aradabir007 Anma Başlığı

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
Mesajlar
121
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
152
Puanları
0

Saat 03.00sularında @aradabir007 adminimizi kaybettik. Ne kadar sevinenler olsa da onunda bizim gibi biri olduğunu unutmayalım. Kendisi çok eğlenceli biriydi. Onu anmak isteyenler postuna yapıştırarak gül resmi koyabilir ve aradabir hakkında konuşabilir.

SENİ UNUTMAYACAĞIZ ARADABİR

"Haters gonna hate"
 


Bestia II

Taş Madencisi
Mesajlar
94
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
140
Puanları
240
Kendisinin şahsen foruma bayağı katkısı oldu çok iyi bir yetkiliydi hemen hemen her üyeyle ilgilenmeye çalışırdı fakat beni foruma karşı kötü şeyler beslememi sağlayan şeylerden en önemlisi 30 Ağustos Zafer Bayramının konusunun ana sayfada açılmaması.O zaman neredeydin @aradabir007 ? Teorik red stoncunun konusu ana sayfada duruyor da Zafer bayramı onun bunun çocuğunun yaptığı bir şeyden daha da mı önemsiz?
 
Son düzenleme:

LordTs

Umut
Emektar Üye
Mesajlar
1,450
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,885
Puanları
3,190
Diğer command block bilginlerinin canını dişine takıpta yaptığı icatları değil teorik redstone'cunun 1 komuttan ibaret saçma bir şeyi anasayfa konusu yapıyor.Söyleyin bana bu reklammı değilmi?
Değil adam zaten belirtmiş varsa bildiğiniz Güzel bir iş yapan bana söyleyin onları da paylaşalım diye burada bilip bilmeden iki üç noob un yorumunu okuyup aradabir007 reklam yapıyor diye konuşma.
 

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
Mesajlar
1,703
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,201
Puanları
3,090
Ruh hali

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
985
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
-12
Puanları
0
:sgül: Farklılık yaratıp bunu koyayım.
 

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
Mesajlar
381
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
253
Puanları
900
Herkes @aradabir007 Tolgahan'a craft_man diyor, şimdi olaya bir anlamlı dilde bakalım.
Daha düne kadar yan çarını izliyordu forumda diyelim. Şimdi neden izlemiyor, neden bıraktı? Bir olay oldu ki bıraktı. Adam kendi yan çarını emekli olunca izlemeyi neden bıraksın ki? Hem @craft_man olsa nerenize batacak? Yani sizi neden ilgilendirir bu durum? Forum sizinmi dingonun ahırı mı bura? Bilmeden etmeden konuşuyorsunuz. Hiç @craft_man @aradabir007'ye benziyor mu allah aşkına? Nedir bu yan çar meselesi? Açtı diyelim, siz ne karışıyorsunuz hani size batıyorsa söyleyin. O yüzden lütfen Tolgahan'a karışmayın da adam huzurlu emekli olsun.
 

Üst