Bir UmßRélla Klasiği - Lanetli Orman [Resimli Hikaye] Başlangıç

UmßRélla

Zombi Katili
Mesajlar
193
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
57
Puanları
0
Merhaba Arkadaşlar.
Ben UmßRélla Yeni Bir Hikayeye Başladım.
Bu Hikaye MineCraft Hikayesi Ama Daha Çok Gerçeğe Yakın.
Böyle Daha Kötü Eskisi Gibi Ol Diyosanız Olabilir.

Öncelikle İlk Hikayemi Okumayanlar : https://forum.gamer.com.tr/threads/steve-doğdu-resimli-hikaye-başlangıç.63723/

____________
Lanetli Orman
____________

1.BÖLÜM

Steve :
Biz Güzel Bir Şehirde Oturuyorduk.Fakat Annem Tatilde Bir Ormanda Vakit Geçirmek İstedi.
Babamda Onu Kıramadı Tabi. Ormanda Bir Evimiz Vardı. Çok Büyük Bir Ormanın Tam Ortasında.
Gece Oldu. Eşyalarımızı Aldık Ve Arabaya Bindik.
Kız Kardeşim Katty Ormanın İçindeyken Dışarıyı İzliyordu.Ben Tam Uykuya Dalacakken Kız Kardeşim Katty Bir Çığlık Attı. Araba İnlemişti Adeta.Babam Hemen Arabayı Durdurdu. Noldu Kızım Dedi. Baba Sür ! Baba Sür ! Dedi Katty.Sanki bir şey Görmüştü.Ve Lanetli Orman Macerası Burda Başlamıştı.Katty Sesini Çıkarmadı. Yok bir şey Dedi Ve Devam Ettiler. Eve Geldiler. Ev Bir Şato Gibiydi. herkes İçeri Girdi Ama Ben Girmedim. Dışarıya Bakarken Yukarda bir şey Gördüm.

Böyle bir şey Görmüştü.Elinde Bir Yay Vardı Bana Bir Ok Attı Ve Aşağı Atladı. Ok Yere Geldi. Hemen Oku Aldım Arkaya Gidip Baktım.Sadece Yerde Kemik Vardı. Aldım Ve Sandığıma Koymaya Gittim..




İstek Üzerine 2.Bölüm Gelecektir...
 


ProfeniX

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,234
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
333
Puanları
1,080
gelsin ilk hikayeden 100 kat güzel bu :)
 

UmßRélla

Zombi Katili
Mesajlar
193
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
57
Puanları
0
2.BÖLÜM



Kemiği Ve Oku Sandığıma Koydum.Gece Olmuştu.Ben Bilgisayarın Başındaydım.Annem Geç Oldu Hadi Yat Dedi Ve Yattım.
Uyuyordum. Katty Yanıma Geldi Ve Abi Çok Korkuyorum Dedi.Ve Bende Gel Yanıma Yat Dedim.Uyuduk. Uyandığımda Katty Yatağın Başında Beni Bekliyordu.Sonra Anladımki Odadan Çıkmaya Korkuyormuş.Abi Burası Lanetli.Ben Ormanda Gelirken Bir Zombi Görmüştüm Dedi Kardeşim.Sendemi? Dedim.Ne Yani Sendemi Gördün Dedi Katty. Evet Bende Gördüm Ama Benimki Bir İskeletti.Hemen Babamıza Söyleyelim Dedi Katty.Ben Karşı Çıktım. Hayır Delirdinmi Sen. Babam Onları Aramaya Çıkarken Onlara Yakalanabilir Dedim.Haklısın Dedi Katty.
Kardeşimle ÇatıKatına Çıktık. Belki bir şey Buluruz Diye.Ve Baktığımızda Suratımıza Çok Kötü Bakan Yosun Kaplı Bir Yaratık Gördük.

