Büyükbabanın İsteği - Bölüm 2

McCrafTr34

Demir Madencisi
Mesajlar
261
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
25
Puanları
0
Karşısında Herorine o muazzam ve aynı zamanda dehşet verici görüntüsüyle duruyodu.Aynen George'nin hayal edip kitabına çizdiği gibiydi.Üstünde madenciyi andıran mavi renkli ve siyah lekeli bir tişört vardı.Altında ise sanki maviden mora dönmüş bir pantolon vardı.Ve tabi gözleri sanki sürekli ışıldayan bir fener gibiydi. Ama ışıldaması o kadar güçlüydü ki insanı güneşe bakıyormuş hissi veriyordu. Silahı bir kılıç değildi.Çiftcilerin demirden yada taştan olanını kullandığı elmastan bir çapaydı.
George çok soğukkanlı bir şekilde zor zamanlara sakladığı ender incisini çıkarttı.Ve kendi evine doğru fırlattı.Herobrine çapasını kaldırdı.Ve öyle bir salladı ki sanki bir enderdragonu tek vuruşta öldürebilirdi.Artık yerde kan izleri vardı.Ama Herobrine hem şaşkınlık hem de sinirli bir şekilde inledi.
George kolunu tutarak eve girdi.Herobrine, George'un kolunu kesmişti.Ama neyseki kesik kemiğe gelmemişti.Hemen yukarı kendi odasına çıkıp kitaplığından bir kitap çekti.Gizli bir geçit açılmıştı.Ama bu geçit çok küçüktü ancak bir küçük Slime zor sığardı.İçeriye elini soktu ve bir kitap çıkarttı.Kitap oldukça kalındı.Ve dışardan el yazısı olduğu belliydi.Göğsüne bastırdığı gibi dışarı çıkmaya hazırlandı.Ama yine Herobrine önündeydi.Bu sefer bir şansı yoktu.Gülümsedi.Herobrine elini George'un kaşlarının arasına dokundurdu.Gözleri birden kanlanmaya başladı.Ve patladı.Ardından olduğu yerde geriye doğru düştü.





Bölüm 1 - https://forum.gamer.com.tr/threads/büyükbabanın-İsteği-bölüm-1.99927/
 



Üst