250 FPS Almama Rağmen Kasıyor? WT*?

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,305
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
227
Puanları
0
Oyunda en yüksek 250 fps alıyorum ortalama 190 kadar en az 170 normal oyunda. Ancak 2-3 saniyede bir tekliyor oyun oynanamayacak gibi değil ancak mcsg'de olsam dayınılamaz olacak şunun çözümünü biri göstersin yav.
 


sir_Galahad

Zombi Katili
Mesajlar
207
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
44
Puanları
0
250 fps yazısını görünce YUH Dedim Kasıyor Yazısını Görünce hehehe XD
 

Iskefiyeli

YASAKLANDI
Mesajlar
999
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
447
Puanları
590
Oooh maşaallah :D Ben 70 FPS alıyorum ortalama bazen sürekli 20 FPSye düşüp düşüp çıkıyor. Ama oyunu açıp kapayınca geçiyor.
 

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,305
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
227
Puanları
0
1.7.10'da var o problem tabii 1.7.10'da oynuyorsan
Tamam 1.7.5 e geçeriz o zaman. Bu arada beyler kasıyor dediğim gerçek kasma değil arada bir donar gibi oluyor bf4 ün netcode düzeltmesinden önceki hali gibi. Normalde 170-280 arası gidip geliyor.
 
M

MUHDE

Ziyaretçi
Sorunu açıklayayım ekran kartın saolsun fps 250 alıyorsun ancak işlemcin yeterli deil oyunda aniden bir farklılık olunca Bkz: Chunk loading Bkz: Server tarafından size chat yoluyla aktarılan bilgiler her neyse en basit secenek yasergon un dediği gibi optifine yüklemek oyun neden arada donuyora gelirsek yukarda açıkladığım gibi oyundaki ani değişiklikler yüzünden cpun fulleniyor fullenmesi sonucunda hala istediği işlemciyi alamayıncada hemencicik donuyor bu oynadığınız serverin çesitli plunginlerine veya çesitli oyuncularına bağlıdır chat oyunu zorlayan şeyciklerin içinde yer alır genelde çok fazla oyuncu arasında iseniz chat yoluyla en büyük kasmalar gerçekleşir ve ekran kartını zorlayan oyuncu haraketleri tabii ki ama söyle bir sorun var chattın kasma sebebi aslında chattaki verileri depolamasından geçer buda oyun dışı cpu kullanılmasına neden olur Bkz: Launcher son olarak ayarlarlardan işlemcini zorlayabilecek birçok şey var bunları kapatırsan daha iyi sonuç alabilirsin eyer bir sonuç alamadıysan optifine yükle oradan herşeyi low veya off yaparak tekrar test et yine işe yaramadı ise ana menüyü görünce görev yöneticisi (taskmgr) beyfendiden launcheri kapa.

Bkz: Ekran kartı ile işlemcinin orantısız olması
 

Üst