En Sevdiğiniz Oyun Hangisi?

craft_man

Shia LaBeouf
Mesajlar
45
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,293
Puanları
0
Evet arkadaşlar, bu konu altında en sevdiğiniz oyunları, oyunla ilgili düşüncelerinizi v.b konulardaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. :)
 


CreeperLord

Kömür Madencisi
Mesajlar
139
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
14
Puanları
0
Minecraft
Anlatamam ömrüm biter.

Roblox
Her türlü oyun yaratılabildiği için

Transformice
Sevmiyorum ama sıkılınca bi giriyorum çıkamıyorum :D

Portal
1-2 yılımı alır anlatmak

Rotmg
ÇOK GICIK BİR OYUN!! Ama girincede tüm gün oynuyorum :D
 

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
Mesajlar
984
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
672
Puanları
1,490
Ruh hali
KnightOnline: Oyun hayatımın büyük bir bölümünü kaplamış bir oyun.
Dota2: Tam olarak oynayamasamda sevdiğim bir oyun. (proyum artık:D)
TF2: Koyver gitsin, yılda bir giriyorum.
SAMP/MTA: Bir zamanlar başlayıp 1 haftadan kısa sürede bıraktığım gta mp ler.
AION: Bir Wow olmasada inanılmaz karmaşık bir oyun. Kanat manat var ve paralı.
 
Son düzenleme:

JennaLouise

Kömür Madencisi
Mesajlar
109
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
11
Puanları
0
League Of Legends:Zaman geçirmek için güzel bi oyun
Team Fortress 2:Canın sıkıldığında gir oyna gayet eğlenceli
Minecraft:Mod olmayınca yapacakların kısıtlı kaldığından modla doldurduğum bi oyun
PokeMMO:GBA Pokemon Fire Red'in online oyunu hala eğlencesi aynı *-*
 

umut573

Marangoz
Mesajlar
61
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
22
Puanları
0
Minecraft: Anlatma gereği duymuyorum. :D
Dayz: Öncelikle Dayz ayrı bir oyun değil. Arma II'nin bir modu. Oyunu kurabilmek için hem Arma II hem de Arma II: Operation Arrowhead oyununa sahip olmanız gerekir. Eğer ben tek tek satın almak istemiyorum diyorsanız Arma II: Combined Operations diye ikisini de içinde barındıran oyun paketi Steam'de satılmakta. Fiyatı da teker teker almaktan daha ucuza geliyor.
Her neyse ben oyunu anlatayım. Arma II çoğunuzun bildiği gibi (bilmeyen kendini bir yerlerden atsın) son derece gerçekçi bir savaş simülasyon oyunu. Nasıl son derece gerçekçi? Diğer FPS'ler gibi 5-10 kurşunda ölmüyorsunuz. Silahına göre de değişir tabi ki; ama maksimum 3-4 kurşuna ölüyorsunuz. :)
Oyun 24 saat gerçek zamanlı değişen bir oyun. Yani gece-gündüz farkları gerçek zamanlı!!! (bazı serverlar sadece gündüz yapabiliyor)
Oyunun ana teması şu: Zombi kıyameti kopuyor ve siz yaşamınızı idame ettirmek zorundasınız. Oyundaki karakterinizin ihtiyaçları olacak: Su, yemek, kan (vurulduğunuzda veya zombi saldırdığında kan kaybınız başlayabilir, bunu önlemek için bandaj kullanmalısınız), kemik kırığı, vücut sıcaklığını kontrol altında tutma vs.
Bunları uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Oyun haritası son derece geniş. Öneri vermek gerekirse; tek başınıza biraz zorluk çekebilirsiniz, arkadaşlarla oynamak en iyisi :)
Eğer başlayacak varsa benimbildiğim bir Türk Dayz teamspeak server'ı var. Özel mesaj ile ulaşırsanız sevinirim. :)
 

Crowley07

Nether Yerlisi
Site Yöneticisi
Site Danışmanı
R. Sorumlusu
Mesajlar
2,092
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,696
Puanları
4,920
s2 sonsilah
horde 2
gta 4
left for dead 1.2
the walking dead in oyunu :)
 

DeGeT

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
22
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
Minecraft:Grafikleri kötü oyunların ilk aşkı.
 

mstkmlnr

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
s2 son silah:gerçekçi bi online oyun vurunca kan fişkırıyor.
far cry 3: adamlar nasıl bir oyun yapmış? çok nefisssss
 

