böylelerine acıyorum

MountTurk

Altın Madencisi
Mesajlar
363
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
27
Puanları
600
başlıktada dediğim gibi böylelerine acıyorum . ama bu acıdıklarım kimler ? tabii ki gamerliği yaşla değerlendiren zihniyetsizler . yaşım 12 diye ben serverlerde doğru düzgün takılamıyorum geceleri .
sürekli bir artistlikler sürekli bir küçümsemeler . bıktım artık . gerçekten bıktım . eyer benim yaşadığımı yaşayan varsa bunu anlayabilir . süreklibana kötü davranıyolar ve ben bundan bıktım geliyolar serverde özellikle hide and seek serverinde hiçbirşey bilmedikleri halde yaşları benden 3-4 yaş büyük oldukları için sürekli bana artistlik taslıyorlar ve sürekli hakaret ediyorlar ve ben bundan bıktım . böyle yapanlar yüzünden artım minecraft ı bırakasım var ve çok canım sıkkın .ve bu acıdıklarım sadece onlar deil serverdeki abazalar ve female gamer kavramına karşı olanlar . o kızların oynamalarına karşı olanlar sanki osmanldan çıkıp gelmiş . ve şu abazalar hakkında pek bir şey diyemiyeceğim . sadece bunu yaparak elinize ne geçiyor ?
 


owen_1

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,334
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
991
Puanları
1,840
MountTurk haklısın.Profilime bakarsan meintolzzz diye birisi sana ihtiyacım var dedi.Yaşımı söyledim.(18 yaşındaymış) Önce bir şey demedi.Sonra yavaş yavaş bana hakaret etmeye başladı.Tatile gideceğimi söyledim sorun yok dedi.Geldiğimde görevimi almış.Birde başta öyle bir yamuk yapmam demişti.Geldi saydırdı bana.Satış yapacakmış hostingi varmış.Küçümsüyor beni.yok bebeymişim yok ben kimmişim.Onun bilmediği sözleri sayardım burda.Yaşı büyükmüş nolacak yani ? Adam olmadıktan sonra yaşı büyük olsa neye yarar.
 

Antidote092

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
23
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
11
Puanları
0
Yaşını daha büyük göster ve fazla iletişime geçme onlarla, onlar sırf daha çok şeyler görmüş diye hava atıyorlar, ama onlar cahil insanlar olduğu için hava atıp mal mal şeyler söylüyorlar (ki çoğu ben 18 yaşındayım der ve 12 yaşındaki küçük bir çocuk çıkar) fazla takma takıl kafana göre serverde dalaşan olursada sanane de geç fazla bulaşma derim.
 

Undead

Taş Madencisi
Mesajlar
72
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
0
Küçüksün ve bir şey demiyorum zaten minecraft team fortress yada g-mod gibi değil xboxdada oynamıyosun tabi pc versiyonunda olduğu için voicechat yok ve küçüklere saygım boldur iyi oynarlar ama minecrafta voicechat eklerlerse bazı kişilerin kulaklarını kemirebilirler aa öle bir şey olcağını sanmadığım için küçüklerle mine oynamasını seviyorum bizden daha yaratıcı oluyorlar...
 

Undead

Taş Madencisi
Mesajlar
72
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
0
kulübe hoşgeldin:)
oyunda svye girdim adamı hide and seekte bulup öldürdüm
sonra öyle bi küfür etmeye başladıki yaşım düşük bulaşma bana dedim
hahjahahahaha abi benim yaşım 21 deyip küfüre devam etti.
türkiyenin %75i böyle:(

çoğunla yalan söylerler nerdeyse %10 u doğru söyler yoksa 16 yaşındaki kişilerdir
 

