ThunderKingdom Survival server/ 32gb ram /ipeksi kazma / Rpg / GlobalMarket / Tamamen emek.

Mustafaliko_

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
10
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Thunder Kingdom;

Tarih efsaneleri yazar. Ya efsane ol, yada tarihi yazan sen ol.

Diğer hapishanelere göre bu bakımlı ve temiz hapishanede 2. ayın son haftalarındasın.. Burası senin için dışarıdan gözükenden daha konforlu. Bir rivayet vardır. Kralın hiç konuşmadan sadece görevlerini yapan, paralı askere benzeyen korkusuz muhafızları bu hapislerden çıkmış! Gün ışığının doğduğunu muhafız değişimden anlayarak gözlerini araladıktan bir kaç dakika sonra muhafızlar seni ve bir kaç kişiyi daha yanına çağırarak Kralın huzuruna götürüyorlar ; Kral yüksek ve kendinden emin bir ses tonuyla herkese içeriye girme suçunu söyledikten sonra anlatmaya başlyor.. "Burası diğer hapishanelerden farklı, siz şanslı kişilersiniz. Fakat bu bazılarınız için aynı şekilde şans olmayabilir, hayatta kalmayı bilmeyenler için." Kral bir tebessüm attıktan sonra "Zaten pek bir seçim şansınız yok, bazılarınız denemeden diğer hapishaneye aktarılacak, bazılarınız ise hayatta kalmayı deneyecek. Sonunda ne mi olacak ? Hayatta kalanlar bu şehrin güvenliğinden sorumlu tutulup, hayatlarına biraz daha sakin devam edecek." Kralın bu sözleri seni o kadar etkilemiş olsa gerek aklında ne yapacağını nasıl hayatta kalacağını belirlemiş gibisin, bu yolda tek ya da arkadaşlarınla savaşmak sana düşmüş ! Bir ünvan ve yeni bir yaşam için kim savaşmak istemez ? Belki bir muhafız, belki daha fazlası..?

Pekala, bu hayatta kalma işi neden mi kulağa korkunç geliyor ? Sen o hapishanedeyken dışarıda çok değişti, veba oldukça yayıldı ve insanlardan bir ırkta veba ölümsüzlük kazandı. Yürüyen ölüler denildi onlara, etleri çürüyor, kalpleri duruyor fakat içeride ki bakteriler kendini yenileyip yeni bir yaşam kurmayı başarıyor, bu ırk hangi ırk mı ? Bu hala araştırma aşamasında, kurbanlar veriliyor.. Kafanı saraydan dışarı çıkardığın an farkedeceksin, büyük duvarlar örüldü. Artık büyücüler ve papazlar yardımıyla şehirden çıkış sağlanıyor, duvarların ne kadar sağlam olduğu tartışılır fakat bir kaç küçük saldırıdan başka büyük saldırı olmadı, kralı da korkutan bu olsa gerek, hastalığa yakalananlar nerede birikip nerelere saldırıyor, sıra ne zaman bize gelecek ? Duvarın ardında bu hastalık su gibi akıp yayılırken bu içeride kişiler ne kadar koruyabilir..? Ormanda asiler hala yaşamını sürdürüyor, mağaralarda ağaçların üstünde kayadan birliklerinin içinde. Kralın henüz asilerle bir sorunu olmasada, yeni bir asi ayaklanması kralı korkutmadığını düşünsede insanlar, korkutmalı. Pekii kral seni dışarıya saldığında sen ne yapacaksın ? Krala ihanet edip asilere mi katılacaksın ? Yoksa kral, şehirde ki aile ve dostların için mi çalışacaksın ?

Bu sana verilen bir şans bu şansta sana verilen birçok yol var pekii senin yolun hangisi ? Yeni bir asi birliği ? Ormanda yeni bir yaşam ? Ormanda hırsızlık ? Ya da bir ticaret ustası, kim bilir? Kral için yeter ki kılıç tutan birisi ol, belki de krala karşı koyup asilere katılacaksın, ya da kendi asi birliğini kuracaksın. Belki de yerin altına ineceksin, yerin altı demişken.. Sen içerideyken sebepsiz bir nedenden bir kaç kişinin madene gittiği görüldükten sonra madende bir göçük oluştu, madende yerde bulunan bir günlükte şu sözler yazıyordu;


