[1.10] 9+1 Parkur III - Serinin sonu! (TR) - Versiyon R4

System32

Demir Madencisi
Mesajlar
260
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
159
Puanları
0
(Versiyon R5) ÖNEMLİ! 9+1 Parkur III'ü bozan bir bug bulundu ve bu bug belirli yerleri oynamanızı engelliyor. Bu sürümde bu bug düzeltildi.

(Versiyon R4)
Tekrardan merhaba! Bu defaki bir bugfix falan değil, ancak daha çok bir düzeltme. Bu güncelleme, arkadaşımın ortalığa şaka amaçlı inşa ettiği bazı "değişik" izleri ve yapıları kaldırıyor -Çünkü yayınlamadan önce nasıl olduysa kaldırmayı unuttum- . Bu güncelleme, oynanış için çok önemli değil, ama videosunu falan çekiyorsanız yeni versiyonu indirirseniz sevinirim.

(Versiyon R3)
Merhaba! Çok önemli bir bug bulundu ve bu 4. bölümün oynanmasını engelleyebiliyor. Güncelleme yayınlandı. Haritayı çoktan indirenler şu komutu yazıp oyunlarına devam edebilirler:

/scoreboard players set @a level4bitti 0

Bu durumdan dolayı üzgünüm ve iyi eğlenceler!

***

9+1 Parkur serisinin üçüncü ve sonuncu haritası olan 9+1 Parkur III sonunda bitti ve indirilmeye hazır!



9+1 Parkur III, seriyi ve hikayeyi daha önce görülmemiş oynama teknikleri ve hikaye ile tamamlıyor. Bu harita, hikaye bazlı bir parkur haritası. Üçüncüsünü oynamadan önce hala oynamadıysanız ikincisini oynamanızı tavsiye ederim.

Ekran görüntülerini içeren web sayfası

YARDIM:
1-) Doku paketi çalışmıyor.
Harita klasörünün içindeki "resources.zip" dosyasını kendinizin ve çok oyunculu olarak oynuyorsanız arkadaşlarınızın "resourcepacks" klasörüne atıp herhangi bir doku paketi gibi seçmelisiniz. Emin olmak istiyorsanız indirme kısmından ayrıca doku paketini de indirebilirsiniz.

2-) Haritanın doğru çalıştığını sanmıyorum.
Haritayı Minecraft 1.10 ve alt sürümlerinde çalıştırdığınızdan emin olun. Eğer çok yüksek lag varsa da herhangi bir haritayı bozabilir, çok nadir olsa da. Çok oyunculu oynuyorsanız birbirinize yakın durmaya çalışın, tamamen çok oyunculu uyumlu yapmaya çalışmış olsam da hata yapmış olabilirim. Bug bulduysanız bana e-posta atabilirsiniz.

Parkurlar çok zor!
İki kere W'ya basarak koşmaktan vazgeçin.

..neler oluyor?

...

***
Söylediğim gibi, haritayı henüz yayınladım ve bazı bug'lar ve hatalar olabilir, bu durumda bana mesaj yazabilir veya bu konunun altına gönderide bulunabilirsiniz.

***
İNDİR
9+1 Parkur III İNDİR

***
Özel durumlar için doku paketi:
Doku paketi İNDİR
 


Son düzenleme:

Gokhan_Ay

Taş Madencisi
Mesajlar
70
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
20
Puanları
150
Eline Sağlık Harita Güzelde Parkurlarda Kötüyüm :(

Eline Sağlık Harita Güzelde Parkurlarda Kötüyüm :(
 

System32

Demir Madencisi
Mesajlar
260
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
159
Puanları
0
(Versiyon R3) Merhaba! Çok önemli bir bug bulundu ve bu 4. bölümün oynanmasını engelleyebiliyor. Güncelleme yayınlandı. Haritayı çoktan indirenler şu komutu yazıp oyunlarına devam edebilirler:

/scoreboard players set @a level4bitti 0

Bu durumdan dolayı üzgünüm ve iyi eğlenceler!

***
(Versiyon R4) Tekrardan merhaba! Bu defaki bir bugfix falan değil, ancak daha çok bir düzeltme. Bu güncelleme, arkadaşımın ortalığa şaka amaçlı inşa ettiği bazı "değişik" izleri ve yapıları kaldırıyor -Çünkü yayınlamadan önce nasıl olduysa kaldırmayı unuttum- . Bu güncelleme, oynanış için çok önemli değil, ama videosunu falan çekiyorsanız yeni versiyonu indirirseniz sevinirim.

Tekrardan üzgünüm ve iyi eğlenceler!
 

Jakinda

Blind Bandit
Mesajlar
563
En iyi cevaplar
7
Beğeniler
587
Puanları
1,460
Ruh hali
Bölüm 5 i bir türlü geçemedim. Ben de hileyle biraz bitirmiş gibi yaptım ama sonraki seviyeler bozuldu bu sefer oynamaktan vazgeçtim. Bölüm 5 de farklı bir lobiye atıyor en yukarıya çıkıyorum E yazan yere gidiyorum ışınlanıyorum orada bir yerde ufak parkur var bitiriyorum hiçbir şey olmuyor en sonra 5.bölümün komut bloklarıyla bitirdi olarak saydım kendimi bu sefer bozuldu.
 

System32

Demir Madencisi
Mesajlar
260
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
159
Puanları
0
(Versiyon R5) ÖNEMLİ! 9+1 Parkur III'ü bozan bir bug bulundu ve bu bug belirli yerleri oynamanızı engelliyor. Bu sürümde bu bug düzeltildi. Ve @Mr_ArifK 'nin dediği şey değil, siz hile yaptığınız için bozulmuş. Onun dışında güncellemeniz gerekiyor ne yazık ki. Haritanın bu inişli çıkışlı yayını için özür dilerim.
 

Üst