Bir Oyuncunun Hayatı (bu Benim İlk Hikayem Arkadaşlar Lütfen Girip Bir Bakın)

Sizce Hikayeye Deavam Edeyim mi?

  • Evet

    Kullanılan: 3 100.0%
  • Hayır

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    3

CriM1Nal

Marangoz
Mesajlar
52
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar ben MineColik bu benim ilk hikayem umarım beğenirsiniz.Neyse hadi başlayalım.

Sevgili Günlük;

18 Mayıs 2013 Saat 9:30 da kendimden geçmişim ve bayılmışım.10:45'te ise her yerin farklı olduğu bir yerde uyandım.ve ayağa kalkıp korkunç baş ağrım geçene kadar biraz bekledim ve bir anda bu küp dünyası aklında her şeyi bilmeye başladım.

Biraz kalkıp odun kestim ve daha sonra ise bu odunları normal odunlara dönüştürdüm.Bu odunlarla bir çalışma masası yaptım.Ardından (bu arada söylemeyi unuttum bir deniz kenarında uyandım.) deniz kenarına ilk derme çatma tahta,kum ve toprak karışımı olan ilk evimi yaptım. ve içine çalışma masamı yerleştirdim.Bu evi 9x9'luk bir alana yapmıştım.İleride 3 tane otlyan koyun ve 5 tane de inek gördüm bu arada bir anda aklmda yine bilgiler canlandı ve yüksek bir sesle "E" diye bağırdım ve önüme bir ekran belirdi.Bu ekranda canım,açlık seviyem,tecrübe puanım,sırt çantamın içi ve yanımda sırt çantama koymadan taşıyabileceğim eşyaların yerini gösteren bir bölüm vardı.

açlık seviyem iyice azalmıştı ve gidip oradaki 5 ineği ellerimle öldürdüm.içinden 9 tane yenilebilir et ve 5 tane deri çıkmıştı.Bu etleri çiğ çiğ yiyip derme çatma evime doğru gidecekken bir anda aklımdaki bilgiler yine canlandı.Gece olduğunda oluşan canavarları daha kolay bir şekilde atlatabilmek için bir yatak yapmaya ihtiyacım vardı.Bu yataklar için koyunları da öldürmek zorunda kaldım.3 tane yünüm olmuştu.bunları alarak derme çatma evime gittim.Tahtalarımla bir kapı yaptım ve yatağımı bir kenara koydum.Dein bir uykuya daldım....




EVET ARKADAŞLAR BÖLÜM 1 BİTTİ BU DA MİNECRAFTIN İLK BÖLÜMLERİ GİBİ AĞAÇ KESMEK VB.GİBİ ŞEYLERLİ YAPMAKLA GEÇTİ EĞER BİR KİŞİ BİLE DEVAMINI İSTERSE 2.BÖLÜMÜ YAZMAYI BEĞENECEĞİM BU ARADA HİKAYEYLE İLGİLİ FİKİRLERİNİZİ LÜTFEN BELİRTİN BU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.BU BENİM İLK HİKAYEM UMARIM BEĞENİRSİNİZ :)
 


CriM1Nal

Marangoz
Mesajlar
52
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
0
Çok güzel olmus devam et:)
çok teşekkür ediyorum birazdan olmadı yarın 2.bölüm geliyoooor söz veriyorum :)[DOUBLEPOST=1368910193,1368908733][/DOUBLEPOST]2.BÖLÜM:

Sevgili Günlük;


Uyandığımda bir zombi yatağımın başında dikilmiş bana vuruyordu! daha sabah bile olmamıştı.O zombiyi zorla öldürüp tekrar uykuya dalmaya çalıştım...

Uyandığımda nihayet sabah olmuştu.Gerinerek uyandım ve çalışma masamda tahtalardan bir kazma yaptım ve evimin yanındaki toprağı eşeleyerek taş bölüme kadar inmeye çalıştım.

Sonunda taş bölüme geldiğimde tahta kazmamı çıkarıp kazmaya çalıştım ve ilk taşı kazdığım anda kömür buldum.O anda yine aklımda bilgiler canlanmaya başladı ve bende kömürün ne işe yaradığını o anda anladım ve yine aynı anda çok mutlu oldum.