Undead

Taş Madencisi
Mesajlar
72
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
0
Türk server'larında takılmayacaksınız. En güzel çözümü budur. Yabancı server'larda sırf denemek için 10 yaşındayım diyorum ve herkes bilmediğim bir şey varsa yardımcı olabileceğini söylüyor. Oyun kazandığımda good game gibi güzel ifadeler kullanıyorlar ve asla küçümsemiyorlar. İşte kendine oyuncu diyen insan ile gerçek oyuncunun farkı. Bu yüzden türk server'larında oynamıyorum. Küfür, ilgisiz yönetim, kendini bir şey sanan ve oyuncu demeye bin şahit isteyen kişiler... Moralini sakın bozma. Sürekli aynı şeyi söylüyorum; kendinizi kaç yaşında hissediyorsanız benim için o yaştasınızdır. Geçenlerde 10 yaşında biriyle beraber build çalıştık ve gayet güzel şakalaşarak eğlenerek sohbet ederek yaptık bunu. Aramızdaki 5 yaşın bir önemi yoktu çünkü o kendini olgun hissediyordu. Öyle de davrandı. Eğer türk server'larında oynamak istiyorsan yaşını büyük göster. 16 - 17 yaşında falan olduğunu söyle. Biraz öyle davranmaya çalışırsan göreceksin ki kendine oyuncu diyen varlıklar sana saygı duymaya başlayacak. İyi günler :)

Çok halısın türkler çok kendilerini üstün görüyorlar açıklarını kapamaya çalışıyorlar hiçbirşeyi kabullenmiyorlar bu yüzden gamer zihniyetinin sokaktan çıkma olmaması lazım.
 

owen_1

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,334
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
991
Puanları
1,840
Türk server'larında takılmayacaksınız. En güzel çözümü budur. Yabancı server'larda sırf denemek için 10 yaşındayım diyorum ve herkes bilmediğim bir şey varsa yardımcı olabileceğini söylüyor. OYUN KAZANDIĞIMDA GOOD GAME GİBİ GÜZEL İFADELER kullanıyorlar ve asla küçümsemiyorlar. İşte kendine oyuncu diyen insan ile gerçek oyuncunun farkı. Bu yüzden türk server'larında oynamıyorum. Küfür, ilgisiz yönetim, kendini bir şey sanan ve oyuncu demeye bin şahit isteyen kişiler... Moralini sakın bozma. Sürekli aynı şeyi söylüyorum; kendinizi kaç yaşında hissediyorsanız benim için o yaştasınızdır. Geçenlerde 10 yaşında biriyle beraber build çalıştık ve gayet güzel şakalaşarak eğlenerek sohbet ederek yaptık bunu. Aramızdaki 5 yaşın bir önemi yoktu çünkü o kendini olgun hissediyordu. Öyle de davrandı. Eğer türk server'larında oynamak istiyorsan yaşını büyük göster. 16 - 17 yaşında falan olduğunu söyle. Biraz öyle davranmaya çalışırsan göreceksin ki kendine oyuncu diyen varlıklar sana saygı duymaya başlayacak. İyi günler :)

Büyük harfle yazdığım yerde haklısın.birtane meksika lıyla sg oynamıştım.En sonunda kapıştık ben kazandım.Oyundan çıkınca nice filan dedi.Bir türk buldum.Dediği sözler:

Bi git la hani ben kazanacaktım xD ezik ezik zaaa xD

Bu nedir lan ?
 

BlackRains

Elmas Madencisi
Mesajlar
786
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
473
Puanları
0
Abi Türkiye'de hem oyuncuların hem de serverlerin kendini geliştirmesi lazım. Türk serverinde dediğiniz gibi kazma laflar ederler, yabancı serverde işte üst yorumdaki gibi "nice, g(ood)g(ame)" filan derler.
 

Antidote092

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
23
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
11
Puanları
0
Çoğu zaman yabancı serverlarda gördüm herkes birbirini destekliyo yeni gelen oyunculara diamond veriyolar serverdaki arkadaşlar, Türkiyede - Haha ezik diamond yok birbirlerini yiyorlar dediğin gibi Türkiyenin gelişmesi lazım.
 

Undead

Taş Madencisi
Mesajlar
72
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
0
Yav artık minecraft türkiye için çok aygınlaştı sokokatan çıkma kişiler bile oynuyor köylerden çıkan küfürbazlar egoistler oynuyor eskiden oyun dünyası böyle değildi rahattın biraz
 

BlackRains

Elmas Madencisi
Mesajlar
786
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
473
Puanları
0
İnsanın köyden çıkması onu insan olduğunu değiştirmez, fakat huy ve tavır açısından katılıyorum sana.
 

Üst