Bir hikaye yazayım dedim

Nasıl Olmuş ?

  • güzel Devam etmelisin

    Kullanılan: 3 100.0%
  • Bence normal ama yeni bir seriye başlasan daha iyi olur

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Bence bırak bu işi abi

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    3

grkm33

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
33
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
Jonathan Steve. Bu adaya düşeli 2 gün olmuştu. Kendine daha sadece yiyecek bulabilmişti. Kendine bir ev yapması gerekliydi. Çok bile geç kalmıştı. Hemen işe koyuldu, Bir çırpıda topladığı odunları bir kulube gibi dizdi. "Çok kolay oldu" dedi kendi kendine. Olacaklardan haberi yoktu eğer olsaydı bunu asla söylemezdi. Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. ama bu yetmezdi daha fazla odun gerekiyordu. bir fırın ve meşale yapması gerekliydi. kazması yoktu kendine lanetler okudu. sonunda takati kalmadı ve bayıldı.
Uyandığında karşısında uzun boylu mor ve parlayan gözleri olan bir yaratık vardı. çok korktu. yaratık birden bağırmaya Başladı "raaaaaaaaaaaaaaa" ve sonra birden ortadan kayboldu. Çok korkmuştu steve.
Aksam olmadan hemen bir kazma yaptı. kazma ile tasları kazdı. terden sırılsıklam olmuştu. şimdi bir yatak için neler vermezdi ki ? ama o da olacaktı. sadece sabretmesi gerekirdi. aksam oldu steve kulubesini korkudan ağaca yapmıştı... dalların arasında korkudan uyuya kalmıştı. Peki ya şimdi ne olacaktı ?

Beğenirseniz devam edeceğim... Hikayemi görsellerle de desteklemeyi düşünüyorum.
Beğenilerinizi esirgemeyin.
 


yarkin1234

YASAKLANDI
Mesajlar
91
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
14
Puanları
0
Eline Sağlık Arkadaşım çok güzel yazmışsın bence devam et zaten sıkılmıştım beni neşelendirdi biraz bu öykü Ve eğlendirdi Devamını Beklerim.:)
 

Üst