Şansıma 12 tane kömür çıktı hemen evime gidip bunları meşale yaptım ve evime yerleştirdim.Hazır evime çıkmışken de bir tane taş balta zar zor yapabildim ve tekrar madene döndüm....

Tam demir bulmuş ve demir bulmanın sevincini yaşarken arkamdan bir ssSSsssssSSSSSss sesi duydum ve ve..... karanlık........ uyandığımda yatağımdaydım ve yine o anda bilgiler yine kafamda canlanmaya başladı.Ölmüştüm.... ama nasıl olur da öldüğüm halde canlanmışım bir türlü çözemiyordum.Kafamda bu konuda bilgiler ne kadar düşündüğüm halde canlanmıyordu.

Dışarı sendeleye sendeleye,topallaya topallaya çıktım.Madenime indim ve oradaki ateri gördüm sadece 2 tane demir,patlama yüzünden de kırılmak üzere olan bir taş kazma bulabildim.Üçüncü demirimi kazarken ölmüştüm ve üçüncü demir orada yoktu.Patlamanın etkisiyle silinip gitmiş olmalıydı....Bu konuda fazla kafa yormadım beni neyin öldürdüğünü düşüneyemeyccek kadar kendimi kötü hissediyordum....Topallayarak madenimden çıktım ve evime doğru gittim.

Evime tam girmek üzereyken başım çok kötü dönmeye başladı ve ve kendimi denizin sularına zor attım...Deniz suyu bana iyi gelmişti kendimi toparlayıp evime girdim ve belki günler,belki haftalar boyunca evimden çıkamadım.....



BÖLÜM 2 BİTTİ UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR..... :) 3.BÖLÜM ARTIK YARIN GELİR SAAT 12:00'DE BİTİRDİM VE DÜŞÜNEMEYECEK KADAR YORULDUM :esnemek: :) UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR. 3.BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE :) İYİ GECELER :)



















[DOUBLEPOST=1368952078][/DOUBLEPOST]3. Bölüm: Not:19 Mayıs'ınız Kutlu OLSUN!!!


Sevgili Günlük;


Sonunda toparlanabildim ve beni öldüren şeyin creeper isimli bir yaratık olduğunu,ve kendini patlatarak beni öldürdüğünü öğrendiğimden beri her şeyi güçlendirdim.

Ağazı açık madenime ve evime demirden bir kapı yaptım.Daha sonra iğrenç görünüşlü evimi yıkıp güzel,tahtalardan,bahçesi olan iki katlı bir ev yaptım.Daha sonra tekrar madenime indim.

Madende bulduğum demrilerle kendime bir demir kazma ve demir bir kask yaptım.Biraz daha kazınca devasa bir madene düştüm.Şansıma akışkan bir sıvının tam yanına düştüm ve kafamdaki bilgiler yine canlandı.Bu akışkan sıvının ismi lavdı.

Madende biraz dolaştıktan sonra bir ravyen buldum.Ravyenin en dibindeyse parlayan mavi bir maden gördüm ve tam o anda kafamdaki bilgiler Minecraft dünyasının en değerli şeyi olan elması bulduğumu söyledi.

zar zor ravyenin en dibine inip elması kazdım ve şansıma tam 3 tane elmas çıktı.Tam o anda ilerde lav ve su karışımından oluşan bir kaya gördüm.Kafamdaki bilgiler bunun obsidian adlı bir lav kayası olduğunu,ve sadece elmas kazma ile kırılabileceğini söylüyordu.Ayrıca bu kayaları birleştirerek nether portal adlı bir portal yapabileceğimi bu sayede cehenneme gidebileceğimi söylüyordu.

Yanımda bulunan tahtalarla bir çalışma masası yaptım ve elmas kazmamı oluşturdum.3 tane obsidian kazdıktan sonra bir anda sağ omzumda bir ağrı hissettim.Dengemi kaybedip lava düştüm..........



Devam Edecek............



























 

Üst