Bizi Kovaladı Hemen Kaçtık Ve Kapıyı Kapadık.Oda Neydi Öyle Dedim Kardeşime.Katty Ama Babamlar Oraya Ulaşmadan Önce Bu Yaratığı Haklamalıyız Dedi. Haklısın Dedim Ve Elimize Aldığımız Malzemelerle Yukarı Çıktık. Ona Deli Gibi Saldırdık.
Saldırırken Şişti. Biz Saldırmaya Devam Ettik. Ve Gümm Diye Bir Ses Duyuldu. Yaratık Patlamıştı. Çok Korktuk Saat Sabahın 6 Sıydı.Annemlerin Uyanma Saatiydi. Hemen Kırık Yerleri Düzelttik.Zor Ayakta Duruyodu. Çatıkatındaki Malzemeleri Biraz Boşalttık Ve Eski Haline Döndü.Annemler Uyanmıştı. Onlara Hiçbişey Çaktırmadık Ve Kardeşim Biraz Hava Almaya Çıktı Ve Bende Bilgisayarın Başına Oturdum...



İstek Üzerine 3.Bölüm Gelecektir...
 

UmßRélla

Zombi Katili
Mesajlar
193
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
57
Puanları
0
3.BÖLÜM



Ben Bilgisayarda Oyun Oynarken Kardeşim Katty Koşarak Yanıma Geldi.Abi Abi Gel Bi Ev Buldum Girmeye Korkuyorum Dedi. Gel Beraber Gidelim Dedim.Gittik Ve Kardeşime Sen Dur Ben Gireyim Ben Kontrol Edeyim Sen Sonra Gir Dedim.Ben Girdim Ve Önünde Bir Kazan Gördüm. Etrafa Bakınca İksir Filan Gördüm. Kardeşim Kapının Deliğinden Beni İzlerken Arkadan Bir Darbe Aldım.Bayılmıştım. Uyandığımda Kendimi Bağlı Bir Şekilde Gördüm.Bir Cadının Elindeydim.Beni Pişirmeyi Planlıyordu.Bu Arada Kardeşim Katty Çoktan Babama Haber Vermişti Bile. Babam Tüfeğini Aldı Ve Cadıyı Vurdu. Beni Çözdü Ve Evimize Gittik..
Babam Bize Fazla Dışarda Dolaşmayın Dedi. Bizde Öyle Yapıyorduk.Ben Tekrar Bilgisayarıma Oturdum Ve Kardeşim Bahçenin Önünde İp Atlıyordu.Akşam Oldu Kattyle Bir Karara Vardık. Evin 2. Katının Camından Gece Olanları İzleyecektik.Gece Oldu Annem Bize Yatmamızı Söyledi Ve Katty'le Birlikte Odamıza Gittik. Annemler Uyudu 2. Kata Çıktık Ve Dışarıya Baktık. Saat Gece 1 Di. Bakarken bir şey Göremedik Uykuya Dalmıştık.Ben Uyandım Ve Camdan Bize Bakan Dev Bir Örümcek Gördüm.Hemen Katty'i Uyandırdım Ve Hemen Ağzını Kapadım. Çünkü Bağırıcaktı.
Bağırmayı Kesince Ağzını Bıraktım.Artık Buranın Lanetli Olduğuna İnanıyorduk.Odama Gidip Katty'le Beraber Uyuduk..
Sabah Olunca Katty İ Kaldırdım.Saat Sabahın 5.30 Du Annemler Uyanmadan Bu Ormandan Çıkış Yolunu İşaretleyecektik.
Meşaleleri Koya Koya Gittik Kaybolmamak İçin. Ve Sonra Bir Alandan Sonra İlerlediğimizde Bizi Geri Atıyordu. Sanki Burda Mahsur Kalmıştık. Hava Kararıyordu. Geri Dönmek İstedik. Arkamıza Baktık Ve Koyduğumuz Meşalelerin Hepsi Yok Olmuştu...



İstek Üzerine 4.Bölüm Gelicektir...
 

UmßRélla

Zombi Katili
Mesajlar
193
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
57
Puanları
0
Fazla İsteyen Olmadı Bu Hikayemi :f İsteyen Artmassa Sonlandırmayı Planlıyorum.
 

Morelff

Taş Madencisi
Mesajlar
65
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
15
Puanları
0
Ben pek sevmedim.Sadece meşaleleri him götürdü onu merak ettim.Kesin Herobrindır aslında :D
 

SonerTR

Sudan Çıkmış
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Diğer hikayende çok güzeldi.Buda çok güzel.Talep gelmemesi büyük kayıp.Ben devamını bekliyorum...:)
 

Üst