Rise Of Realms MMORPG | PROJE İPTAL EDİLMİŞTİR

muradza

Marangoz
Mesajlar
45
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
12
Puanları
110
1 2 senemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:rank::sinirli::(:öl:

  • konu oldumu
 

Faunne

Team Fergus
Mesajlar
152
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
175
Puanları
0
Server açılmamış ama sunucular bölümünde, konunun kaldırılması gerek
 

Leqo

MineKnight MMORPG
Mesajlar
139
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
115
Puanları
490
Ruh hali
Hakkaten kapanması lazım artık bu konunun..
 

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
936
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
400
Puanları
990
Ruh hali
Aynen kapanması lazım. Madem 1-2 yıl sonra açılcak kapanması gerek.
 

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
Mesajlar
984
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
672
Puanları
1,490
Ruh hali
Konunun kaldırılması ile ilgili mesajlarınız üzücü açık konuşmak gerekirse. Forumda 2013 yılında yaklaşık 1 yıl görev yaptım. Bugüne kadar yüzlerce büyük sunucu projesinin hazırlık konularına şahit oldum. "Açılmamış sunucunun konusu mu olur?" şeklinde bir soruyla neden sadece bizim konunun karşılaştığını merak etmekteyim. Eğer birilerinin zoruna gidiyorsa ne mutlu bize. Konuların arasında eski bir konunun yer alması hiçbir şekilde normal bir kullanıcıya zarar vermeyecektir, bunu hepimiz biliyoruz.

Gel gelelimki faruğun (Crookier) yapmış olduğu 1-2 yıla açılacak şakasına. Sunucu ile ilgili resmi duyuruları her zaman "Ranork" ismi ile paylaşmaktayız. Ekipten arkadaşların paylaşmış olduğu şaka amaçlı mesajların sunucu ile direk olarak bir bağlantısı bulunmamaktadır. Sürenin uzumasından dolayı kendi kendimizle bile dalga geçiyoruz. Ek olarak ekip içinde "Sunucu bu dönem içerisinde açılmazsa herkes yoluna gidecek ve proje iptal edilecek" şeklinde bir anlaşma yapmış bulunmaktayız. Anlayacağınız üzere 1-2 yıl daha sürmesi gibi bir durum söz konusu değil.

Sunucu ile ilgili kişisel bir probleminiz varsa lütfen bana özel mesajdan veya skype adresimden ulaşın. Her türlü tartışmaya ve eleştiriye açığız. Bilmeyenler için skype adresim "Ranork_" dir.

Özet olarak konunun forum kullanışı açısından bir sorun oluşturmadığını düşünmekteyim. Eğerki görmek istemiyorsanız, benim profilimde bulunan 'göz ardı et' butonunu kullanınız.

İyi Forumlar.
 
Son düzenleme:

Üst