TuranCraft Rezaletleri,Haksızlıkları,Adaletsizlikleri

ShockS

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
10
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
580
Konuyu herkesin anlayabileceği gibi yazılmış, tekrar düzenlenmiştir.
Öncelikle herkese selam TuranCraft.nitrado.net adlı serverin rezilliklerinden bahsedeceğim.
Öncelikle server bir rezalet, hiçbir yapı yok arena berbat faction ile alakası yok serverin, adalet kavramı yok.
Neden peki bu karalamayı yapıyorum ? Öncelikle şunu söylemeliyim ki çok fazla sabır ettim alttan aldım fakat artık burama kadar geldi ve rezaletlerini anlatmak için uzun bir süreden sonra tekrar bu siteye giriş yaptım.Herneyse konumuza gelelim.Bu serverde online oyuncu sayısı
1-)30 kişiyse 15'i Rehber,UstaRehber vs. peki bundan banane diyeceksiniz fakat bu rehberlerde susturma,hapishane yetkisi var şimdi eee tabii olacak dediğinizi duyar gibiyim, evet olacak peki /atma (Kick) yetkisi ? olabilir diyebilirsiniz, fakat bunu suistimal edenlerde olabilir.Pekii nasıl suistimal ederler mesela arenada vs atıyoruz, iyi güzel hoş peki bu CombatLog (Savaş sırasında oyundan çıkınca item düşme) Eklentisini bilmeyen yoktur, peki bunlar ne yapıyor arkadaşları bize bir defa vuruyor ve sonra bizi /atma (Kick) komutuyla serverden atıp eşyalarımızı alıyorlar çok güzel eşya kazandırmış oluyoruz.

2-)Peki bu rehberler başka neler yapıyor ? Neler yapmıyor ki millet bana ana bacı sövüyor, ben iplemiyorum sabrım taşıyor sonra ben en ufak argo kelime kullanınca hemen mute yiyorum, Çekemiyorlar hapishane atıyorlar.
3-)Ayrıca serverde 7-8 tane Kurucu var bu andavallar arkadaşlarına Kuruculuk veriyor 1 tanesi arkadaşlarını çağırıyor ve Kuruculuk veriyor, ve kıçlarını kaldırıp servere bulaşıyorlar.
4-)Gelelim en büyük nedenime; Öncelikle ben hiçbir şekilde VIP olmadım, herşeyi kendi emeğimle kastım koruma 10 setim ve keskinlik 10 kılıcım var elimde, koruma 10 set'in verdiği özellikler ile canım 40 oluyor.Yani 40 kalp oluyor,ayrıca can taşı basıyorum ve 45 kalbim oluyor.Herneyse gelelim hemen olaya bir tane eleman var Hile vs Hile atıyoruz (Serverde yasak değil!) herneyse bu herifin zırhlarına baktım Koruma 7 set güzel iyi hoş Keskinlik 7'de kılıcı var bendede dediğim gibi Koruma 10 set ben bunu alamazmıyım şimdi ? Arada 3 büyü farkı var fakat sonuç öyle olmadı, Kurucu denen bir alagavat gelmeden önce ben bu şahısı vs'ye çağırdım bekle dedi gelicem birazdan tamam dedim bekliyorum..Sonra Kurucu denen alagavat servere girdi gel bakalım dedi arenaya geçtik herneyse vs'ye başladık adam bana tek vuruşunda 12 Kalbimi götürdü.İnanmayacaksınız ama 45 kalpli beni 5 saniyede kesti.Peki ben buna isyan edip sohbetten yazdım Kurucu denen şahıs /effect ile arkadaşlarına güç 10 verip adaletsizlik,haksızlık yapıyor diye..Fakat o eleman ne yaptı biliyormusunuz sınırsız susturdu ve sınırsız hapishaneye attı.

Anlatacaklarım bu kadar arkadaşlar, sonuna kadar okuyanlara sonsuz teşekkürler.Anlayabileceğiniz şekilde anlatmaya çalıştım ve Türkçemizi iyi kullanmaya gayret gösterdim.
Bu serveri oynamayın haksızlığa uğramayın.Yukarıdaki ilk 3 Madde umrumda bile değildi fakat bu Kurucuların yaptıkları çok dokundu bana ve paylaşma isteği duydum.Böyle serverlerde oynamayın arkadaşlar esen kalın.

Seviyeli Yorum Yapana Seviyeli Yanıt Verilir.
 


Son düzenleme:

JastRekt__

Kömür Madencisi
Mesajlar
120
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
26
Puanları
110
Dedikleriniz doğrusya, TuranCraft utanın!
 

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,351
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
1,190
Puanları
3,300
1- Küfür/Hakaret Kullanımı

Aile dostu bir forum olarak tüm içeriğimizin bütün yaş gruplarına uygun olması gerekmektedir. Uygunsuz içerik barındıran tüm gönderiler ceza almanıza neden olabilir. Bunlara; resimler, videolar, otomatik sansürlenen kelimeler (****), kendi kendinize sansürleme (a.../s***r), farklı forumlarda kullanılan sansürleme türleri ve kısaltmalarda (bs) dahildir. Ayrıca bu forumda her üye eşittir, kimse kimseden daha üstün değildir. Her ne sebeple olursa olsun başka bir üyeye hakaret etme, küçük görmeye hakkınız yoktur; "yavrucum" "aslan parçası" gibi hitaplar kullanmayınız. Yaptığımız yorumlarda üslubunuza dikkat ediniz.

Lütfen hakaret kullanımından kaçınalım.
 

Üst