BIRAKIYORUM...

KTSLGMNG

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
14
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
0
Seni daha yeni tanımaya başladım ama iyi birine benziyorsun ayrılmana üzüldüm.
 

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
Mesajlar
1,924
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
499
Puanları
1,290
Düşündümkü kendimi değiştirmek için yeni hesap açmaya gerek yok. Artık insanlara elimden gelidğince yardım edeceğim ce yardım konuları açmaya çalışacağım :)
 
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bence yeni hesap aç. Benim 10 hesabım yasaklandı sayısız uyarı aldım. Ama 4 ay önce yeni bir başlangıç yaptım. Şu an tertemizim. Oh mis.
 
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
neden isminixin sonunda porowakurwa var???
Bir zamanlar Vienicome isimli bir üyecik varmış. Bu üyeciği çok seven fakir ama gururlu bir Iskefiyelicik ve amacı belli olmadan Vienicome'a yakın davranan Sergun26 da hep Vienicome'un çevresindeymiş. Birgün Vienicome isimli üyecik, ismini Polkakorowakurwa yapmış. Bunu gören sergun26, Vienicome okuldayken ismini Sergunkorowakurwa olarak değiştirmiş. Sergun'un ismini değiştirdiğini gören Iskefiyelicik, o saf düşünceleriyle "Aha Vienicome ve Sergun kendilerince eğleniyorlar ben de katılayım xd" diyerek, Sergun ile hemen hemen aynı zamanda ismini Iskekorowakurwa yaptırmış. Iskefiyelicik, Vienicome'un bu değişikliği görünce güleceğini düşünerek etrafa gülücükler yaymaktadır. Ama okulda gördüğu 10 dersten sonra bunu gören Vienicome sinirlenir ve iki takipçisini gözardı eder. Bunu farkeden Iskefiyelicik üzülür ve Vienicome'un gönlünü almak için o hesabı terkeder.
@Polkakorowakurwa işte gerçekler :(
 

Üst