Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,442
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
612
Puanları
1,390
Açıkçası millete tecavüz edip,katleden kişiler hapse atılmıyorken bunla uğraşcaklarını sanmam


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

KeremPvo

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
24
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
7
Puanları
0
Bu adam benim sunucumada dadan dı neyse ben gerekeni yaptım dadanamıyor artık :D ona güzel bir şey yaptım yakında açıklarım kendini bir şey sanıyor :)
 

TheKordon

Kömür Madencisi
Mesajlar
123
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
28
Puanları
0
Troll? Adalet sarayı, resmi paylaşarak mahkmeye vermek olmuyor. Mahkeme'ye verdiğinize dair bi' kanıt elinizde mevcut mu?
kanıtlamak zorunda değil kardeş yapıp yapmadığıda seni ilgilendirmez o olay sunucuya saldırdığı iddia edilen kişi sslerde kanıtlıyor zaten.



Not :... edit
 

Pyme

-__-
Mesajlar
477
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
359
Puanları
0
Hevesini kırmak için değilde bil diye söylüyorum.
Birincisi bir kurum değilsin. Bilişim suçlarındaki polislerin daha ciddi işleri var . İlgilenmezler.
İkincisi reşit değilsin. Tek başına gidip dilekçe verremezsin. Bu yasaları ben koymadım. İşlem yapmak için reşit olmak gerekiyor.
Üçüncüsü ve en önemlisi mucize olsa , polis cidden işlem yapmaya karar verse ve davaya dönse iki yıldan önce sonuçlanmaz. Sonuçlansada karşı taraf 18 yaşın altındaysa uyarıyla serbest bırakılır. Sen dışardan fotoğraf çekmişsin. Ben kapı gibi vergi levhamızın fotokopisi + ehliyetimle + flash bellekteki loglarla gidip dilekçe verdim , şikayette bulundum. Hala ses seda yok. Bu ülkede adalet sistemine güvenmek malesef biraz aptalca. Vergisiz binlerce satış yapsan bile başın belaya girmez. Bizzat 3. şahısların durumuna şahit oldum.
Bunlarla uğraşacağına kendine sürekli düşman edinme öncelikle. Donanımsal ddos koruması veren sunucular kullan. Anti join bot yerine işletim sistemiyle ip banlamasını öğren. O zaman bu kadar strese girmene gerekte kalmaz.
 

YusufCoskunsuK

KingFaction
Mesajlar
58
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
55
Puanları
240
Ruh hali
Şu Konuya Açıklık Getireyim.
Yaş 17 Seninlede Skype'da Konuştuk Çeneni Kapatıcaksan Sana Bir Daha Saldırı Yapmıyacagımı Söyledim Ve Tadlıya Bagladık?
Sen Burada Gelip Millet'e Haddini Bildirdim Gibi Konular Acarak Bir şey Yapamazsın.
KingFaction Her Daim 1.8 Sade Faction Sunucularından Daha Kalitelidir. Bunu Online Sayımızla ve Tasarladıgımız Sistem Veya Pluginlerle Görebilirsin. Dostum Sen Hayla Tabela'ya Tıklayıp Işınlanma Olayını Essentials Ile Yapıyorsun... Ve birçok Faction Serverinden Geri Kalmış Durumdasın. Saldırıları Her Hangi Makine Veya ddos Saldırısı Ile Yapmadıgımı Belirttim MineCraft'ın Açıgından Yararlandım. Istedigin Her Yere Şikayet Edebilirsin. Türkiye'de Adalet Aramak Kerh*ne'de Bakire Kız Aramaya Benzer Bunu Şu Küçük Beynine Sok Dostum. - opcemiyeti
 

Üst