Türk Oyuncu Forumu - Gamer.Com.TR

LifeMCServer
LifeMCServer
Hosting sana kalmış. RAM olarak 1-3GB arası bir RAM le başla. Lag oluyor diye falan RAM arttırma sakın. OutOfMemoryError yemediğin sürece arttırma. Lag oluyorsa almanya lokasyon iyi bir işlemcili makineye geç. RAM'i maximum olarak tek sunucu için 5GB'da tut.
LifeMCServer
LifeMCServer
Hosting konusuna tekrar değinmem gerekir ise ben Batihost kullanıyorum. Alternatif önermem gerekir ise forumun sponsoru olan Rabisu var. İlk açıldığı sıralar denemiştim bir problem yaşamadım. Bir de Keyubu duydum son zamanlarda fiyatları verdikleri ekstralar vesaire gayet güzel. Tam detaylı araştırıp kendim denemedim fakat bu üç hostingden birini önerebilirim.
LifeMCServer
LifeMCServer
Üç hostingden birini önerebilirim derken üçünden birini seç yani. Ben sana şurdan aç kesin falan diyemem. Dediğim gibi sen kendine göre fiyatına ekstralarına bak forumdan konuları araştır vesaire bi şekilde seçimini yap. Zaten senin sunucun iyi olduktan sonra hostingin fazla önemi yok. Her hosting aynı zaten. Lag ve RAM konusunu ilk mesajda açıkladım. Başarılar.
RubySky
RubySky
yazmak istedim yardımım olur belki . Keyubu kullanmaktayım gayet güzel bir hosting eğer reklamlara para verecek durumda değilsen keyubunun reklamlarından yararlanabilirsin .
BorakanT
BorakanT
Keyubu kaliteli değil. Ben Batihosttan aldım bile.
  • Beğen
Reactions: Exkaar
LifeMCServer
LifeMCServer
Tartışmanıza gerek yok. Kendinize en uygunu alın. Kaliteden lagdan korkmayın. Yukarıda fikirlerimi belirttim.
BorakanT
BorakanT
Teşekkürler Mustafa. Ben sunucuyu 6GB aldım. Builder tamam. Plugin açısından GroupManager başka bir paketten alıntı. Bir de askyblock ve essentials. Reklam konusunu nasıl yaptınız siz @LifeMCServer
  • Beğen
Reactions: Exkaar
LifeMCServer
LifeMCServer
Reklam yapmadım veya almadım. Forumlara konu açtım. Kendi sitemi ve forumumu açtım, vesaire vesaire. Kendimce hedeflerime ulaştım. Sunucum başarılı. Oynayan oynar. Kimseye yaranma gibi bir derdim de yok. Karalayanlar da umurumda değil açıkcası. Eğer çabuk yükselmek istiyorsan reklam vesaire satın alabilirsin getirileri olur fakat sunucun her türlü kaliteli olmadığı sürece geri düşersin.
BorakanT
BorakanT
Vay bee, adamın sözleri bile kaliteli. Biz kaldık hazır paketlere, ezik sunuculara. Vallaha bu işlere para giriyor bide. Forum açmak site sunucu derken en aşağı aylık 150TL falan diye düşünüyorum. Site ve sunucu benim 60TL. Ben hayatımda satış yapamadım. Kaliteli sunucu yapamıyorum. Bana yardım edersen sevinirim ama takdirine kalmış böyle şeyler.
  • Beğen
Reactions: Exkaar

Üst