Adminler kapatabilir mi?

Sizce nasıl?

  • Süper!

    Kullanılan: 1 11.1%
  • Güzel.

    Kullanılan: 2 22.2%
  • Okunabilir.

    Kullanılan: 3 33.3%
  • Kötü.

    Kullanılan: 1 11.1%
  • Sen yazmayı bırak.

    Kullanılan: 4 44.4%
  • Konu kapanmıştır.

    Kullanılan: 3 33.3%

  • Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
Mesajlar
308
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
330
Puanları
0
Herkese merhaba. Bu gün bir hikaye yazayım dedim. Bölüm bölüm olacak. İkinci hikayem olduğu için biraz kötü olabilir. Minecraft ile ilgili değildir.
[Not: İlkini takip eden varsa, bir iki güne gelicek. Sadece biraz ara verdim. Ayrıca konuyu derliyorum.]
Gelelim hikayeye.
Ve...


Karakterler:
Sadece bölümde olanlardan bahsedilecektir.
Royal: Hikayenin baş karakteri. Siyah uzun saçları vardır. 18 yaşında genç bir çocuktur. Usta Morth tarafından eğitim almıştır. Hafif silah kullanıcısıdır. Aynı şekilde hafif sırh giyer.

En sevdiği şey: Savaşmak. En nefret ettiği şey: Küçük görülmek

Cray: Royal'ın abisidir. Aralarında sadece bir yaş fark vardır. Ailesinin tek sarı saçlı çocuğudur. 19 yaşında genç bir çocuktur. Vatanına ihanet etmiştir. Düşmanları Nighter ülkesinde bir generaldir. Kardeşi gibi hafif zırh kullanıcısıdır. Ama tek silah kullanır. Zırh giymez.

Bölüm 1:
Kendime yeni geliyordum. Gözlerimi açtığımda, kızıla bürünmüş bir gökyüzü gördüm. Omzuma bir ok saplanmıştı. Her yerim yara içindeydi. Fazla kan kaybetmiştim. Etraf bulanıktı. Ne olduğunu düşünemiyordum? Tam o sırada hatırladım. Savaşı... devam ediyordu. Nighterlerin, ülkemize yaptığı saldırı devam ediyordu. Ülkemizi savunmalıydık. Ben tek el kılıç kullanıcısı Royal! Çelikten yapılma iki kılıç kullanırdım. Erken yaşta gelişme gösterip askerliğe başlamıştım. 18 yaşındayım.Zırh kullanmayı sevmem. Ama gerekçe nedeniyle hafif zırh kullanırım. Hızımı düşürmemem gerektiğini düşünürüm. Tekini kaybetmiştim. Tek kılıçla savaşmalıydım. Yavaşça kalkmaya çalıştım. Etrafa bakındım. Diğer kılıcımı göremedim. Yerde yatan ölü askerlerden birinden hafif kılıç aldım. Genelde birbirinin ikizi olmayan, farklı kılıçlar kullanamazdım. Hafif olsa bile elime uymazdı. Ama bu kılıç pek bir sorun yaratmamıştı. Etrafdaki evler yanıyordu. Uzakta savaşan insanları gördüm. Koşmaya başladım. Tam o sırada arkamda bir ses duydum. "Royal! Demek ölmedin! Şahsen buna sevinmedim değil. Senin işini ben bitireceğim. Bu işi bitirme vakti de geldi!" Bu Cray'dı. General Cray. Genç yaşta güçlenmişti. Daha 19 yaşındaydı. Benim gibi hafif kılıç kullanıcısıydı. Ama tek kılıç kullanırdı. Yakın dövüşlerde bir ustaydı. Zırh giymezdi. Ama bu bir avantaj değildi. Çok hızlı davranırdı. Ayrıca o bana bütün eğitimimi veren abimdi. İhanet etmişti. Bir anda üzerime atıldı. Kılıcını savurdu. Geriye kaçmıştım. Ayağım! Aldığım yaralar sebebiyle ağrıyordu. [Agar.io'ydu] Kılıcımın tekini bıraktım. Sadece beni yavaşlatıyordu. Ona karşı hızlı olmalıydım. Tekrar kılıcını savurdu. Ben de savurdum. Kılıçlarımız çarpıştı. "Benimle boy ölçüşemezsin Royal! Sana bu eğitimi ben verdim." dedi Cray. "Hayır!" dedim. "Bana bu eğitimi abim verdi. O vatanına ihanet etmezdi!" Bana bakarak sırıttı. "Anlıyorum... Hâlâ göremiyorsun." dedi. Sonra beni geriye itti. Kılıcını hızla savurdu. Tam yana kaçarken ayağıma çelme takarak beni düşürmeye çalıştı. Elimle yere tutunup hızla geriye hamle yaptım. Son anda kurtulmuştum. Yere düştüğüm anda iş biterdi. Tekrar üzerime atıldı.Yere eğildim. Kılıcını yere savurdu. Koluma bir kesik atmıştı. Ama onca yaranın içinde acısını hissetmemiştim. Geriledi. Ayağa kalktım hızlıca. Cray. Savaşın seyrini değiştirebilecek kişi... derlerdi. Bakalım gerçekten nasılmış? Ben daha yeni başlıyordum.
Eğer beğendiyseniz ne mutlu bana. Okuduğunuz için teşekkürler.
 


AkanCe

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
1,113
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
117
Puanları
640
Hepsini okudum çok begendim
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
Mesajlar
1,820
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
942
Puanları
2,140
-Yanlış yerde kullanılan noktalama işaretleri.
-Paragraf nedir bilmez misin la sen?
-Karakterlerin hisleri YOK.
-Bir kişi savaşın ortasında kendini okuyuculara tanıtmaz.
-Bir kişi zaten hiçbir zaman tanıtmaz, okuyucunun olduğunu bilmiyordur çünkü. Zaman geçtikçe öğreniriz.
Kısaca hikaye değil, OneShot gibi bir şey olmuş bu, çok kötü çok!
3/10
 

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
Mesajlar
308
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
330
Puanları
0
Kötu oldu anlaşıla. Yeni bölüm gelmeyecek. Yine de okuduğunuz için teşekkürler.
 

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
Mesajlar
1,500
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4,490
Puanları
4,920
Ruh hali
Kötu oldu anlaşıla. Yeni bölüm gelmeyecek. Yine de okuduğunuz için teşekkürler.

Ağaçtan bir kez düştün diye de tırmanmayı bıraktın mı yoksa? Kötü olduysa kendini geliştir, niye kabuğuna çekiliyorsun? Daha iyisini yazana kadar devam et, zaten "daha iyi" serüveninin son bulmayacağını anlarken yazdıklarından zevk alıyorsan bir şeyleri başarıyorsun demektir.

 
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
daha çok beklersin burada tartışma ÇIKMADAN BU KONU KAPANMAZ ELEŞTİRİ YAPMALISIN YÖNETİCİLERİ YOKSA OLMUYOR
 

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
Mesajlar
308
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
330
Puanları
0
Her neyse. O zaman bir daha post atmayalım konuya. Zaten kendiliğinden ölür.
 

Üst