antalyalee :D

Kömür Madencisi
Mesajlar
104
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
7
Puanları
0
1->Half-Life, Valve Software tarafından geliştirilen 1998 yılının en iyi oyunu seçilmiş FPS bilim kurgu oyunu. Sierra Studios tarafından19 Kasım 1998'te dağıtılmaya başlanmıştır. Oyun daha sonra PlayStation 2 için uyarlanarak 14 Kasım 2001'de piyasaya sürülmüştür. Eski Microsoft çalışanları tarafından kurulan Valve, ilk başlarda bir dağıtımcı bulmakta zorlanmıştır. Sierra On-Line üç boyutlu aksiyon oyunu yapmaktaki ilgisini açıkladıktan sonra Valve ile anlaşmıştır. Oyunun kamuoyuna en geniş duyuruluşu1997'deki E3 olarak da bilinen Electronic Entertainment Expo yani Elektronik Eğlence Fuarı'nda olmuştur. Oyun, Microsoft Windowsiçin tasarlanmıştır ve Valve tarafından Quake motorunun geliştirilmiş bir versiyonu olan GoldSrc adlı grafik motorunu kullanmaktadır.
Half-Life oyununda oyuncu, Dr. Gordon Freeman adlı yeni mezun bir kuramsal fizikçiyi canlandırmaktadır. Oyun, yanlış giden birışınlanma deneyinin ardından Dr. Freeman'ın içinde bulunduğu yeraltı gizli araştırma tesisinden kaçışını konu alır
Half-Life bir FPS oyunudur, yani oyun ana karakterin görüş açısından oynanır. Oyunun ilerleyebilmesi için oyuncunun gerekli bulmacaları çözmesi ve aksiyon bölümlerinden canlı çıkabilmesi gerekmektedir. Half-Life, yazılı ardışıklığı kullanır. Yazılı ardışıklık terimi, video oyunlarında oyuncunun bir hareketi veya bir yere varması ile harekete geçen önceden belirlenmiş olaylar dizisine verilen addır. Örneğin oyuncunun kilitli bir kapıyla karşılaştığında bir uzaylının o kapıyı kırması gibi küçük bir olaydan öyküyle ilgili önemli bir noktaya varılır. Oyun, rastlantılar sonucu uç uca eklenmiş olaylar bütünü gibi görünmektedir. Aslında hepsi önceden planlanmış ve zamanı ayarlanmış olaylardır. Birçok FPS oyununda kesit sahneler kullanılır. Bu kesit sahnelerde oyunun ve öykünün ilerleyişiyle veya arka planla ilgili bazı bilgiler oyuncuya aktarılır; ama Half-Life bu yöntemi kullanmaz. Bu durum da oyuna çok büyük bir gerçekçilik katmıştır. Oyuncu gerçekten o bilim adamı Dr. Gordon Freeman'ın yerindedir, sadece onun gözünden görür ve hiçbir şeyden haberi yoktur; öyküyü kavramada ve bulmacaları çözmede tek başınadır. Bütün oyun sadece yazılı ardışıklıkla ilerler, oyuncu da Dr. Freeman'ı hiç dışarıdan göremez, tüm oyun Dr. Freeman'ın gözünden aktarılır. Half-Life'ta seviyeler veya bölüm bitimleri/başlangıçları yoktur, oyun bölümlere ayrılmıştır ve bölüm geçildiği zaman ekranda yeni bölümün adı görünür ve kaybolur, ilerleyen öyküye hiçbir müdahale olmaz. İlerleyiş, yüklemeler dışında sadece birkaç yerde kesilir. Bunlardan birisi, ABD askerlerininDr. Gordon Freeman'ı tuzağa düşürdükten sonra bayıltıp esir aldığı bölümdür. Bir diğeri ise oyunun sonunda final sahnesinin [Nihilanth] öncesinde gerçekleşir.

2-> c & c 3 kane's wrath benim için en iyi oyunlardan biri bu oyunun senaryosu müthiş ama half life kadar deil


3-> call of duty modern warfare 2 bu oyun benim için iyi oyunlardan ama ilk 3 çe giremez


4-> counter strike 1.6 en çok multiplayer olarak oynadıgım oyundur kingofcsden yüklemiştim kingofcs serverlerinde muhtemelen görmüşünüzdür nickim: ,empty


5->minecraft anlatamam ömrüm yetmez

edit: sonra ilk üçü yazacam
 

Excuted

-Calibre-
Mesajlar
615
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
270
Puanları
0
Call of duty6 modern warfere 2:
Mw3ü önermem oynadığımda manyak derecede hayal kırıklığına uğraşmıştım.Ama mw2 muhteşemdi
Minecraft:Diğer oyunları oynamama izin vermiyor!
Crysis3:Tek kelimeyle MUHTEŞEM!!!grafikleri ayrı bir şey zaten
Assasins credd brrotherhood: bu ve bundan öncekiler iyidi ama revelationdan sonra sapıttılar.çok zevkli bir oyun.
 

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
Mesajlar
984
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
672
Puanları
1,490
Ruh hali
1->Half-Life,Valve Softwaretarafından geliştirilen1998yılının en iyi oyunu seçilmişFPSbilim kurguoyunu.Sierra Studiostarafından19 Kasım1998'te dağıtılmaya başlanmıştır. Oyun daha sonraPlayStation 2için uyarlanarak14 Kasım2001'de piyasaya sürülmüştür. EskiMicrosoftçalışanları tarafından kurulanValve, ilk başlarda bir dağıtımcı bulmakta zorlanmıştır.SierraOn-Line üç boyutlu aksiyon oyunu yapmaktaki ilgisini açıkladıktan sonraValveile anlaşmıştır. Oyunun kamuoyuna en geniş duyuruluşu1997'dekiE3olarak da bilinen Electronic Entertainment Expo yani Elektronik Eğlence Fuarı'nda olmuştur. Oyun,Microsoft Windowsiçin tasarlanmıştır ve Valve tarafındanQuake motorunun
Adam wikipedia.org beyler :D
 

Üst