"Yine bir kabustan sonra nefes nefese olan bir, penceremden yatağımın köşesine vuran gün ışığı ve o ışıkta dans eden tozları, aman ne güzel. Her zaman ki gibi yatağımı hızlıca toparladım, bilirsin yatak önemlidir. Ve bugün de geleneği bozmadan aç karnına suyumu içer içmez kahvaltımı hazırlamaya başladım, yine gösterişli bir kahvaltı değildi tabii ki. Kahvaltımı yaparkencamdan bakarak bugün ilk defa Cesis'i düşündüm, başka bir kasabada yaşamak ister miydim diye, böyle bir kasaba acaba var mıdır diye bugüne kadar başka kasabaya gitmişliğm az vardır, onu da ben hatırlamam. Bu kasaba benim için başka bir yerde, ormanı harika, insanı güzel, bir manzarası var keşke gözlerin olsa. Hızlı adımlarla bugünde pazara doğru yürüdüm, sebzelerimi kaptığım gibi direk evime geldim. Her gün ki tozlu iş kıyafetlerimi üstüme giydim ve yavaşça evden yavaş adımlarla çıktım. Bekar hayatı artık canımı sıkmaya başladı, hani bende evlensem.. Tabii onun için bir kız lazım he birde kralın izni, 20 yaş altı evliliğe hiç hoş bakmıyor bu kral, umarım bu yazdıklarımı okumaz ama cidden kral 20 yaşın altındayken ne yaptı ki, zengin tabii kızlar elinin altında."

Yer altı yer üstünden daha tehlikeli kendine dikkat et.
Thunder Kingdom'dan Fotoğraflar..





Server bilgi:

Thunder kingdom bir survival hayatta kalma serveridir. Kesinlikle yetkillilerden item yardımı,vip yaparsan reklam yaparım gibi isteklerde bulunmayınız aksi taktirde ceza alabilirsiniz. Serverimizde hammadde lapis gibi saçmalıklar bulunmamaktadır. lvl kasmak istiyorsanız kendinize ipeksi kazma yaparak spawner toplayabilirsiniz. Her evde toplam 3 adet spawner buluna bilir. Takımlarıda unutmadık. Takım evlerinde en fazla 5 spawner bulunabilir, 5 den fazla spawner var ise Yönetici ekibi bunu görürse bütün spawnerlarınızı silme hakkına sahiptir.
Serverimizde eventler Şimdilik sadece balık tutma yarışı olarak belirlendi en fazla balık tutan kişi o etkinliği kazanıyor Ödüller rastgele 1 item ve 10 lvl.
Serverimizde lvl sitemi vardır. ve 1000lvl'a ulaşan kişi Kont TAG 'ını ücretsiz olarak alacaktır. Ayrıca Bir TAG Sahibi olan kişiler en az 2 adet evi Aklında tutabilirler (/sethome).
Serverde market sistemi Global market olarak belirlenmiştir. /market listings yazarsanız serverde kim ne satıyor kim ne arıyor öğrenebilirsiniz.
Serverimizde TAG satışımız vardır. BARON,KONT,EFSANEVİ SAVAŞÇI fiyatlar için Skype Adresime ulaşabilirsiniz.


Server İp:ThunderKingdom.nitrado.net
Alt alan adı(henüz online değil 24 saat içinde online olacaktır.): Thunder-Kingdom.net
Skype İletişim : Mustafaliko

Yorumlarınız bizim için herzaman önemlidir.
-Mustafa Likowski
 


okimacera

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
29
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
0
Serveri açtığınız bilgisayarın upload hızını öğrenebilirmiyim ?
 

nightmare321

Sudan Çıkmış
Mesajlar
9
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
390
ilginç görünüyor ancak biraz kısa gibi geldi bana
 

Prefer

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
543
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
454
Puanları
1,140
bir şey dicem rpg neresinde söylermisiniz ?
 

Atiılla

Zombi Katili
Mesajlar
204
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
73
Puanları
0
Tek bir şey söyliyeceğim hadi tamam buildleri yapmışsınız fenada olmamış ama kalenin etrafını duvarla kapatmak nedir arkadaş ..
 

NpJustWatch

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
14
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
6
Puanları
0
Tek bir şey söyliyeceğim hadi tamam buildleri yapmışsınız fenada olmamış ama kalenin etrafını duvarla kapatmak nedir arkadaş ..
schematic ile aldıklarını gosterıyor bu eger kendı emeklerı olsaydı onubır sekılde ortup cıkmamalarını saglarlardı
 

Y3K

Kömür Madencisi
Mesajlar
133
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
54
Puanları
0
belkide world border plugini işe yarayabilirdi
 

Üst