Buda Neydi ? (Bölüm 1 ) Hafta İçi Her gün Saat 20:00'da!

2. Bölüm?


  • Kullanılan toplam oy
    8

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
436
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
94
Puanları
0
Okuldan geliyordum. Günlerden Perşembeydi. Çok acıkmıştım. Hızlıca eve gitmeye uğraşıyordum.Gerçekten açtım. Eve gelince çok sevindim. Çünkü annem patates kızartmıştı! Anneme sarıldım ve yanaklarından öptüm.

Annem(Susan) - Hoş Geldin Oğlum.
Ben(Isaac) - Hoş bulduk Anne!
Annem - Aç mısın?
Ben - Sorma , Hemde Nasıl...

Yemeğimi yedikten sonra bilgisayara oturdum ve en sevdiğim oyunu oynamaya başladım. Saat geç olmuştu. Yatağıma girip yattım. Gözümün içine ışık geliyordu. Garipti. Hiç böyle olmazdı , güneş batarken odama gelirdi. Uyanmak benim için zordu. Uyumayı çok severdim. Her gün Olduğu gibi anneme bağırdım , O çoktan kalkardı.

Ben - Anne!

...

-Anne!

...

Ne oluyordu? Annem yatıyor muydu acaba? Kalkmaya çalıştım. Gözlerimi açamıyorum çünkü uykuluyum. Kendi odamdan annemin odasına ezbere gittim.

-Anne.:zz:

...

-Anne :zz:

Annemin Benimle Oyun Oynadığını Düşünerek Gözlerimi Açtım.:o

-Buda ne !? Neredeyim Ben!

Etrafa bakınırken aynı anda "anne" diye bağırıyordum. Sonra bağırmayı kestim. Etrafıma bakındım. Rüya olmalıydı ama bilgisayarımdaki oyunun içindeydim sanki en sevdiğim oyunun içindeydim. İlerde sarı bir şey vardı , sandığa benziyordu! Koşarak yanına gittim. İçinde bir kitap.
Okumaya başladım , şöyle diyordu:

- "Merhaba Yabancı. Buraya Alıştın mı ? Ha ? Alışacaksın... Sana birkaç tavsiye vereyim mi ? Gece dışarı çıkma ve savaşa hazır ol. Cesur ol... Unutma Gece Dışarı Çıkma..."

Biraz irkildim. Sandığa baktım. Bir ekmek iki odun ve dört tane çubuk. Bilgisayarımda ne yapıyordum onu hatırlamaya çalıştım... İlk Önce Ağaç kesmeliyim... Yaklaşık 30 tane ağaç kestikten sonra evimi yapmaya başladım. Evim bittikten sonra dinlendim. İkinci adım olarak koyun bulmalıydım. Ama acele etmem lazımdı akşam oluyordu ve sandıktaki kitap... Koşa Koşa koyun avladım.Hemen yatak yapıp yatmaya koyuldum. Bir ses geldi. kapıdan dışarı baktığımda siyah uzun gözleri değişik bir renkli bir canavar...Çok korkmuştum hemen kapıdan uzaklaştım.
Ve Yattım...


2. Bölüme Eklenmeli Olarak Düşündüklerinizi Yorumda Belirtirseniz Sevinirim...

Zaman Ayırıp Okuduğunuz İçin Teşekkürler...

Konuda Yanlış Yazılmış Kelime Bulunmamaktadır. (Google Kelime Çevirmeni İle)[DOUBLEPOST=1373827385,1373811256][/DOUBLEPOST]Imm. Yorum Yapan Yok mu 11 Okuma ?[DOUBLEPOST=1373908597][/DOUBLEPOST]************************************ BÖLÜM 2 ********************************* Kalktığımda sabah olmuştu. Annemi çok özlemiştim. Kahvaltı yaptıktan sonra yemek aramaya koyuldum. Evden baya uzaklaşmıştım ama bir şey bulamamıştım. Artık toprak bitiyordu , ayaklarımın altında çölün sıcaklığını hissediyordum.Yaklaşık bir kilometre yürüdükten sonra bir köy gördüm , ama oraya gidebilir miyim bilemiyordum ; çünkü çok susamıştım... Köye son elli metre kalmıştı ama ondan sonrasını hatırlamıyorum. Gözlerimi açtığımda bir evde yataktaydım. Dışarıdan Bağırışmalar ; "On elma iki zümrüt!" . Garibime gitti bu durum. Çok geçmeden tekrar gözlerim kapandı. Bir daha açılmayacak sandım ama öyle olmadı. Kapı sesinden dolayı hemen irkildim ve uyandım. Kapı biraz açıldıktan sonra iki küçük kafa bana bakmaya çalışıyordu benim onları izlediğimi görünce gülüşerek kaçtılar. Sonra içeri bir kız gelmişti.

Kız(Aisley) - Merhaba!
Ben - Merhaba.
Kız - Nasılsın bakalım ?
Ben - Neredeyim ben ?
Kız - Merak etme Nortwolf Kasabası'ndasın.
Ben - Ne oldu bana ?
Kız - Yürürken yere düştüğünü gördüm yanına gidip seni evime getirdim.
Ben - Teşekkür ederim. Bir sorum olacak...
Kız - Evet ...
Ben - Bu Dışarıdan Gelen Ses...


Demeden yukarıdan bir ses gelir...Korkarım O Uzun , Siyah , gözleri değişik olan canavar sanırım ilk önce ama...

Kız - Gel Barni seni misafirimizle tanıştıracağım!
Ben - Oda ne! :ürperme:
Kız - O mu ? O bir köpek , benim can dostum...


-Roff ! Roff !


Barni Büyük vücudu ve iri dişleriyle merdivenlerden aşağı iner.Korkudan kızın arkasına saklanan Isaac ne olduğunu hâlâ anlayamamıştır.


Belli bir süre sonra köpeğin zarar vermeyeceğini anlayan Isaac , kızın arkasından çıkarak :



-Bana ismini vermedin ?


der ve kız başlar anlatmaya.



Kız - Benim adım Aisley 19 yaşındayım. Nortwolf Kalesi'nde yaşıyorum. İşin aslı ben bir prensesim. Zengin hayatımdan sıkılınca kılık değiştirip köye iniyorum.


Ben - Dalga geçmiyorsun değil mi ?


Kız - Hayır , Orayı sana gezdirmemi ister misin , hem iyileşene kadar misafirim olursun , ne dersin ?
Ben - Evet gezmek isterim...


Şaşkınlık içinde Kuleye gittim. Ama sanırım daya büyük bir şey var ... ? Ben Aşık oluyorum ... :kalp:
 


MaviAtesmc

Kömür Madencisi
Mesajlar
134
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
16
Puanları
0
kardeş bak asıl hikaye yazmışsın ama değil belkide ona tepki olarak mesaj veya istek gönderilmiyo
 

IRFN

Sonoyuncu.Network
Mesajlar
1,043
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,314
Puanları
3,230
Güzel hikaye. Ayrıca iyi ki google ile metni kontrol etmişsin, çünkü başlıkta bile yazım yanlışı varken, google ile metni kontrol etmesen kaç yanlış olurdu acaba :)
 

alp75

Demir Madencisi
Mesajlar
320
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
68
Puanları
0
nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!:'(
 

alp75

Demir Madencisi
Mesajlar
320
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
68
Puanları
0
neden dvam etmionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
 

Üst