deleted

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
Mesajlar
1,500
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4,492
Puanları
4,920
Ruh hali
Leyla ile Mecnun izlemediğiniz öteki galaksiden belli oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim. (Yalnız belli bir zeka seviyesinin üstüne hitap ediyor. Klasik ağzı bozuk veya kendini şekilden şekile sokmalı şeylere gülen tiplerdenseniz çok da zorlamayın derim şansınızı.)
 

Crowley07

Nether Yerlisi
Site Yöneticisi
Site Danışmanı
R. Sorumlusu
Mesajlar
2,092
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,696
Puanları
4,920
Adamlar topluma göre dizi,program yapıyor, örneğin izdivaç programları orta ve yaşlı kesimin vazgeçilmez fix menüleri bu tür programları izleyenleri küçük düşürmek istemiyorum açıkcası kaç yıllık mevzu bırakalım adamlar nasıl rahat ediyorsa öyle takılsınlar bu yaştan sonra bir vizyon katacak değiliz ya? Onun dışında neredeyse tüm dizilerin ana temasını kaplayan o malum dizini başımıza bela ettiği sakıncalı amca eşi ve yeğen ilişkileri var (o malum dizinin adını vermiyorum anlayan anladı boş beleş bir mevzu için başımı belaya sokma niyetinde değilim) bu tip dizileri zaten izleyen belli adam oturup yabancı bir dizide olduğu gibi zombili,vampirli bir tema kullansa kim izler? Dizi çekmek risk almaya değmez burada bahsedilen para az uz bir şey değil dolayısıyla kanal kendine en çok para kazandıran yani malum amca eşi ve yeğen ilişkilerine yöneliyor çünkü izleyenler bunu izliyor adamda reklamı oraya koyuyor. Bizim ülkede komedi ve tarih dizilerinden başka bir tarz dizi türünün gelişmesi biraz zor :D
 

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
Mesajlar
1,500
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4,492
Puanları
4,920
Ruh hali
Kaç tane kaldı öyle aşık insan? :) Hayır benim anlattığım yanlış değil ki. :( Yalan mı? Millet 3 harften başka bir şey düşünmüyor. Bu yüzden hepimiz böyle oluyoruz. Allah korusun.

Neredeyse kalmadı, dediğin gibi. İnsanlar sevme işini giysi denemeye çevirdi. Bu nedenle diziler de toplumun bu beklentilerine göre şekillendi. Daha doğrusu dizilerin konuları toplumu bu algı peşinde sürükledi ve kısır döngüye soktu. Arz-talep meselesi.
 

Üst