbakan Yönetim Kurulunu(Başbakanın önderliğinde toplanan valiler ve başkan yardımcısının tartıştığı ve kararlar verdiği kuruldur) toplar ve yönetir.Minas tirith ve Winterfell Herobrine'ın yönetimindeyken tekrar fethedilebilir.Bunun için toplam 1 vali 4 oyuncu olmak üzere 5 kişinin toplanması kaleye saldırması ve herobrine'ı öldürmeleri gerekir.Herobrine'ı öldürürlerse kale onların olur.Vali Gondor'a bağlılığını bildirir veya kendi krallığını kurar.Kalesini istediği gibi geliştirir ve savunur.Gondor ile dost veya düşmanca bir siyaset izleyebilir.Gondor da aynı şekilde toprak için bu krallığa savaş açabilir.Bu durumda Gondor'a bağlı askerler ve yeni kurulan krallığın askerleri birbiri ile savaşır.Bir savaşın olabilmesi için 2 tarafında Valisi veya Başbakanı açık olmalıdır ve 2 taraftada en az 3 asker olmalıdır.
Krallık Kurmak
Herobrine'in ele gecirdigi kaleleri tekrar ele gecirerek krallık kurabilirsiniz veya Kral'ın paketine sahip olursanız kendi kalenizi inşaa edip asker ve nüfus toplayıp kendi krallığınızı inşaa edebilirsiniz.Gondor'a karşı düşman veya dost bir politika güdebilirsiniz.
Ticaret
Ticaret tabii ki Başkent olan Gondor üzerinden yönlenmektedir.Gondor'daki Markette temel ihtiyaçlarınız biraz pahalı olmakla olmasına rağmen bulunmaktadır.Ayrıca oyuncuların adminlerden kiralayabileceği dükkanlar bulunmaktadır.Oyuncu ücreti ödeyerek bir dükkanı kiralayabilir.Dükkanda markette bazı satılan ve satılmayan şeyler bulunur ancak hepsi daha ucuzdur.Yani iki taraf için de karlıdır.Kalelerde çalışan Valiler hergün saat 15:00 de 5000 $ maaş alacaktır.Kalelerde çalışan askerler ise her gün 2000 $ maaş alacaktır.Başbakan 7500 $ Başbakan yardımcısı ise 4000 $ maaş alacaktır.Oyuncular en fazla 3 arazi wgletebilirler. Daha sonra alanlarındaki yapısını yıkarak arazideki world guard hakkını yarı fiyatına adminlere satabilir.Arazilerin 10x10 olanları 15 k 20x20 olanları 30k 30x30 olanları 45k ya wglenir.30x30'dan büyük arazi wglenmez.Ayrıca Netherda wg de yasaktır.
Etkinlikler
Spleef
Oyuncular 100 yüksekliğinde 25x25 bir toprak alanda rakiplerinin altını kazarak onları düşürmeye çalışırlar.Havada kalan son kişi ise kazanır.
Arena
Arenada Elemeli Turnuva şeklinde pvp etkinlikleri düzenlenecektir.Arenada savaşlar 1'e karşı 1 olur.Ayrıca normal bir günde Online bir admin varsa rakibinizle anlaşarak Arenada savaşabilirsiniz.Kazanan kişi isterse rakibinin itemlerini alabilir.


GONDOR
http://img99.images****.us/img99/1137/20121231145854.png
Hızlı Ulaşım Sistemi
Hızlı ulaşım için bir portal odası eklendi.
Bir Fotoğraf Daha
http://img9.images****.us/img9/7268/20121231145830.png
 


aresada07

Taş Madencisi
Mesajlar
86
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
0
Hafta içleri aktif admin arıyoruz.
-----------------------------------------
Sunucu girebilmen için de whitlist başvuru formunu yollamalısın.
Forum adresimiz yazıda var zaten.
 

Enokan

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,250
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
183
Puanları
0
ben pek steam kullanmam skype varsa
 

aresada07

Taş Madencisi
Mesajlar
86
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
0
Skype yok,Sanırsam da hafta içi adminlik yapıca kbiri bulundu.Sunucuya katılmak istiyorsan forumdan başvuru formu yollaman yeterli.
 

saturkish

Marangoz
Mesajlar
54
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
ne sacma sw bu amerika. while-list teklifi yollucam beklicem falan ho hoo bu swyi kimse oynamaz
 

Üst